Sivuston käyttötapa: Mobiili

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | henkilökohtainen avustaja

Ylä-Savon ammattiopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotokoulutus
Iisalmi
Ammattitutkinnot

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | henkilökohtainen avustaja

Henkilökohtainen avustaja

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | henkilökohtainen avustaja

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon tavoitteena on antaa opiskelijalle valmiudet toimia henkilökohtaisen avustajan tehtävässä. Tutkinnon tarkoituksena on tarjota opiskelijalle mahdollisuus tutustua henkilökohtaisen avustajan työhön koti- ja laitosympäristössä, kohdata eri-ikäisiä ja erilaisin perustein apua ja tukea tarvitsevia asiakkaita, sekä tunnistaa omat vahvuutensa ja kehittymisen kohteensa ammatillisessa kasvussaan. Kotityöpalvelujen osaamisalan tutkintonimikkeitä ovat henkilökohtainen avustaja ja kodinhuoltaja.

Tutkinnon sisältö ja toteutus

Tutkinto tai sen osat suoritetaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti. Tutkinnon osien edellyttämä ammattitaito ja osaaminen osoitetaan tekemällä käytännön työtehtäviä aidoissa työtilanteissa ja työprosesseissa (näyttö).

Kotityöpalvelujen osaamisalan tutkintonimikkeitä ovat henkilökohtainen avustaja ja kodinhuoltaja

Tutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta (15 osp, asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen) tutkinnon osasta, kahdesta osaamisalan valinnaisesta tutkinnon osasta (90 osp, henkilökohtaisena avustajana toimiminen 45 osp ja kotisiivouspalvelut 45 osp) ja valinnaisista tutkinnon osista, joita valitaan yhteensä 45 osp. Tutkinnon laajuus on 150 osp. Valinnaisia tutkinnon osia on kaikkiaan 30, joihin sisältyy toisen osaamisalan valinnainen tutkinnon osa ja tutkinnon osa ammatillisesta perustutkinnosta, toisesta ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta.

Tutkinnon voi suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli tutkinnon suorittajalla on riittävästi työkokemuksella tai muulla tavoin hankittua aiempaa, tutkinnon vaatimusten mukaista osaamista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | henkilökohtainen avustaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Hakeminen koulutukseen tapahtuu suoraan oppilaitokseen. Valinta tehdään hakulomakkeiden, haastattelun, työkokemuksen ja opintotodistusten pohjalta. Hakea voivat henkilökohtaisena avustajana tai kotityöpalvelualalla työskentelevät henkilöt. 

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | henkilökohtainen avustaja

Kustannukset

Tutkinnon hinta on 450 euroa. Muita mahdollisia kustannuksia: Opintomatkat, työvaatteiden ja työkenkien hankinta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | henkilökohtainen avustaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopisto

YSAO avaa ovet työelämään, tänään ja huomenna. Ylä-Savon ammattiopisto on alueen, yritysten ja taidon kehittäjä, joka tekee työtä osaavamman maailman puolesta. YSAO tarjoaa nuorille ja aikuisille ammatillista koulutusta ja järjestää lyhytkoulutuksia. Opiskelijoina on nuoria ja aikuisia yli 4000 noin 150...


Lue lisää oppilaitoksesta Ylä-Savon ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ylä-Savon ammattiopisto

Asevelikatu 4
74100 Iisalmi

 Näytä puhelinnumero
www.ysao.fi Siirry oppilaitoksen kotisivulle

Arvioinnit

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | henkilökohtainen avustaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: