Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Psykologian jatkolinja

Voionmaan koulutuskeskus
Yhteenveto
1 lukuvuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
12.8.2020
   
Päiväopinnot
Tampere
Kansanopistot

Video

Psykologian opinnot Voionmaalla

Psykologian jatkolinja

Psykologian jatkolinja

Syvenny psykologian aineopintoihin

Koulutus sisältää psykologian aineopintoja 35 opintopistettä ja tilastotiedettä valintasi mukaan 5-15 opintopistettä. Halutessasi voit suorittaa myös kieliopintoja tai muita opiston tarjoamia kursseja. Voit myös täydentää keskeneräisiä psykologian perusopintojasi. Linja sisältää avoimen yliopiston luentojen lisäksi opiston tarjoamaa lähiopetusta psykologiasta ja tilastotieteestä.

Psykologian linja tarjoaa tukea myös psykologian pääsykokeeseen valmistautumiseen sekä halutessasi myös ylioppilastutkinnon arvosanojen korottamiseen.

Linjalla opiskelu

Psykologian aineopintojen opiskelu Voionmaan koulutuskeskuksessa lisää psykologia tieteen tietoa ja taitoa. Opiskelu on vaativaa ja työteliästä sekä itsenäistä. Tenttikirjat ovat englanninkielisiä, mutta ne luennoidaan suomeksi. Opiskelu sisältää lähiopetusta, tehtäviä, tenttiin lukemista, ryhmätöitä, avoimen yliopiston luentoja ja videoituja yliopistoluentoja.

Opiskelijaksi haetaan henkilöä, jolla on suoritettu psykologian perusopinnot. Koulutukseen hyväksytään myös henkilöitä, joilla osa psykologian perusopinnoista on tenttimättä. Opiskelijoille tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma. Henkilön on osattava lukea englanninkielistä kirjallisuutta ja hänellä on oltava valmiudet yliopisto-opintoihin. Opiskelijan on kyettävä pari- ja ryhmätyöskentelyyn, mutta oltava myös itsenäinen työskentelijä. Opintojen suunnittelu ja toteutus ovat samankaltaista kuin yliopisto-opiskelussa.

Opintojen sisältö

Linjalla opiskellaan Tampereen avoimen yliopiston kursseja, joita täydennetään laajalla lähiopeuksella. Lähiopetuksen tavoite on opettaa tenttivaatimuksessa olevat kirjat. Opetukseen sisältyy henkilökohtaista ohjausta.

Opiskelijalla on mahdollisuus kieliopintoihin psykologian opiskelun ohella. Jos opiskelija on jo suorittanut psykologian aineopintoja, voi hän opiskella muita koulutuskeskuksen tarjonnassa olevia avoimen yliopiston opintoja.

Voionmaan koulutuskeskus antaa hyvän ympäristön opiskelulle, jos tavoitteena on menestyä psykologian pääsykokeessa. Kansanopisto-opiskelussa on läsnäolopakko. Psykologian kirjatentteihin valmistaudutaan opintoryhmissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Psykologian jatkolinja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Pääsyvaatimuksena Voionmaan kansanopistolinjoille ovat 18 vuoden ikä ja kiinnostus alaan. Psykologian jatkolinjalle otetaan opiskelijoiita, joilla on takanaan aiempia opintoja psykologiasta. Peruslinja soveltuu niille, jotka vasta aloittavat opintoja psykologiassa.

Hakijat kutsutaan hakemusten perusteella henkilökohtaiseen haastatteluun ennen lopullisia valintoja.

Kysy hakuajoista ja hakemisesta Voionmaan koulutuskeskukselta.

Kustannukset

Opinnot ovat päätoimista ja maksullista opiskelua ja oikeuttavat opintotukeen. Tarkemmat tiedot kustannuksista löydät opiston kotisivuilta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Psykologian jatkolinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Voionmaan koulutuskeskus

Voionmaan koulutuskeskus

Tervetuloa Voionmaan koulutuskeskukseen!

Voionmaan koulutuskeskus on viestintään ja taiteeseen erikoistunut oppilaitos, joka sijaitsee Tampereen yliopiston TietoPinni -rakennuksessa. Voionmaan koulutuskeskuksessa opiskelee vuosittain reilut 100 opiskelijaa kansanopistolinjoilla. Mediakoulutuksen lisäksi tarjolla on avoimen yliopiston koulutuslinjat kasvatustieteistä, psykologiasta, hallintotieteistä, yhteiskuntatutkimuksesta sekä politiikan tutkimuksen ja historian opintoja. Lukuvuoden mittainen kansanopistokoulutus alkaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Voionmaan koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Voionmaan koulutuskeskus

TietoPinni, Tampereen yliopisto
Kanslerinrinne 1
33100 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.voio.fi

Arvioinnit

Psykologian jatkolinja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: