Sivuston käyttötapa: Mobiili

Vuokatin Urheiluopisto

Vuokatin Urheiluopisto on liikunta- ja perhelomakohde sekä hiihdon johtava valmennuskeskus keskellä monipuolista Vuokattia. Opisto toimii kehittyvänä terveysliikunta- ja työhyvinvointikeskuksena, joka on erityisesti tunnettu luontoon ja talveen liittyvästä toiminnastaan.

Vuokatin Urheiluopisto on yksi Suomen yhdestätoista lakisääteisestä liikunnan valtakunnallisesta koulutuskeskuksesta. Urheiluopisto tarjoaa liikunnan, matkailun ja hiihtokeskusten voimakkaasti kasvaville aloille ammatillista peruskoulutusta ja ammatilista aikuiskoulutusta silmiä hivelevän kauniissa järvi- ja vaaramaisemissa. 

Urheiluopiston toiminta jakaantuu neljään toiminnalliseen yksikköön: valmennuskeskukseen, koulutuskeskukseen, liikunta ja kurssipalveluihin sekä niitä tukevaan huolto- ja kiinteistöpalveluyksikköön.

Urheiluopisto sijaitsee Sotkamon kunnassa Vuokatin rinteiden juurella. Sotkamoon on matkaa 7 km ja Kajaaniin 35 km. Lähin rautatieasema on Kajaanissa. Kaukojunilta tulee bussi Vuokattiin. Lentokenttä sijaitsee Kajaanissa

Lähde: Opintopolku

*Tämän oppilaitoksen koulutuksia ei tällä hetkellä löydy Studentum.fi:stä.*


Yhteystiedot

Vuokatin Urheiluopisto

Opistontie 4
88610 Vuokatti

Arvioinnit

Vuokatin Urheiluopisto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.