Sivuston käyttötapa: Mobiili

Psykologian peruslinja

Voionmaan koulutuskeskus
Yhteenveto
1 lukuvuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Tampere
Kansanopistot

Video

Psykologian opinnot Voionmaalla

   

Psykologian peruslinja

Psykologia

Psykologia

Lähde opiskelemaan Voionmaan koulutuskeskuksen psykologian linjalle! Lukuvuoden mittainen koulutus sisältää psykologian perusopintoja 25 opintopistettä ja tilastotiedettä valintasi mukaan 5-15 opintopistettä sekä kieliopintoja ja lähiopetusta. Psykologian opiskelu Voionmaan koulutuskeskuksessa antaa valmiudet psykologisen tiedon ja taidon kartuttamiseen sekä valmentaa pääsykokeeseen. Koulutuksen aikana tutustutaan myös psykologin ammattiin tutustumalla eri toimipisteisiin sekä vierailuluennoilla.

Opiskelu

Psykologian opiskelu Voionmaan koulutuskeskuksessa antaa valmiudet psykologisen tiedon ja taidon kartuttamiseen sekä harjaannuttaa yliopisto-opintoihin ja perehdyttää jatko-opintoihin. Opiskelu on vaativaa ja työteliästä. Tenttikirjat ovat englanninkielisiä, mutta ne luennoidaan suomeksi. Opiskelu sisältää lähiopetusta, tehtäviä, tenttiin lukemista, ryhmätöitä, avoimen yliopiston luentoja, videoituja yliopistoluentoja, tilastotieteen luentoja ja harjoituksia sekä tilastollisten ohjelmien käyttöä. Haemme opiskelijaksi henkilöä, joka osaa lukea englanninkielistä kirjallisuutta ja jolla on valmiudet opiskella tilastotiedettä. Opiskelijan on kyettävä pari- ja ryhmätyöskentelyyn, mutta oltava myös itsenäinen työskentelijä. Opintojen suunnittelu ja toteutus on samankaltaista kuin yliopisto-opiskelussa.

Psykologian perusopinnot

Voionmaalla opiskellessasi kartutat 25 opintopistettä psykologian perusopinnoista Tampereen avoimen yliopiston vaatimusten mukaisesti sekä 5-15 pistettä tilastotieteestä. Halutessasi voit myös suorittaa 4 opintopistettä kielikeskuksen englannin opintoja. Opintoihin sisältyy avoimen yliopiston luennot ja tentit sekä harjoitukset ja pienryhmäharjoitukset. Avoimen yliopiston opintopisteet on mahdollista hyödyntää myöhemmissä yliopiston ja ammattikorkeakoulun opinnoissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Psykologian peruslinja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Pääsyvaatimuksena Voionmaan koulutuskeskuksen kansanopistolinjoille ovat 18 vuoden ikä ja kiinnostus alaan. Aikaisempaa työkokemusta tai opintoja ei vaadita.

Kaikki hakijat haastatellaan ennen opintojen alkua. Hakijat kutsutaan haastatteluun henkilökohtaisesti.

Kysy hakuajoista ja hakemisesta Voionmaan koulutuskeskukselta.

Kustannukset

Opinnot ovat päätoimista ja maksullista opiskelua ja oikeuttavat opintotukeen. Tarkemmat tiedot kustannuksista löydät opiston kotisivuilta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Psykologian peruslinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Voionmaan koulutuskeskus

Voionmaan koulutuskeskus

Tervetuloa Voionmaan koulutuskeskukseen!

Voionmaan koulutuskeskus on viestintään ja taiteeseen erikoistunut oppilaitos, joka sijaitsee Tampereen yliopiston TietoPinni -rakennuksessa. Voionmaan koulutuskeskuksessa opiskelee vuosittain reilut 100 opiskelijaa kansanopistolinjoilla. Mediakoulutuksen lisäksi tarjolla on avoimen yliopiston koulutuslinjat kasvatustieteistä, psykologiasta sekä politiikan tutkimuksen ja historian opintoja. Lukuvuoden mittainen kansanopistokoulutus alkaa vuosittain elokuun...


Lue lisää oppilaitoksesta Voionmaan koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Voionmaan koulutuskeskus

TietoPinni, Tampereen yliopisto
Kanslerinrinne 1
33100 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.voio.fi

Arvioinnit

Psykologian peruslinja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.