Sivuston käyttötapa: Mobiili

Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus | YAMK

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk
Yhteenveto
Pituus: Noin 2 vuotta
Opiskelukieli: suomi
Viimeinen hakuaika: 3.4.2019
Aloitus: Syksyllä
   
Opiskelumuoto: Monimuotokoulutus
Paikkakunta: Mikkeli
Koulutustyyppi: Ylemmät AMK-tutkinnot

Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus | YAMK

Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus | YAMK

Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus, YAMK

Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutuksessa kehität matkailu- ja ravitsemispalvelujen liiketoiminnan, prosessien ja johtamisen asiantuntijuuttasi.

Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus antaa sinulle valmiudet toimia vaativissa kehittämistehtävissä, asiantuntijatehtävissä sekä liiketoiminnan ja erilaisten prosessien strategisen tason johtajana.

Koulutuksessa korostuvat elämyksellisten ja kestävien matkailu- ja ravitsemispalvelujen kehittäminen ja johtaminen. Tärkeitä teemoja ovat myös teknologian ja digitaalisuuden hyödyntäminen matkailu- ja ravitsemisalalla.

Oman työn ja organisaation käytännönläheinen kehittäminen on osana opintoja alusta alkaen.

Koulutus on käytännönläheistä ja työelämälähtöistä. Yhdistät opinnoissasi luontevasi teoriaa ja käytäntöä, mikä tuo uusia näkökulmia oman työsi ja organisaatiosi kehittämiseen.

Kaikille yhteisiä opintoja ovat johtamis- ja kehittämisosaaminen, innovatiiviset matkailu- ja ravitsemisalan palvelut sekä palveluliiketoiminnan kehittäminen.

Työelämässä Matkailu- ja ravitsemisalan YAMK-opiskelijat toimivat pääsääntöisesti koulutusalan tai lähialojen tehtävissä. Tutkinto antaa sinullemyös kelpoisuuden julkisiin virkoihin ja tehtäviin, joihin vaaditaan ylempi korkeakoulututkinto. Restonomi YAMK -tutkinnon suorittaneet työskentelevät esimerkiksi seuraavissa tehtävissä:

  • hotelli- ja ravintola-alan johto- ja esimiestehtävät
  • kaupan esimiestehtävät
  • kehittämispäällikkö
  • lehtori (amk)
  • markkinointipäällikkö, -johtaja
  • matkailu- ja ravitsemisalan kehittämishankkeiden projektipäällikkö tai projektiasiantuntija
  • ohjelmapalvelutuottaja
  • ruoka- ja puhtauspalvelupäällikkö
  • yrittäjä

Opintojen sisältö

Opinnot on suunniteltu niin, että voit suorittaa ne työn ohessa opiskellen. Opintojen kesto on noin 2 vuotta. Opinnot toteutetaan monimuotoisina eli ne sisältävät lähi- ja verkko-opetusta sekä itsenäisiä tehtäviä. Keskeinen osa opintoja on työelämään liittyvä opinnäytetyö.

Lähiopetusta on pääsääntöisesti 2-3 päivää kerran kuukaudessa puolentoista vuoden ajan. Opintoihin sisältyy työelämään kytkeytyvä opinnäytetyö.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Restonomi (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

XAMK - Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Uusi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk aloitti 1.1.2017, kun Kymenlaakson (Kyamk) ja Mikkelin ammattikorkeakoulut (Mamk) yhdistyivät. Xamk on uudenlainen korkeakoulu, jolla on vahvat juuret, mutta katse pitkällä huomisessa. Xamk tarjoaa laadukasta opetusta ja monimuotoisia mahdollisuuksia elinikäiseen oppimiseen. Uuden Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun kivijalkoina toimivat Kotka,...


Lue lisää oppilaitoksesta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Patteristonkatu 3
50100 Mikkeli

 Näytä puhelinnumero
www.xamk.fi

Arvioinnit

Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Pyritkö kauppatieteelliseen?

Valmennuskeskuksen kurssien avulla onnistut kauppatieteiden valintakokeessa. Ilmoittaudu tutkitusti parhaille ja luotetuimmille valmennuskursseille!