Sivuston käyttötapa: Mobiili

Hierojan ammattitutkinto | päiväopiskelu

Vuokatin Urheiluopisto
Yhteenveto
Noin 9 kuukautta
suomi
Opintotukikelpoinen
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Syksyllä
   
Päiväopinnot
Vuokatti
Ammattitutkinnot

Hierojan ammattitutkinto | päiväopiskelu

Hierojan ammattitutkinto

Hierojan ammattitutkinto, päiväopiskelu

Vuokatin Urheiluopistosta valmistunut hieroja saa hyvät valmiudet työskennellä koulutettuna hierojana liikunta-, terveys- ja sosiaalialan asiakaspalvelutehtävissä, joko itsenäisenä yrittäjänä tai toisen palveluksessa. Hierojan ammattitutkinto on urheiluhierojapainotteinen.

Koulutuksen aikana opiskelijalla on hyvät mahdollisuudet hyödyntää oppilaitoksen urheilu- ja liikunta-alan verkostoja (liitot, seurat, maajoukkueet) kartoittaessaan opiskelun jälkeistä aikaa. Urheiluhierojan näyttötutkintoon johtava koulutus on yhdeksän kuukauden mittainen ja se toteutetaan kokopäiväopiskeluna.

Opintojen sisältö

Opintojen sisältö perustuu Opetushallituksen vahvistamiin hierojan ammattitutkinnon perusteisiin ja sen sisältö on suunniteltu vastaamaan tutkinnon näyttövaatimuksia.

Tutkinnon pakolliset osat:

  • Tuki- ja liikuntaelinongelmaisen potilaan terveyden ja toimintakyvyn edistäminen, 70 osp
  • Sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yrittäjänä toimiminen, 30 osp

Tutkinnon valinnaiset osat:

  • Elimistön nestekierron ylläpitäminen  ja edistäminen, 25 op
  • Raajanivelten liikkuvuuden edistäminen, 25 op

Hierojakoulutus on mukana Vuokatti Urheiluakatemiassa, mikä mahdollistaa opiskelun ja urheilun saumattoman yhdistämisen opintojen aikana. Aktiivisille kilpaurheilijoille tehdään henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, joka mahdollistaa harjoittelun kurssin aikana.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hierojan ammattitutkinto | päiväopiskelu, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Haku tapahtuu Vuokatin Urheiluopiston nettisivuilta ladattavalla sähköisellä hakulomakkeella. Hakemusten perusteella valitut kutsutaan pääsykokeeseen.

Tutkinto / todistus

Hierojan ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutuksen hinta (2019-2020) on 1.790 euroa. Hinta sisältää opetuksen, tutkintotilaisuuksista aiheutuvat kustannukset sekä yhden aterian/päivä. Lisäksi maksettavaksi tulee tutkintomaksu (2019-2020) 58 euroa, joka sisältää tutkintotilaisuudet. Opiskelijoille kuuluu koulutuksen alussa määritettävien Vuokatin Urheiluopiston suorituspaikkojen käyttö veloituksetta koulutuksen aikana, mm. hiihtotunneli ja ensilumen latu. Opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa opintojen aikana avoimen yliopiston opintoja opiskelijahinnoin.

Opiskelijat voivat hakea koulutukseen opintotukea / aikuisopintotukea.

Majoitus: Opiskelun aikana urheiluopistolla on vuokrattavissa edullista ja laadukasta huoneistomajoitusta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hierojan ammattitutkinto | päiväopiskelu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vuokatin Urheiluopisto

Vuokatin UrheiluopistoVuokatin Urheiluopisto

Vuokatin Urheiluopisto on liikunta- ja perhelomakohde sekä hiihdon johtava valmennuskeskus keskellä monipuolista Vuokattia. Opisto toimii kehittyvänä terveysliikunta- ja työhyvinvointikeskuksena, joka on erityisesti tunnettu luontoon ja talveen liittyvästä toiminnastaan. Vuokatin Urheiluopisto on yksi Suomen yhdestätoista lakisääteisestä liikunnan valtakunnallisesta koulutuskeskuksesta. Urheiluopisto tarjoaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Vuokatin Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vuokatin Urheiluopisto

Opistontie 4
88610 Vuokatti

 Näytä puhelinnumero
vuokattisport.fi

Arvioinnit

Hierojan ammattitutkinto | päiväopiskelu ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele ammatti vuodessa

Suomen Hierojakoulut tarjoaa klassisen hieronnan ja urheiluhieronnan koulutusta usealla eri paikkakunnalla. Saat valmiudet Hieronnan ammattitutkinnon suorittamiseen sekä eväät jatko-opintoihin.