Sivuston käyttötapa: Mobiili

Hieronnan ammattitutkinto | päiväopiskelu

Vuokatin Urheiluopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaan
suomi
Opintotukikelpoinen
Kesällä 2020
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Päiväopinnot
Vuokatti
Ammattitutkinnot
Hieronnan ammattitutkinto

Hieronnan ammattitutkinto | päiväopiskelu

Oletko kiinnostunut ihmiskehon rakenteesta ja toiminnasta?  Onko urheilijoiden ja kuntoilijoiden suorituskyvyn edistäminen sinun juttusi? Vai haluatko auttaa erilaisia ihmisiä heidän tuki- ja liikuntaelimistöön liittyvissä haasteissaan?

Hieronnan ammattitutkinnosta saat monipuolisen ammattitaidon toimia erilaisten asiakkaiden hyvinvoinnin edistäjänä. Valmistuttuasi voit työskennellä koulutettuna hierojana liikunta-, terveys- ja sosiaalialan asiakaspalvelutehtävissä joko itsenäisenä yrittäjänä tai toisen palveluksessa.

Erikoistu urheiluhierontaan

Hieronnan ammattitutkintoon johtava koulutus on urheiluhierojapainotteinen. Sinulla on mahdollisuus opiskella Hieronnan erikoisammattitutkintoon kuuluva tutkinnon osa Urheilijan lihashuolto (45 osp), jossa perehdyt urheilijan lihashuoltoon ja opit tekniikat teippaamiseen sekä faskia- ja triggerpistekäsittelyihin.

Opintojen aikana pääset myös työskentelemään kummiurheilijan kanssa ja kokemaan, millaista on toimia urheilijan tuki- ja huoltotiimissä.

Lisäksi opintojen yhteydessä sinulla on mahdollisuus suorittaa valinnaisena tutkinnon osana Yksilöllisen liikunnanohjauksen -opinnot (25 osp). Nämä opinnot ovat osa opintokokonaisuutta, joka tähtää Personal Trainer -sertifikaattiin.

Opintojen sisältö ja toteutus

Koulutuksen sisältö perustuu Opetushallituksen vahvistamiin tutkinnon perusteisiin. Koulutus (150 osp) rakentuu kahdesta pakollisesta tutkinnon osasta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta. 

Tutkinnon pakolliset osat, 100 osp:

  • Tuki- ja liikuntaelinongelmaisen potilaan terveyden ja toimintakyvyn edistäminen, 70 osp
  • Sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yrittäjänä toimiminen, 30 osp

Tutkinnon valinnaiset osat, 50 osp:

  • Raajanivelten liikkuvuuden edistäminen, 25 osp
  • Yksilöllinen liikunnan ohjaaminen, 30 osp

Erikoisammattitutkinnon osa:

  • Urheilijan lihashuolto, 45 osp

Hieronnan ammattitutkinnon opinnot toteutetaan käytännönläheisesti ja ammattitaitoa harjoitellaan ohjatuissa, aidoissa asiakastilanteissa VuokattiSportAcademyn hierontapolilla. Lisäksi opintoihin sisältyy fyysistä kuntoa ylläpitävää ja hyvinvointia tukevaa liikuntaa. Opinnoissa tutustutaan erilaisiin liikuntamuotoihin ja perehdytään urheilulajien vaatimuksiin urheiluhieronnan näkökulmasta.

Hierojakoulutus on mukana Vuokatti Urheiluakatemiassa, mikä mahdollistaa opiskelun ja urheilun saumattoman yhdistämisen opintojen aikana.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hieronnan ammattitutkinto | päiväopiskelu, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Haku tapahtuu Vuokatin Urheiluopiston nettisivuilta ladattavalla sähköisellä hakulomakkeella. Opiskelijavalinta suoritetaan hakemuksen sekä henkilökohtaisen haastattelun perusteella.

Tutkinto / todistus

Hieronnan ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutuksen hinta on pakollisten ja valinnaisten tutkinnon osien osalta 150 euroa / tutkinnon osa.

Hieronnan erikoisammattitutkintoon kuuluvan Urheilijan lihashuolto -tutkinnon osan hinta on 150 euroa, mikäli sen suorittaa Hieronnan ammattitutkinnon opiskelun yhteydessä. Erikseen suoritettuna hinta on 250 euroa. Hinta sisältää koulutuksesta aiheutuvia kuluja ilman ruokia ja majoitusta.

Opiskelijoiden etuihin kuuluu Vuokatti Sportin suorituspaikkojen kuten esimerkiksi hiihtotunnelin ja ensilumenladun maksuton käyttö. Lisäksi opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa opintojen aikana avoimen yliopiston opintoja opiskelijahinnoin.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hieronnan ammattitutkinto | päiväopiskelu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vuokatin Urheiluopisto

Vuokatin UrheiluopistoVuokatin Urheiluopisto

Vuokatin Urheiluopisto on liikunta- ja perhelomakohde sekä hiihdon johtava valmennuskeskus keskellä monipuolista Vuokattia. Opisto toimii kehittyvänä terveysliikunta- ja työhyvinvointikeskuksena, joka on erityisesti tunnettu luontoon ja talveen liittyvästä toiminnastaan. Vuokatin Urheiluopisto on yksi Suomen yhdestätoista lakisääteisestä liikunnan valtakunnallisesta koulutuskeskuksesta. Urheiluopisto tarjoaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Vuokatin Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vuokatin Urheiluopisto

Opistontie 4
88610 Vuokatti

 Näytä puhelinnumero
vuokattisport.fi

Arvioinnit

Hieronnan ammattitutkinto | päiväopiskelu ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.