Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Liikunnanohjauksen perustutkinto (pk & yo) | liikuntaneuvoja

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto
Yhteenveto
2-3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Vierumäki
Ammatilliset perustutkinnot

Liikunnanohjauksen perustutkinto (pk & yo) | liikuntaneuvoja

Liikunnanohjauksen perustutkinto

Liikunnanohjaajan perustutkinto (pk & yo) | liikuntaneuvoja

Unelmoitko työstä liikunnan parissa? Haluatko tehdä liikunnasta itsellesi ammatin? Tee unelmistasi totta ja hae Suomen suurimmalle liikunta-alan kampukselle opiskelemaan liikunta-alalle!

Peruskoulutaustaisella opiskelijalla on halutessaan mahdollisuus suorittaa kaksoistutkinto eli ammatillinen perustutkinto ja ylioppilastutkinto samanaikaisesti.

Opintojen sisältö

Tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä ja valmistuneen tutkintonimike on liikuntaneuvoja. 

Liikuntaneuvojakoulutukseen kuuluvia yhteisiä pakollisia tutkinnon osia ovat liikunnan ohjaaminen ja liikuntaneuvojana toimiminen. Yhteisten pakollisten tutkinnon osien suorittamisen jälkeen opiskelija valitsee yhden seuraavista osaamisaloista:

  • liikunnan palvelutuotanto
  • valmennus ja seuratoiminta
  • terveyttä edistävä liikuntaneuvonta

Osaamisalat sisältävät sekä pakollisia että valinnaisia tutkinnon osia.

Opintojen toteutus

Opiskeluun liittyy runsaasti työelämässä oppimisen jaksoja, joiden aikana opiskelija tutustuu liikunta-alan keskeisiin työympäristöihin. Harjoittelujakson voi suorittaa myös ulkomailla oppilaitoksen kansainvälisten verkostojen kautta. Harjoittelujaksojen yhteydessä suoritettavat ammattiosaamisen näytöt tukevat opiskelijan ammatillista kehittymistä ja lähentävät koulutuksen työelämävastaavuutta.

Lukuvuosi alkaa elokuussa ja päättyy toukokuussa. Opiskelu kesälukukauden aikana on myös mahdollista koulutussopimuksella, oppisopimuksella tai henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikunnanohjauksen perustutkinto (pk & yo) | liikuntaneuvoja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Liikunnanohjauksen perustutkinto, liikuntaneuvoja

Kustannukset

Opiskelu on sisäoppilaitosmuotoista, ja sisältää maksuttoman majoituksen kahden hengen huoneissa sekä ateriat opiskelupäivinä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnanohjauksen perustutkinto (pk & yo) | liikuntaneuvoja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

» Vierumäki somessa

Suomen Urheiluopisto Vierumäellä on valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus sekä Suomen Olympiakomitean virallinen harjoitus- ja valmennuskeskus. Suomen urheiluopisto järjestää ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille sekä vapaan sivistystyön koulutusta kaikenikäisille. Vierumäki on oppimisympäristönä ainutlaatuinen: tarjolla on monipuolisia liikuntaolosuhteita, majoitusmahdollisuuksia, maukkaita ruokailuhetkiä...


Lue lisää oppilaitoksesta Vierumäki – Suomen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Vierumäki Facebookissa ja Twitterissä

Yhteystiedot

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Urheiluopistontie 400
19120 Vierumäki

 Näytä puhelinnumero
www.vierumaki.fi

Arvioinnit

Liikunnanohjauksen perustutkinto (pk & yo) | liikuntaneuvoja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: