Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto|Ponsse-polku

Ylä-Savon ammattiopisto
Yhteenveto
Kysy lisätietoja
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Iisalmi
Ammatilliset perustutkinnot
 kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto-opiskelija

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto|Ponsse-polku

Ylä-Savon ammattiopistossa on kehitetty laajennettua työssäoppimista, jossa kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto-opiskelijoille hyödynnetään opintopolkumallia, Ponsse-polkua. Mallin mukaisesti opiskelija suorittaa 35 % opinnoistaan Ponsse Oyj:n eri toimipis-teissä, jolloin opiskelee tutkinnon vaatimat tiedot ja taidot sekä suorittaa ammattiosaami-sen näytöt työpaikalla. Tällä yhteistyöllä pyritään vastaamaan yrityksen työvoimatarpeisiin joustavammin ja nopeammin sekä varmistamaan tarvittava osaaminen.

Opiskelijat aloittavat tutustumisjaksonsa ensimmäisen vuoden aikana. Tällöin heidät perehtyvät Ponssen käytäntöihin ja tutustuvat tuleviin työpisteisiin. Työssäoppiminen jatkuu Ponssen työpisteissä toisen ja kolmannen vuoden aikana suunnitellusti.

Työssäoppimispaikan työpisteet ja niihin kuuluvat työtehtävät on kartoitettu tarkasti Ponsse Oyj:n eri toimipisteissä. Siten työssäoppijan ohjaaminen ja arviointi ovat selkeää. Opiskelija työskentelee yhdellä työpisteellä neljä viikkoa, jonka aikana työpistekohtaiset työtehtävät opitaan sujuvaksi. Ponsse-polkua voidaan kutsua myös perehdyttämisohjelmaksi, jonka suoritettuaan uusi työntekijä tekee tuottavaa työtä

Työssäoppimispisteitä on kartoitettu Venäjällä, Kiinassa, Uruguayssa ja Ruotsissa. Kansainvälisyyspakettiin on lisätty espanjan, ruotsin ja englannin kielen ja kulttuurin valmennusta, joista opiskelijat ovat saaneet arvosanoja. Kansainvälinen opintopolku on mahdollistettu myös ammattitutkintojen ja erikoisammattitutkintojen opiskelijoille. Opiskelijan on mahdollista päästä tulevaisuudessa työssäoppimaan edellä mainittuihin maihin. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto|Ponsse-polku, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Ponsse-polkua esitellään kaikille halukkaille ja heille järjestetään tutustumispäivä tehtaalle sekä koeajosavotta. Tutustumisen jälkeen opiskelija voi ilmoittautua hakijaksi Ponsse-polulle, josta edetään valintahaastatteluihin.

Tutkinto / todistus

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto|Ponsse-polku? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopisto

Tutustu OPISKELIJAN IHME –pakettiin. Asu huikean edullisesti viihtyisässä soluasunnossa (sis. netti ja vesi) ja opiskele ammatti YSAOlla. KipinKapin hae uutta tietoa ja taitoa YSAOn monipuolisesta opintotarjonnasta ja tule ihmeidentekijäksi! YSAO avaa ovet työelämään, tänään ja huomenna. Ylä-Savon ammattiopisto on alueen, yritysten ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Ylä-Savon ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ylä-Savon ammattiopisto

Asevelikatu 4
74100 Iisalmi

 Näytä puhelinnumero
www.ysao.fi

Arvioinnit
Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto|Ponsse-polku ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Metallialan ammattilaiseksi?

Tule opiskelemaan Salon seudun ammattiopistoon kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto ja valmistu hitsaajaksi tai koneistajaksi!

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto|Ponsse-polku täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: