Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto

Vuokatin Urheiluopisto
Yhteenveto
Noin 1 vuosi
suomi
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotokoulutus
Vuokatti
Ammattitutkinnot

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto

Valmentajan ammattitutkinto | Vuokatin Urheiluopisto

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto on näyttötutkintojärjestelmään kuuluva ammattitutkinto, jossa koulutuksessa, työssä tai muissa yhteyksissä hankittu ammattitaito osoitetaan näyttöjen avulla.

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon liikunnan osaamisalan suorittanut voi toimia liikunnan suunnittelu- ja ohjaustehtävissä. Tutkinnon suorittaneella on valmiudet toimia liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvissä tehtävissä erilaisissa toimintaympäristöissä eri toimialoilla, yrityksissä, itsenäisenä liikuntayrittäjänä, liikunta- ja urheiluseuroissa sekä liikunta- ja urheilujärjestöissä.

Valmennuksen osaamisalan suorittanut voi toimia valmennus- ja kehittämistehtävissä liikunta- ja urheiluseuroissa, valmennuskeskuksissa, urheiluakatemioissa, urheilun ammattiorganisaatioissa ja yksityisenä yrittäjänä.

Koulutuksen toteutus

Koulutuksen kesto on hieman yli yksi vuosi ja se järjestetään monimuoto-opiskeluna, joka sisältää lähijaksoja Vuokatin Urheiluopistolla. Tutkinto on mahdollista suorittaa suoraan näyttötutkintona tai osallistumalla ensin valmistavaan koulutukseen. Näin ollen tutkinnon suorittaminen on mahdollista työn tai muun opiskelun yhteydessä.

Valmistavan koulutuksen sisältö perustuu Opetushallituksen vahvistamiin Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon perusteisiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Opintoihin ilmoittaudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake oppilaitoksen nettisivuilla.

Koulutukseen hakeutuvalta edellytetään harrastuksen tai työn kautta saatua kokemusta alalta. Liikunta-alan ohjauskokemus tai työpaikka katsotaan hakijalle eduksi.

Tutkinto / todistus

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vuokatin Urheiluopisto

Vuokatin UrheiluopistoVuokatin Urheiluopisto

Vuokatin Urheiluopisto on liikunta- ja perhelomakohde sekä hiihdon johtava valmennuskeskus keskellä monipuolista Vuokattia. Opisto toimii kehittyvänä terveysliikunta- ja työhyvinvointikeskuksena, joka on erityisesti tunnettu luontoon ja talveen liittyvästä toiminnastaan. Vuokatin Urheiluopisto on yksi Suomen yhdestätoista lakisääteisestä liikunnan valtakunnallisesta koulutuskeskuksesta. Urheiluopisto tarjoaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Vuokatin Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vuokatin Urheiluopisto

Opistontie 4
88610 Vuokatti

 Näytä puhelinnumero
vuokattisport.fi

Arvioinnit

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.