Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Vuokatin Urheiluopisto

Vuokatin Urheiluopisto

Vietä ikimuistoinen opiskelujakso Suomen monipuolisimmassa lomakeskuksessa Vuokatissa!

Vuokatin Urheiluopisto on liikunta- ja perhelomakohde sekä hiihdon johtava valmennuskeskus keskellä monipuolista Vuokattia. Opisto toimii kehittyvänä terveysliikunta- ja työhyvinvointikeskuksena, joka on erityisesti tunnettu luontoon ja talveen liittyvästä toiminnastaan.

Monipuolinen liikunnan koulutuskeskus Vuokatin rinteiden juurella

Vuokatin Urheiluopisto on yksi Suomen yhdestätoista lakisääteisestä liikunnan valtakunnallisesta koulutuskeskuksesta. Urheiluopisto tarjoaa liikunnan, matkailun ja hiihtokeskusten voimakkaasti kasvaville aloille ammatillista peruskoulutusta ja ammatilista aikuiskoulutusta silmiä hivelevän kauniissa järvi- ja vaaramaisemissa. 

Urheiluopiston toiminta jakaantuu neljään toiminnalliseen yksikköön: valmennuskeskukseen, koulutuskeskukseen, liikunta ja kurssipalveluihin sekä niitä tukevaan huolto- ja kiinteistöpalveluyksikköön.

Urheiluopisto sijaitsee Sotkamon kunnassa Vuokatin rinteiden juurella. Sotkamoon on matkaa 7 km ja Kajaaniin 35 km. Lähin rautatieasema on Kajaanissa. Kaukojunilta tulee bussi Vuokattiin. Lentokenttä sijaitsee Kajaanissa

Haluatko lisätietoa Vuokatin Urheiluopiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Vuokatin Urheiluopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Vuokatin Urheiluopistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Vuokatin Urheiluopisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Vuokatin Urheiluopisto

Opistontie 4
88610 Vuokatti

 Näytä puhelinnumero
vuokattisport.fi

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Vuokatin Urheiluopisto täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit

Vuokatin Urheiluopisto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.