Sivuston käyttötapa: Mobiili

Hevostalouden erikoisammattitutkinto | hevosurheilumanageri

Ylä-Savon ammattiopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
suomi
   
Monimuotokoulutus
Kiuruvesi
Erikoisammattitutkinnot

Hevostalouden erikoisammattitutkinto | hevosurheilumanageri

Hevostalouden erikoisammattitutkinto

Hevostalouden erikoisammattitutkinto, hevosurheilumanageri

Hevostalouden erikoisammattitutkinnon suorittaneella on hevostalouden erikoistunut ammatillinen osaaminen.

Opintojen sisältö ja toteutus

Hevostalouden erikoisammattitutkinto koostuu pakollisista ja valinnaisista tutkinnon osista.

Tutkinnon pakolliset osat:

  • Hevosalan organisaation ja liiketalouden kehittäminen
  • Hevostalouden ja -urheilun kehittäminen

Tutkinnon valinnaiset osat:

  • Markkinoinnin ja asiakkuuksien kehittäminen hevosalalla
  • Hevosalan tapahtumien tuottaminen

Tutkinto tai sen osat suoritetaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti. Tutkinnon osien edellyttämä ammattitaito ja osaaminen osoitetaan tekemällä käytännön työtehtäviä aidoissa työtilanteissa ja työprosesseissa (näyttö).

Tutkinnon voi suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli tutkinnon suorittajalla on riittävästi työkokemuksella tai muulla tavoin hankittua aiempaa, tutkinnon vaatimusten mukaista osaamista.

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena ja OPH:n vahvistamien voimassa olevien Hevostalouden erikoisammattitutkinnon perusteiden mukaisesti jakautuen lähi- ja etäopintoihin sekä työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen.

Koulutus toteutetaan uudella tavalla. Opiskeluympäristönä on Office 365 Class Notebook. Iltaopetusta kerran viikossa etäyhteydellä. Lähiopetuspäivä noin kerran kuukaudessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hevostalouden erikoisammattitutkinto | hevosurheilumanageri, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Tutkintoon haetaan Ylä-Savon ammattiopiston omien verkkosivujen kautta. Koulutus on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille henkilöille, joilla on vahva kokemus hevosalasta. Opiskelijat valitaan hakemuksen ja haastattelun perusteella. 

Tutkinto / todistus

Hevostalouden erikoisammattitutkinto, hevosurheilumanageri

Kustannukset

Koulutuksen hinta 600 euroa. Muita mahdollisia kustannuksia majoittuminen ja ruokailu lähijaksoilla opiskelijahinnoilla.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hevostalouden erikoisammattitutkinto | hevosurheilumanageri? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopiston kattava koulutustarjonta on täynnä mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Nuori tai aikuinen, peruskoulun käynyt tai ammattiin jo valmistunut – löydät takuulla itsellesi sopivan koulutuksen. Ammattiopiston neljä koulutusalaa ovat:  Tekniikan ja liikenteen ala Matkailu-, ravitsemis- ja talousala Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala Luonnonvara-...


Lue lisää oppilaitoksesta Ylä-Savon ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ylä-Savon ammattiopisto

Asevelikatu 4
74100 Iisalmi

 Näytä puhelinnumero
www.ysao.fi


Arvioinnit

Hevostalouden erikoisammattitutkinto | hevosurheilumanageri ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.