Sivuston käyttötapa: Mobiili

Hevostalouden perustutkinto | erikoistuminen kengittämiseen

Ylä-Savon ammattiopisto
Yhteenveto
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
marker Hakuaika käynnissä
   
Kiuruvesi
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Opiskele hevostaloutta Kiuruvedellä ja valmistu hevostenhoitajaksi tai ratsastuksenohjaajaksi!

     

Hevostalouden perustutkinto | erikoistuminen kengittämiseen

Hevostalouden perustutkinto, hevostenhoitaja, Ylä-Savon ammattiopisto

Hevostalouden perustutkinto | erikoistuminen kengittämiseen

Perustutkinto on tarkoitettu henkilöille, joilla on vain vähän tai ei ollenkaan kokemusta ko. alasta. Sopii alanvaihtajille, perusosaamista vahvistaville tai ensimmäistä ammatillisista tutkintoa suorittaville. Perustutkinto antaa laaja-alaiset valmiudet alan työtehtäviin. Tutkinto antaa kelpoisuuden korkeakoulututkintoon johtaviin opintoihin ja yleisen kelpoisuuden ammattikorkeakouluopintoihin.

Koulutuksen aloitus ja kesto määräytyy tutkinnon suorittajalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet.

Hevosalan ammatit ovat fyysisesti raskaita ja vaativat hyvää yleiskuntoa. Ammatit edellyttävät itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyä. Muuttuvat olosuhteet, erilaiset asiakasryhmät ja kilpailujen nopeat aikataulut edellyttävät positiivista asennetta, kykyä joustaa ja toimia yhteistyössä valmentajien, kilpailijoiden ja harrastajien kanssa.

Hevosalan työntekijän on viihdyttävä hyvin eläinten parissa sekä jatkuvasti ylläpidettävä ja kehitettävä hevosten käsittelytaitoaan. Rehun- tai eläinpölylle allergisille nämä työt eivät sovellu.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hevostalouden perustutkinto | erikoistuminen kengittämiseen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Hevostalouden perustutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hevostalouden perustutkinto | erikoistuminen kengittämiseen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopiston kattava koulutustarjonta on täynnä mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Nuori tai aikuinen, peruskoulun käynyt tai ammattiin jo valmistunut – löydät takuulla itsellesi sopivan koulutuksen. Ammattiopiston neljä koulutusalaa ovat:  Tekniikan ja liikenteen ala Matkailu-, ravitsemis- ja talousala Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala Luonnonvara-...


Lue lisää oppilaitoksesta Ylä-Savon ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ylä-Savon ammattiopisto

Asevelikatu 4
74100 Iisalmi

 Näytä puhelinnumero
www.ysao.fi


Arvioinnit

Hevostalouden perustutkinto | erikoistuminen kengittämiseen ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös tästä: