Kansanopistot
4,0 (1 Arvioinnit)

Monimediatoimittajakoulutus

Voionmaan koulutuskeskus, paikassa Tampere
Pituus
1 lukuvuosi
Opiskelukieli
suomi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
14 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1 lukuvuosi
Opiskelukieli
suomi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
14 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Monimediatoimittajakoulutus

Haaveiletko urasta toimittajana? Jos olet kiinnostunut mediasta, kirjoittamisesta, tv-työstä tai podcasteista, hae opiskelemaan monimediatoimittaja -linjalle.  

Monimediatoimittajakoulutuksessa opiskellaan toimittajantyön perusteet journalismin teorioista ja journalistisesta kirjoittamisesta aina tv-lähetyksen tekoon saakka.

Opintojen sisältö

Monimediatoimittajalinjan opetusohjelmaan kuuluvat journalistinen kirjoittaminen, valokuvaus, esiintyminen sekä radio- ja tv-työ. Pääset tutustumaan myös podcasteihin ja videotyöhön sekä datajournalismiin. Opit ymmärtämään ja tuottamaan journalismin eri lajityyppejä kuten uutisia, reportaaseja ja henkilöhaastatteluja.

Heti lukuvuoden alussa perehdyt verkkojournalismin tekemiseen ja Voionmaa tänään-julkaisualustaan. Aikakauslehden sisällön ja ulkoasun suunnitteluun sekä toteutukseen pääset paneutumaan painetunVäinö-lehdenparissa. Radiotoimittamisesta ja juontamisesta saat kokemusta oppilaitoksen omasta nettiradiosta.

Monimediatoimittajakoulutuksen vetäjänä toimii toimittaja Anni Tolonen

Opetuksessa on mukana myös useita vieraita eri medioista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Monimediatoimittajakoulutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

14 elokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Tampere

Hakeminen

Pääsyvaatimuksena Voionmaan koulutuskeskuksen medialinjoille ovat 18 vuoden ikä ja kiinnostus alaan. Aikaisempaa työkokemusta tai opintoja ei vaadita.

Kysy hakuajoista ja hakemisesta Voionmaan koulutuskeskukselta.

Opiskelijatarinat

Tiinan matka Voionmaalla

Voionmaan koulutuskeskus

Tiinan tarina tekniikan alalta kirjoittamisen maailmaan. Tiina pohti alan vaihtoa ja löysi Voionmaan koulutuskeskuksesta oikean opintopolun journalistiikan parista. Lue Tiinan inspiroiva tarina!

Kustannukset

Opinnot ovat päätoimista ja maksullista opiskelua ja oikeuttavat opintotukeen. Tarkemmat tiedot kustannuksista löydät opiston kotisivuilta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Monimediatoimittajakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 1 arviointiin
Kirjoita arviointi
4/5
Iida Niskanen
27 maalis 2021
Monipuolinen, yliopisto-opintoihin hakeutuvalle sopiva, rento

Koulutuksessa olen päässyt toteuttamaan unelmiani. Tekemaan suoraa radiolähetystä, kirjoittamaan pidempiä juttuja ja menemään oman mukavuusalueen ulkopuolelle.

Voionmaan koulutuskeskus
TietoPinni, Tampereen yliopisto
Kanslerinrinne 1
33100 Tampere

Tervetuloa Voionmaan koulutuskeskukseen!

Voionmaan koulutuskeskus on viestintään ja taiteeseen erikoistunut oppilaitos, joka sijaitsee Tampereen yliopiston TietoPinni -rakennuksessa. Voionmaan koulutuskeskuksessa opiskelee vuosittain reilut 100 opiskelijaa kansanopistolinjoilla. Mediakoulutuksen lisäksi tarjolla on avoimen yliopiston koulutuslinjat kasvatustieteistä, psykologiasta, hallintotieteistä, yhteiskuntatutkimuksesta sekä politiikan tutkimuksen ja historian opintoja. Lukuvuoden mittainen kansanopistokoulutus alkaa...

Lue lisää oppilaitoksesta Voionmaan koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu