Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liikuntapaikka-alan ammattitutkinto

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
17.1.2020
Viimeinen hakuaika: 31.10.2019
   
Monimuotokoulutus
Vierumäki
Ammattitutkinnot

Liikuntapaikka-alan ammattitutkinto

Liikuntapaikkojenhoitajan ammattitutkinto

Liikuntapaikka-alan ammattitutkinto

Liikuntapaikka-alan ammattitutkinto soveltuu aktiivisille liikunta-alasta kiinnostuneille, käytännön työtä haluaville palveluhenkisille tekijöille. Koulutus antaa tiedolliset ja taidolliset valmiudet erilaisten liikuntapaikkojen hoidon itsenäiseen toteuttamiseen. Tutkinnon suorittanut liikuntapaikkojenhoitaja tuntee eri liikuntalajien liikunta-paikoille asettamat vaatimukset, kiinteistötekniikan käytön ja päivittäisen huollon sekä hallitsee liikuntapaikkojen käyttäjien opastuksen, palvelun ja tarvittavan valvonnan.

Opiskele työn ohessa

Liikuntapaikka-alan ammattitutkinnon suorittaminen Vierumäellä on käytännönläheinen kokonaisuus, joka on suunniteltu toteutettavaksi työn ohessa. Tutkintoon valmistava koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, jossa vuorottelevat lähiopintojaksot Vierumäellä,  oppimistehtävät, työssäoppiminen ja etäopinnot. Koulutukseen kuuluu 11 lähiopintojaksoa. Tutkinnon perusteissa edellytetty ammattitaito osoitetaan tutkintotilaisuuksissa tutkinnon osittain. Tutkintonimike on liikuntapaikkojenhoitaja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikuntapaikka-alan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Liikuntapaikkojenhoitajan ammattitutkinto soveltuu aktiivisille liikunta-alasta kiinnostuneille, käytännön työtä haluaville palveluhenkisille tekijöille. Opiskelulla voi hankkia myös lisäkoulutusta edeltävien opintojen täydennykseksi tai todistuksen ammattitaidosta. 

Lisätietoa hakemisesta saa oppilaitoksen omilta www-sivuilta.

Tutkinto / todistus

Liikuntapaikka-alan ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutuksen hinta opiskelijalle on 1 490 euroa. Koulutus on opetus- ja kulttuuriministeriön tukemaa. Hinta sisältää opistolta jaettavan materiaalin, majoituksen (opistotason 2hh)  ja aamupalan lähiopetuspäivien osalta. 

Hinta ei sisällä opiskelijan henkilökohtaisia opiskelumateriaaleja, jotka opiskelija hankkii itse tai opiston välityksellä. Tällaisia ovat mm. oppikirjat, muistiinpanovälineet ja henkilökohtaiset urheiluvälineet.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikuntapaikka-alan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

» Vierumäki somessa

Suomen Urheiluopisto Vierumäellä on Opetusministeriön alainen valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus, jota ylläpitää Suomen Urheiluopiston Kannatusosakeyhtiö. Suomen Urheiluopisto tarjoaa opiskelijoille monipuoliset majoitusmahdollisuudet, maukkaita ruokailuhetkiä, puhtaan ympäristön ja useita erikoistiloja liikkumiseen. Ympäri vuoden Vierumäelle kokoontuvat nuoret, perheet, huippu-urheilijat, eri lajien joukkueet,...


Lue lisää oppilaitoksesta Vierumäki – Suomen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Vierumäki Facebookissa ja Twitterissä

Yhteystiedot

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Urheiluopistontie 400
19120 Vierumäki

 Näytä puhelinnumero
www.vierumaki.fi

Arvioinnit

Liikuntapaikka-alan ammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.