Sivuston käyttötapa: Mobiili

Virolahden lukio

Virolahden lukio

Virolahden lukio tarjoaa korkealaatuista opetusta idyllisissä maisemissa! Virolahden lukio on yleislukio, joka ei rajaa oppilaan myöhempiä jatko-opintoja, vaan antaa hyvän ja monipuolisen lähtökohdan jatko-opinnoille. Koulun sijainti Suomen ja samalla Euroopan unionin merkittävimmän Venäjän rajanylityspaikan, Vaalimaan, vieressä tarjoaa tilaisuuden venäjän kielen opiskeluun ja käyttämiseen.

Harjun oppimiskeskuksessa opiskelevat voivat suorittaa kaksoistutkinnon täydentämällä ammatillisia opintoja Virolahden lukiossa. Virolahden kunta tukee pientä paikallista lukiota kustantamalla opiskelijoille koulumatkat. Ylioppilaskirjoitusten sähköistymisen ja tulevaisuuden työelämän tarpeiden vuoksi koulu antaa käyttöön kaikille lukiolaisille kannettavan tietokoneen opiskelun ajaksi.

Haluatko lisätietoa Virolahden lukion koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Virolahden lukion koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Virolahden lukiolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Lukiot ja erikoislukiot
Lukiokoulutus Paikkakunta
Ratsastuslukio Virolahti
Yleislukio Virolahti

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Virolahden lukio? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Virolahden lukio

Rantatie 5
49900 Virolahti

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Virolahden lukio täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit

Virolahden lukio ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.