Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Hiihdonopettajakoulutus

Vuokatin Urheiluopisto
Yhteenveto
suomi
Kysy lisätietoja
Viimeinen hakuaika: Kysy lisätietoja
   
Monimuotokoulutus
Vuokatti
Ammatillinen koulutus

Hiihdonopettajakoulutus

Hiihdonopettajakoulutus, Vuokatin Urheiluopisto

Hiihdonopettajakoulutus

Vuokatin Urheiluopisto järjestää hiihdonopettajakoulutukset yhteistyössä Suomen Hiihdonopettajat ry:n (SHOry) kanssa. SHOry:n tehtävänä on kouluttaa ohjaajia ja opettajia alppihiihdon, telemarkin, lumilautailun, maastohiihdon ja soveltavan alppihiihdon opetus- ja valmennustehtäviin sekä tarjota jäsenilleen monipuolisia jatkokoulutusmahdollisuuksia aina kansainvälisiä hiihdonopettajakursseja myöten. 

Kaikki kiinnostuneet mukaan!

Hiihdonopettajana voit työskennellä esimerkiksi rinne- ja matkailukeskusten hiihtokouluissa. Koulutus antaa valmiudet toimia alppi-, telemark-, maasto- ja soveltavan hiihdon sekä lumilautailun opetustehtävissä.

Kaikkien hiihdonopetuksesta kiinnostuneiden on helppo tulla mukaan, sillä koulutus aloitetaan alkeis- ja perustason taitoihin painottuvalla ohjaajakurssilla. Koulutusjärjestelmän pohjana on kolme yhdeksän päivän mittaista kurssia, joissa opetetaan tiedolliset, taidolliset ja opetukselliset valmiudet alppihiihdossa tai lumilautailussa.

Pitkien kurssien lisäksi koulutus sisältää lyhyempiä neljän päivän mittaisia moduuleja sekä kaksi hiihtokouluissa suoritettavaa harjoittelujaksoa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hiihdonopettajakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Kurssille hyväksymisen edellytyksenä on hyvä lajikohtainen taito ja 18 vuoden ikä. Jokainen osallistuja voi suunnitella jatkokouluttautumisen omien kykyjen ja tarpeiden mukaisesti.

Tutkinto / todistus

Hiihdonopettajakoulutus antaa pätevyyden toimia hiihdonopettajana, mutta ei valmista tutkintoon.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hiihdonopettajakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vuokatin Urheiluopisto

Vuokatin UrheiluopistoVuokatin Urheiluopisto

Vuokatin Urheiluopisto on liikunta- ja perhelomakohde sekä hiihdon johtava valmennuskeskus keskellä monipuolista Vuokattia. Opisto toimii kehittyvänä terveysliikunta- ja työhyvinvointikeskuksena, joka on erityisesti tunnettu luontoon ja talveen liittyvästä toiminnastaan. Vuokatin Urheiluopisto on yksi Suomen yhdestätoista lakisääteisestä liikunnan valtakunnallisesta koulutuskeskuksesta. Urheiluopisto tarjoaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Vuokatin Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vuokatin Urheiluopisto

Opistontie 4
88610 Vuokatti

 Näytä puhelinnumero
vuokattisport.fi

Arvioinnit

Hiihdonopettajakoulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: