Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Kasvatustieteen peruslinja

Voionmaan koulutuskeskus
Yhteenveto
1 lukuvuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
12.8.2020
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Tampere
Kansanopistot

Kasvatustieteen peruslinja

Kasvatustieteen linja, Voionmaan koulutuskeskus

Opiskelemalla kasvatustieteen linjalla Voionmaan koulutuskeskuksessa saat laaja-alaisen kuvan kasvatustieteen yliopisto-opinnoista, työkentästä sekä valmiuksia jatko-opintoihin.

Kasvatustieteen perusopinnot

Opiskelu on vaativaa, mutta yhteisöllistä ja kannustavaa. Lähiopetuksen lisäksi opintoihin kuuluu itsenäistä työtä vaativia tehtäviä, lukupiirejä ja ryhmätöitä sekä osallistumista avoimen yliopiston luennoille ja pienryhmiin. Linjalla tehdään myös alaan liittyviä työelämävierailuja sekä tuetaan opiskelua yhteisillä virkistyspäivillä.

Voionmaan koulutuskeskus hakee opiskelijoita, jotka ovat kiinnostuneita kasvatuksesta ja oppimisesta, valmiita haastamaan itseään sekä kehittämään omia ajattelun ja oppimaan oppimisen taitojaan. Opinnot edellyttävät myös kykyä sekä itsenäiseen että parin tai ryhmän kanssa työskentelyyn.

Kasvatustiede työnä ja tieteenä

Kasvatustieteen kenttä on laaja ja inhimillisenä toimintana kasvatus, oppiminen ja opettaminen koskettavat yhteiskunnan kaikkia tasoja ja jokapäiväistä elämäämme monin tavoin. Opinnoissa alaa lähestytäänkin laaja-alaisesti tutustuen erilaisiin ammatteihin ja ympäristöihin, joissa kasvatustieteilijöitä työskentelee. Työelämään saadaan kosketusta vierailujen sekä vierailevien asiantuntijoiden kautta. Tarkoituksena on tutustuttaa opiskelija kasvatusalan monenlaisiin mahdollisuuksiin, merkityksiin ja yhteiskunnallisiin kytköksiin.

Opinnot Voionmaalla

Voionmaalla opiskellessasi kartutat 25 opintopistettä kasvatustieteen perusopintoja sekä 15 opintopistettä aineopintoja. Opinnot suoritetaan Tampereen avoimen yliopiston vaatimusten mukaisesti ja niihin sisältyvät avoimen yliopiston luennot ja tentit sekä pienryhmäharjoitukset. Avoimen yliopiston 40 opintopistettä on mahdollista hyödyntää myöhemmissä yliopiston tai ammattikorkeakoulun opinnoissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kasvatustieteen peruslinja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Pääsyvaatimuksena Voionmaan koulutuskeskuksen kansanopistolinjoille ovat 18 vuoden ikä ja kiinnostus alaan. Aikaisempaa työkokemusta tai opintoja ei vaadita.

Kaikki hakijat haastatellaan ennen opintojen alkua. Hakijat kutsutaan haastatteluun henkilökohtaisesti.

Kysy hakuajoista ja hakemisesta Voionmaan koulutuskeskukselta

Kustannukset

Opinnot ovat päätoimista ja maksullista opiskelua ja oikeuttavat opintotukeen. Tarkemmat tiedot kustannuksista löydät opiston kotisivuilta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatustieteen peruslinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Voionmaan koulutuskeskus

Voionmaan koulutuskeskus

Tervetuloa Voionmaan koulutuskeskukseen!

Voionmaan koulutuskeskus on viestintään ja taiteeseen erikoistunut oppilaitos, joka sijaitsee Tampereen yliopiston TietoPinni -rakennuksessa. Voionmaan koulutuskeskuksessa opiskelee vuosittain reilut 100 opiskelijaa kansanopistolinjoilla. Mediakoulutuksen lisäksi tarjolla on avoimen yliopiston koulutuslinjat kasvatustieteistä, psykologiasta, hallintotieteistä, yhteiskuntatutkimuksesta sekä politiikan tutkimuksen ja historian opintoja. Lukuvuoden mittainen kansanopistokoulutus alkaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Voionmaan koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Voionmaan koulutuskeskus

TietoPinni, Tampereen yliopisto
Kanslerinrinne 1
33100 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.voio.fi

Arvioinnit

Kasvatustieteen peruslinja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: