Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kasvatustieteen peruslinja

Voionmaan koulutuskeskus
Yhteenveto
1 lukuvuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Tampere
Kansanopistot

Video

Uusia Ulottuvuuksia Voionmaalta

Kasvatustieteen peruslinja

Kasvatustieteen linja, Voionmaan koulutuskeskus

Kasvatustiede

Kasvatustieteen opiskelu antaa valmiudet kasvatustieteellisen tiedon ja taidon kartuttamiseen sekä harjaannuttaa itsenäisiin opintoihin ja perehdyttää jatko-opintoihin.

Kasvatustieteen perusopinnot

Voionmaalla opiskellessasi kartutat 25 opintopistettä kasvatustieteen perusopintoja Tampereen avoimen yliopiston vaatimusten mukaisesti sekä 10 opintopistettä aineopintoja. Opintoihin sisältyvät avoimen yliopiston luennot ja tentit sekä harjoitukset ja pienryhmäharjoitukset. Avoimen yliopiston 35 opintopistettä on mahdollista hyödyntää myöhemmissä yliopiston ja ammattikorkeakoulun opinnoissa.

Kasvatustiede työnä ja tieteenä

Koulutuksen aikana tutustutaan ammatteihin, joihin kasvatustiede soveltuu. Tämä tapahtuu tutustumalla eri kouluihin sekä osallistumalla vierailuluennoille.

Pääset tutustumaan kasvatustieteeseen työnä niin kansaopisto-, ammattikorkeakoulu- kuin yliopistotasoisena koulutuksena ja harjoittamaan taitojasi käytännössä, turvallisesti omassa opintoryhmässäsi. Tulet havaitsemaan myös kasvatustieteen yhteiskuntaa lähellä olevan, yleissivistävän merkityksen.

Opinnot Voionmaalla

Avoimen yliopiston opinnot, opiston lähiopetus ja artikkelikurssit auttavat sinua tulevaisuuden haasteissa. Voionmaan koulutuskeskus antaa hyvän ympäristön opiskelulle, jos tavoitteena on menestyä kasvatustieteen (VAKAVA) pääsykokeessa. Opit 10 kuukauden aikana akateemisen opiskelun käytäntöjä, kuten luento-opetuksen menettelytavat, Moodlen käytön sekä informaation hakukäytännöt. Aineopinnot on valittu lisäämään osaamistasi vuorovaikutuksessa, mediakasvatuksessa ja aikuiskasvatuksessa suhteessa työelämään. Kansainväliset koulutushankkeet, opiskelumahdollisuudet ja verkostoituminen käyvät esimerkiksi muusta monipuolisesta opetussisällöstä.

Hakeminen

Pääsyvaatimuksena Voionmaan koulutuskeskuksen kansanopistolinjoille ovat 18 vuoden ikä ja kiinnostus alaan. Aikaisempaa työkokemusta tai opintoja ei vaadita.

Kaikki hakijat haastatellaan ennen opintojen alkua. Hakijat kutsutaan haastatteluun henkilökohtaisesti.

Kysy hakuajoista ja hakemisesta Voionmaan koulutuskeskukselta

Kustannukset

Opinnot ovat päätoimista ja maksullista opiskelua ja oikeuttavat opintotukeen. Tarkemmat tiedot kustannuksista löydät opiston kotisivuilta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatustieteen peruslinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Voionmaan koulutuskeskus

Voionmaan koulutuskeskus

Tervetuloa Voionmaan koulutuskeskukseen!

Voionmaan koulutuskeskus on viestintään ja taiteeseen erikoistunut oppilaitos, joka sijaitsee Tampereen yliopiston TietoPinni -rakennuksessa. Voionmaan koulutuskeskuksessa opiskelee vuosittain reilut 100 opiskelijaa kansanopistolinjoilla. Mediakoulutuksen lisäksi tarjolla on avoimen yliopiston koulutuslinjat kasvatustieteistä, psykologiasta sekä politiikan tutkimuksen ja historian opintoja. Lukuvuoden mittainen kansanopistokoulutus alkaa vuosittain elokuun...


Lue lisää oppilaitoksesta Voionmaan koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Voionmaan koulutuskeskus

TietoPinni, Tampereen yliopisto
Kanslerinrinne 1
33100 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.voio.fi

Arvioinnit

Kasvatustieteen peruslinja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Ammatiksi eri-ikäisten kasvatus ja ohjaaminen

Tule opiskelijaksi Suomen Diakoniaopistoon! Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnosta valmistutaan joko lastenohjaajaksi tai nuoriso- ja yhteisöohjaajaksi. Tutustu myös SDO:n muihin koulutuksiin!