Sivuston käyttötapa: Mobiili

Fysioterapeutti (AMK)

Vuokatin Urheiluopisto
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
   
Päiväopinnot
Vuokatti
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Fysioterapeutti (AMK)

Fysioterapeutti

Fysioterapeutin koulutus

Kouluttaudu asiakaslähtöisen työn ammattilaiseksi! Nyt sinun on mahdollista opiskella fysioterapeutin (AMK) tutkinto (210 opintopistettä) Kainuussa. Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Savonia-ammattikorkeakoulu ja Vuokatti Sport.

Fysioterapian tavoitteena on ihmisten, niin yksilöiden kuin ryhmien, terveyden, toimintakyvyn ja hyvinvoinnin edistäminen ja ylläpitäminen sekä sairauksien ennaltaehkäisy ja hoito. 

Fysioterapeuttina työskentelet yhteistyössä eri ammattiryhmien kanssa. Työtehtävissä vaaditaan hyvää palveluasennetta sekä kykyä luoda kontaktia erilaisiin asiakkaisiin ja potilaisiin. 

Opintojen toteutus

Opiskelet fysioterapeutiksi Savonian opetussuunnitelman mukaisesti Kainuun alueryhmässä eli ns. satelliitissa. Opinnot etenevät Kuopiossa opiskelevan päiväryhmän mukaisesti, ja luennot seurataan videovälitteisesti Kainuussa.

Luentojen lisäksi opinnot sisältävät verkko- ja itsenäistä opiskelua, projektityöskentelyä, taitopaja- ja simulaatioharjoituksia ja harjoittelua. Lähiopiskelupäivät järjestetään Vuokatti Sportissa. Lisäksi opiskelu sisältää harjoittelujaksoja Kainuun alueen erilaisissa terveysalan fysioterapiayksiköissä koko opiskeluaikana yhteensä noin puolen vuoden ajan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Fysioterapeutti (AMK) , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Polkuopiskelijaksi valinta on kaksivaiheinen. Kaikki hakijat tekevät ensin pisteytettävän ennakkotehtävän. Hyväksytyn ennakkotehtävän suorittaneista kutsutaan 30 hakijaa haastatteluun Vuokatti Sportiin. Opiskelijaksi valitaan 16 hyväksytyn valintakokeen suorittaneista. Valintakoe on hakijalle maksuton.

Tutkinto / todistus

Fysioterapeutti (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Fysioterapeutti (AMK) ? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vuokatin Urheiluopisto

Vuokatin UrheiluopistoVuokatin Urheiluopisto

Vuokatin Urheiluopisto on liikunta- ja perhelomakohde sekä hiihdon johtava valmennuskeskus keskellä monipuolista Vuokattia. Opisto toimii kehittyvänä terveysliikunta- ja työhyvinvointikeskuksena, joka on erityisesti tunnettu luontoon ja talveen liittyvästä toiminnastaan. Vuokatin Urheiluopisto on yksi Suomen yhdestätoista lakisääteisestä liikunnan valtakunnallisesta koulutuskeskuksesta. Urheiluopisto tarjoaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Vuokatin Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vuokatin Urheiluopisto

Opistontie 4
88610 Vuokatti

 Näytä puhelinnumero
vuokattisport.fi

Arvioinnit

Fysioterapeutti (AMK) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haku rikosseuraamusalan koulutukseen tammikuussa

Tutkintokoulutus valmistaa vartijaksi – monipuolisia ominaisuuksia ja taitoja vaativaan ihmissuhdetyöhön. Tutustu ja hae 2.–28.1.2020!

Lue lisää