Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

Ylemmät AMK-tutkinnot

Tuloksellinen toimitusketjun johtaminen | YAMK

Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Kysy seuraavaa toteutusta katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Kysy seuraavaa toteutusta katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tuloksellinen toimitusketjun johtaminen | YAMK

Tuloksellinen toimitusketjun johtaminen (YAMK)

Logistisilla toiminnoilla on suora vaikutus yritysten kannattavuuteen.

Xamkin YAMK-koulutuksesta valmistut toimitusketjujen johtamisen ammattilaiseksi perehtymällä mm. logistiikka-alan talous- ja tietojohtamiseen, käytännön haasteisiin ja riskienhallintaan, sekä logistiikkaprosessien analysointiin ja kehittämiseen. Olet monipuolinen logistiikan ammattilainen. Osaat ottaa huomioon eri logististen toimintojen kustannusvaikutukset sekä tunnet logistiikka-alan tulevaisuuden näkymiä ja tekniikkoja.

Logistiikka liittyy kaikkeen yritystoimintaan tavalla tai toisella ja se muodostaa huomattavan osan monen yrityksen kustannuksista. Siksi yritykset tarvitsevat työntekijöitä, jotka hallitsevat sekä logistiset toiminnot että talousjohtamisen.

YAMK-tutkinnon suoritettuasivoit työskennellä logistiikka-alan hallinnollisissa ja johtotehtävissä niin teollisuuden kuin kaupan logistiikassa, että logistiikkapalveluyrityksissä. Saat myös hyvät valmiudet toimia yrittäjänä logistiikka-alalla.

YAMK -koulutus on tarkoitettu insinöörin tai tradenomin tutkinnon suorittaneille, joilla on tutkinnon jälkeen kertynyt vähintään kahden vuoden työkokemus. Koulutus soveltuu erityisesti logistiikan insinöörin, liiketoiminnan logistiikan tai talous-alan tradenomitutkinnon suorittaneille, jotka toimivat tai ovat toimineet logistiikan työtehtävissä.

Koulutus on monialaista ja opintojen aikana tutustut eri alojen ammattilaisiin. He – yhdessä opettajien kanssa – haastavat sinua tarvittaessa kriittiseen ajatteluun ja argumentointiin. Saat siis uusia näkemyksiä omaan alaasi ja kehität samalla muita aloja. Tätä ylemmän AMK-tutkinnon suorittaneet pitävät yhtenä Master Schoolin tärkeimmistä asioista.

Opintojen sisältö

Koulutuksen laajuus on 90 opintopistettä (op).

Ydinosaaminen, 45 op

Ydinosaamisessa on keskeistä opintojen monipuolinen logistinen ote, tulevaisuussuuntautuneisuus ja kehittäminen. Ydinosaamisessa paneudutaan logistisiin toimintoihin sekä taloudellisesta että teknisestä näkökulmasta. Ydinopinnot koostuvat seuraavista opintokokonaisuuksista:

  • logistiikan talous- ja tietojohtaminen
  • logistiikan suunnittelu
  • logistiikan hallinta
  • logistiikan tulevaisuus

Ydinosaamisen opinnot koskevat kaikkia tutkinnon opiskelijoita. 

Täydentävä osaaminen, 15 op

Täydentävän osaamisen opinnot voit valita kaikille YAMK-opiskelijoille yhteisestä, monialaisesta Master School -tarjonnasta.

Tarjolla on sekä suomen- että englanninkielisiä opintoja seuraavista kokonaisuuksista:

  • tutkimus ja kehittäminen
  • johtaminen ja yrittäjyys
  • kansainväliset työympäristöt
  • tieto, digitaalisuus ja verkostot.

Täydentäviä opintoja voit suorittaa myös muiden korkeakoulujen ylempien korkeakoulututkintojen tasoisista opinnoista (YAMK tai maisteriohjelmat).  Täydentäviin opintoihin voidaan hyväksilukea myös aiemmin suoritettuja, ylempien korkeakoulututkintojen tasoisia opintoja, mikäli ne sopivat suoritettavan tutkinnon tavoitteisiin. Aikaisemmin suoritettujen opintojen hyväksilukemisesta voit kysyä lisää koulutusvastaavalta.

Opinnäytetyö, 30 op

Tärkeä osa opintojasi on opinnäytetyö (30 op). Se liittyy parhaimmillaan oman työsi tai työyhteisösi kehittämiseen. Opinnäytetyössä tunnistat ammattialasi kehittämistarpeita – suunnittelet ja toteutat työelämän muutosta edistävän tutkimus- tai kehittämisprosessin.

Voit tehdä opinnäytetyön myös Xamkin tutkimus- ja kehittämistoiminnan hankkeissa tai koulutuksen yhteistyöorganisaatioiden toimeksiannosta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tuloksellinen toimitusketjun johtaminen | YAMK, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kysy seuraavaa toteutusta

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (ylempi AMK)

Kustannukset

  • Lukuvuosimaksu EU/ETA-maiden sekä Sveitsin ulkopuolelta tuleville opiskelijoille 13 500 euroa / lukuvuosi, apurahajärjestelmä ja lisätietoja Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun omilla sivuilla.
  • Tuition fees for students from outside the EU/EEA countries and Switzerland is 13 500 euros/academic year. Scholarship scheme and further information on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu’s own website.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tuloksellinen toimitusketjun johtaminen | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk
Patteristonkatu 3
50100 Mikkeli

Xamk - Tunne huominen

Kokeile, oivalla ja opi. Tulevaisuuden ammatit luodaan Xamkissa jo tänään. Valmistu osaajaksi ja työelämän uudistajaksi. AMK- ja YAMK-tutkintojen lisäksi voit kokeilla uutta, laajentaa tai syventää osaamistasi Xamk Pulsen avoimessa ammattikorkeakoulussa, joka on avoin kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Onko aika...

Lue lisää oppilaitoksesta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu