Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | laitoshuoltaja

Ylä-Savon ammattiopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaistamissuunnitelman mukaan
suomi
   
Monimuotokoulutus
Iisalmi
Ammattitutkinnot

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | laitoshuoltaja

Laitoshuoltajan ammattitutkinto, Ylä-Savon ammattiopisto

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto| laitoshuoltaja

Tutkinto tai sen osat suoritetaan näyttötutkintona henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Näyttötutkinnoissa osaaminen osoitetaan ja arvioidaan pääsääntöisesti tutkinnon mukaisissa työtehtävissä työpaikoilla.

Tutkinnon sisältö ja toteutus

Tutkinto tai sen osat suoritetaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti. Tutkinnon osien edellyttämä ammattitaito ja osaaminen osoitetaan tekemällä käytännön työtehtäviä aidoissa työtilanteissa ja työprosesseissa (näyttö).

Toimitilahuollon osaamisala; osaamisalan tutkintonimikkeitä ovat laitoshuoltaja ja toimitilahuoltaja

Tutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta (15 osp, asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen) tutkinnon osasta, kahdesta osaamisalan valinnaisesta tutkinnon osasta (90 osp, laitoshygieniapalvelut 45 osp ja ylläpitosiivouspalvelut 45 osp) ja valinnaisista tutkinnon osista, joita valitaan yhteensä 45 osp. Tutkinnon laajuus on 150 osp. Valinnaisia tutkinnon osia on kaikkiaan 30, joihin sisältyy toisen osaamisalan valinnainen tutkinnon osa ja tutkinnon osa ammatillisesta perustutkinnosta, toisesta ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta.

Tutkinnon voi suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli tutkinnon suorittajalla on riittävästi työkokemuksella tai muulla tavoin hankittua aiempaa, tutkinnon vaatimusten mukaista osaamista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | laitoshuoltaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Hakeminen koulutukseen tapahtuu suoraan oppilaitokseen.

Hakea voivat puhdistuspalvelualan työtehtävissä toimivat.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 450 euroa.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | laitoshuoltaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | laitoshuoltaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopisto

YSAO avaa ovet työelämään, tänään ja huomenna. Ylä-Savon ammattiopisto on alueen, yritysten ja taidon kehittäjä, joka tekee työtä osaavamman maailman puolesta. YSAO tarjoaa nuorille ja aikuisille ammatillista koulutusta ja järjestää lyhytkoulutuksia. Opiskelijoina on nuoria ja aikuisia yli 4000 noin 150...


Lue lisää oppilaitoksesta Ylä-Savon ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ylä-Savon ammattiopisto

Asevelikatu 4
74100 Iisalmi

 Näytä puhelinnumero
www.ysao.fi

Arvoinnit
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | laitoshuoltaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: