Sivuston käyttötapa: Mobiili

Vaikuttaako koronavirus opiskelusuunnitelmiisi? Vastaa kyselyymme ja kerro.   Siirry kyselyyn

Media-alan ammattitutkintokoulutus | av-ala

Voionmaan koulutuskeskus
Yhteenveto
18-20 kuukautta
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Päiväopinnot
Tampere
Ammattitutkinnot

Video

Elokuvantekijäksi Voionmaalta

Media-alan ammattitutkintokoulutus | av-ala

Media-alan ammattitutkintokoulutus, av-ala

Audiovisuaalinen osaamisala

Voionmaan koulutuskeskus tarjoaa kilpailukykyisen vaihtoehdon kouluttautua kuvaajaksi, editoijaksi, äänittäjäksi tai tuottajaksi. Koulutus pitää sisällään ammattitutkintoon vaadittavat näytöt. Tutkinto suoritetaan tekemällä työtä oikeissa tuotannoissa, taaten hyvät verkostoitumis- ja työllistymismahdollisuudet. 

Valinnaiset sisällöt:

  • videokuvaus ja -valaisu
  • editointi
  • tuottaminen
  • äänitys ja äänisuunnittelu
  • käsikirjoitus; av-sisällön suunnittelu
  • ohjaus; av-tuotannon ohjaaminen

Koulutus sisältää media-alan ammattitutkinnon audiovisuaaliseen osaamisalaan valmistavan opetuksen sekä tutkintoon vaadittavat tutkintotilaisuudet. Opiskeluaika on 18-20 kuukautta. Koulutuksen sisältö muodostuu media-alan ammattitutkinnon vaatimusten mukaisesti.

Opetus tapahtuu pääosin oikeissa av-alan työtilanteissa. Näitä työ- ja oppimisitilanteita tarjoavat koulutuksen aikana tehtävät tilaajalähtöiset elokuva-, tv- ja videotuotannot sekä kunkin opiskelijan henkilökohtaiset työharjoittelut ja työjaksot.

Media-alan ammattitutkinto suoritetaan henkilökohtaisen tutkintosuunnitelman mukaisesti, jolloin tutkinnon suorittaminen voi kestää kauemmin kuin tutkintokoulutus. Tällöin tutkintoon vaadittavat viimeiset tutkintotilaisuudet voidaan järjestää vasta riittävän ammatillisen kokemuksen myötä koulutuksen jälkeen. Tutkinnon voi suorittaa myös ilman tutkintokoulutusta osallistumalla näyttötilaisuuksiin.

Media-alan ammattitutkinnon opintojen sisältö

Jokaiselle opiskelijalle tehdään tasokartoituksen perusteella henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jonka mukaan määräytyy tutkintokoulutuksen laajuus ja lähiopetuksen määrä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Media-alan ammattitutkintokoulutus | av-ala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Audiovisuaalisen viestinnän koulutuksen kohderyhmänä ovat ensisijaisesti henkilöt, jotka ovat suorittaneet audiovisuaalisen viestinnän perustutkinnon (media-assistentti) tai Voionmaan koulutuskeskuksen elokuva- ja tv-linjan tai dokumenttilinjan tai hankkineet vastaavat tiedot ja taidot muualla koulutuksessa tai työelämässä.

Hakijat haastatellaan ja opiskelijavalinnan yhteydessä tehdään hakijakohtainen tasokartoitus.

Opiskelijat valitaan hakemusten, haastattelun ja aikaisemman opintomenestyksen tai työelämässä hankitun osaamisen perusteella. Hakijoille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti.

Tutkinto / todistus

Media-alan ammattitutkinto

Kustannukset

Opinnot ovat päätoimista ja maksullista opiskelua ja oikeuttavat opintotukeen. Tarkemmat tiedot kustannuksista löydät opiston kotisivuilta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Media-alan ammattitutkintokoulutus | av-ala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Voionmaan koulutuskeskus

Voionmaan koulutuskeskus

Tervetuloa Voionmaan koulutuskeskukseen!

Voionmaan koulutuskeskus on viestintään ja taiteeseen erikoistunut oppilaitos, joka sijaitsee Tampereen yliopiston TietoPinni -rakennuksessa. Voionmaan koulutuskeskuksessa opiskelee vuosittain reilut 100 opiskelijaa kansanopistolinjoilla. Mediakoulutuksen lisäksi tarjolla on avoimen yliopiston koulutuslinjat kasvatustieteistä, psykologiasta, hallintotieteistä, yhteiskuntatutkimuksesta sekä politiikan tutkimuksen ja historian opintoja. Lukuvuoden mittainen kansanopistokoulutus alkaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Voionmaan koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Voionmaan koulutuskeskus

TietoPinni, Tampereen yliopisto
Kanslerinrinne 1
33100 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.voio.fi Siirry oppilaitoksen kotisivulle

Arvioinnit

Media-alan ammattitutkintokoulutus | av-ala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: