Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Liikuntapaikka-alan ammattitutkinto

Vuokatin Urheiluopisto
Yhteenveto
1 lukuvuosi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Vuokatti
Ammattitutkinnot

Liikuntapaikka-alan ammattitutkinto

Liikuntapaikka-alan ammattitutkinto

Liikuntapaikka-alan ammattitutkinto

Haluatko olla luomassa olosuhteita liikuntaelämyksille tai valmistaa suorituspaikat huippu-urheilijoille? Opiskele liikuntapaikkojenhoitajaksi Vuokatti Sport Academyssä!

Opinnot järjestetään Vuokatin huikeissa huippu-urheilua varten rakennetuissa olosuhteissa sekä Kajaanin kaupungin moderneissa liikuntatiloissa ja -paikoissa. Opettajina toimivat oman alansa ja työtehtäviensä ammattilaiset. 

Jos olet aktiivinen, liikunnasta ja huoltotekniikasta kiinnostunut ja palveluhenkinen käytännön tekijä, liikuntapaikka-alan ammattitutkinto on sinua varten. Opiskelet käyttämään liikuntapaikkojen hoidossa tarvittavia koneita ja laitteita turvallisesti ja opit tekemään ennakoivat huoltotyöt liikuntapaikkojen päällysteiden, pintamateriaalien, valaistuksen, LVI- ja informaationtekniikan vaatimusten mukaisesti.

Liikuntapaikkojenhoitajana tunnet tärkeimpien liikuntalajien vaatimukset suorituspaikoille ja osaat opastaa asiakkaita liikuntapaikkojen turvalliseen käyttöön. 

Liikuntapaikka-alan ammattitutkinnon sisältö

Vuokatin Urheiluopistolla järjestettävä valmistava koulutus koostuu neljästä pakollisesta tutkinnon osasta sekä yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta. 

  • Talviliikuntapaikkojen hoitaminen
  • Kesäliikuntapaikkojen hoitaminen
  • Sisäliikuntapaikkojen hoitaminen
  • Uima-allasjärjestelmien huolto ja ylläpito

Valinnainen tutkinnon osa: 

  • Lumetusjärjestelmien käyttö ja huolto
  • Nurmikenttien hoitaminen
  • Jäähallien jään ja kylmätekniikan hoitaminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikuntapaikka-alan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan Vuokatin Urheiluopiston kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Liikuntapaikka-alan ammattitutkinto

Kustannukset

Opetuksen järjestää Kainuun ammattiopisto. Liikuntapaikka-alan ammattitutkinto-opintojen hinta on vuonna 2020 aloittavien opiskelijoiden osalta 120 euroa / tutkinnonosa. 

Hinta sisältää koulutuksesta aiheutuvia kuluja ilman ruokia ja majoitusta. Liikuntapaikka-alan ammattitutkinto koulutukseen sisältyy viisi tutkinnonosaa. Lisäksi opiskelija vastaa mahdollisista majoitus-, ruokailu- ja matkakuluista sekä oppimateriaaleista.  

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikuntapaikka-alan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vuokatin Urheiluopisto

Vuokatin UrheiluopistoVuokatin Urheiluopisto

Vuokatin Urheiluopisto on liikunta- ja perhelomakohde sekä hiihdon johtava valmennuskeskus keskellä monipuolista Vuokattia. Opisto toimii kehittyvänä terveysliikunta- ja työhyvinvointikeskuksena, joka on erityisesti tunnettu luontoon ja talveen liittyvästä toiminnastaan. Vuokatin Urheiluopisto on yksi Suomen yhdestätoista lakisääteisestä liikunnan valtakunnallisesta koulutuskeskuksesta. Urheiluopisto tarjoaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Vuokatin Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vuokatin Urheiluopisto

Opistontie 4
88610 Vuokatti

 Näytä puhelinnumero
vuokattisport.fi

Arvioinnit

Liikuntapaikka-alan ammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: