Ammattitutkinnot

Hevostalouden ammattitutkinto | hevoshieroja

Ylä-Savon ammattiopisto, paikassa Kiuruvesi
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja oppilaitokselta katso lisätiedot
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja oppilaitokselta katso lisätiedot
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Hevostalouden ammattitutkinto | hevoshieroja

Hevoshieroja koskettaa hevosen turpaa

Hevostalouden ammattitutkinto, hevoshieroja -koulutuksen käynyt hevoshieroja voi lisätä hevosen hyvinvointia ja sen suorituskykyä sekä tukea eläimen terveyttä yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Hevoshieroja oppii huolehtimaan hevosten hyvinvoinnista, käsittelemään ja hieromaan hevosia turvallisesti.

Haluatko kehittää osaamistasi hevosalan yrittäjyydestä, hevosten hyvinvoinnista ja hevoshieronnasta? Jos olet suorittanut hevostalouden perustutkinnon tai hankkinut vastaavat tiedot ja taidot käytännön elämästä, hanki itsellesi ammatillisen tason syventävää tietoa ja suorita hevostalouden ammattitutkinto, hevoshieroja -koulutus!

Koulutuksen toteutus

Koulutuksen aloitus ja kesto määräytyy opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet.

Opiskelijalle laaditaan Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). Osaamisen tunnistamisen perusteella määritellään koulutuksen laajuus ja koulutuksen sivu- vai päätoimisuus.

Oppilaitoksesta otetaan sinuun yhteyttä 2 viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja selvitetään opiskelumahdollisuus. Opiskelijavalintaan vaikuttaa hakemukseen täyttämäsi tiedot sekä mahdolliset haastattelut ja/tai soveltuvuuskokeet.

Toteutusmuoto

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka koostuu lähi- ja etäopinnoista (Teams) sekä etäjaksoilla tehtävistä käytännön harjoitteista (hevosten hieronta), joita ohjataan suljetussa Facebook ryhmässä ja Itslearnig:ssä. Koulutus on mahdollista toteuttaa oman työn ohessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hevostalouden ammattitutkinto | hevoshieroja, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kysy lisätietoja oppilaitokselta

  • Monimuotototeutus
  • Kiuruvesi
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Hakeminen koulutukseen tapahtuu suoraan oppilaitokseen jatkuvalla haulla.

Tutkinto / todistus

Hevostalouden ammattitutkinto | hevoshieroja

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 400 euroa. Muita mahdollisia kustannuksia voi olla alakohtaisesti tarvittavat mahdolliset työvälineet, työasut, viranomaismaksut (kortit/luvat), opintomatkat. 

Opiskelumaksu 150 euroa, jos tavoitteena on suorittaa tutkinnon osa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hevostalouden ammattitutkinto | hevoshieroja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Ylä-Savon ammattiopisto
Asevelikatu 4
74100 Iisalmi

Ylä-Savon ammattiopisto

YSAO avaa ovet työelämään, tänään ja huomenna. Ylä-Savon ammattiopisto on alueen, yritysten ja taidon kehittäjä, joka tekee työtä osaavamman maailman puolesta. YSAO tarjoaa nuorille ja aikuisille ammatillista koulutusta ja järjestää lyhytkoulutuksia. Opiskelijoina on nuoria ja aikuisia yli 4000 noin 150...

Lue lisää oppilaitoksesta Ylä-Savon ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu