Sivuston käyttötapa: Mobiili

Näyttelijäkoulutus, Teatteri- ja elokuvanäyttelijän työ

Voionmaan koulutuskeskus
Yhteenveto
1 lukuvuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
12.8.2019
Viimeinen hakuaika: 12.8.2019
marker Hakuaika käynnissä
   
Päiväopinnot
Tampere
Kansanopistot

Video

Uusia Ulottuvuuksia Voionmaalta

Näyttelijäkoulutus, Teatteri- ja elokuvanäyttelijän työ

Näyttelijäkoulutus

Näyttelijäkoulutus

Koulutus pyrkii antamaan opiskelijalle taitoja, joiden avulla hän voi tavoitella muiden, ammattiin valmistavien oppilaitosten tai käytännön näyttelijäharjoittelupaikkojen kautta näyttelijän työtä. Näyttelijäopiskelijat toimivat yhteistyössä elokuva-alan opiskelijoiden kanssa. Opiskelijat osallistuvat mm. talon sisällä tehtävien musiikki- ja mainosvideoiden tekemiseen. Opinnoissa tutustutaan myös radionäyttelemisen perusteisiin.

Opiskelu

Näyttelijälinjan sisältö koostuu näyttelijäntyön perusasioista:

  • Puheilmaisu
  • Laulu
  • Improvisaatio
  • Akrobatia
  • Radionäytteleminen
  • Lavateatterityö
  • Elokuvanäytteleminen

Opetusta syvennetään systemaattisesti koko vuoden ajan. Opiskelijat tekevät vuoden aikana yhden lavademonstraatioesityksen, joka esitetään yleisölle. Opetus tapahtuu pääasiassa päiväopintoina koulun omissa tiloissa, mutta opintoihin kuuluu myös poikkeavia opetusaikoja näytelmien harjoitteluun ja esittämiseen liittyen.

Kaikki linjan opettajat ovat ylemmän korkeakoulutason suorittaneita alan ammattilaisia, joilla on lisäksi näyttöjä taiteellisista ansioista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Näyttelijäkoulutus, Teatteri- ja elokuvanäyttelijän työ, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Pääsyvaatimuksena Voionmaan kansanopistolinjoille ovat 18 vuoden ikä ja kiinnostus alaan. Aikaisempaa työkokemusta tai opintoja ei vaadita.

Kaikki hakijat haastatellaan ennen opintojen alkua. Hakijat kutsutaan haastatteluun henkilökohtaisesti. Valinta tehdään haastattelun, hakemuksen ja esiintymiskokeen perusteella.

Kysy hakuajoista ja hakemisesta Voionmaan koulutuskeskukselta.

Kustannukset

Lukukausimaksu 4500 e, hinta sisältää lounaan koulupäivinä.

Opiskelumaksut on jaettu 10 erään (5 syyslukukaudella ja 5 kevätkaudella). Lukuvuoden voi maksaa myös yhdessä tai kahdessa erässä. Opiskelijat vastaavat itse opiskeluun, harjoitustöihin ja mahdolliseen työharjoitteluun liittyvistä matkakustannuksista.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Näyttelijäkoulutus, Teatteri- ja elokuvanäyttelijän työ? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Voionmaan koulutuskeskus

Voionmaan koulutuskeskus

Tervetuloa Voionmaan koulutuskeskukseen!

Voionmaan koulutuskeskus on viestintään ja taiteeseen erikoistunut oppilaitos, joka sijaitsee Tampereen yliopiston TietoPinni -rakennuksessa. Voionmaan koulutuskeskuksessa opiskelee vuosittain reilut 100 opiskelijaa kansanopistolinjoilla. Mediakoulutuksen lisäksi tarjolla on avoimen yliopiston koulutuslinjat kasvatustieteistä, psykologiasta sekä politiikan tutkimuksen ja historian opintoja. Lukuvuoden mittainen kansanopistokoulutus alkaa vuosittain elokuun...


Lue lisää oppilaitoksesta Voionmaan koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Voionmaan koulutuskeskus

TietoPinni, Tampereen yliopisto
Kanslerinrinne 1
33100 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.voio.fi

Arvioinnit

Näyttelijäkoulutus, Teatteri- ja elokuvanäyttelijän työ ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Media-alan opinnot mielessä?

Kauhajoen opistossa voit opiskella esimerkiksi Mediataide-Pelivisio -linjalla tai Radiotoimittajalinjalla. Tutustu koulutuksiin ja hae opiskelemaan!