Sivuston käyttötapa: Mobiili

Etkö oikein tiedä, mitä lähtisit opiskelemaan?🎓📚 Tule mukaan digitaalisille koulutusmessuille 17.-18.11. ja ota selvää!✨ Lue lisää tästä!

Rakennusalan perustutkinto | talonrakennuksen osaamisala

Ylä-Savon ammattiopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Iisalmi
Ammatilliset perustutkinnot

Rakennusalan perustutkinto | talonrakennuksen osaamisala

Rakennusalan perustutkinto, talonrakentaja, Ylä-Savon ammattiopisto

Rakennusalan perustutkinto, talonrakennuksen osaamisala

Haluaisitko sinä toimia rakennusalan näkyvimmissä ja tunnetuimmissa työtehtävissä? Tehdä monipuolista työtä, jossa oppii jatkuvasti uutta, ja jossa oman käden jäljet näkyvät nopeasti?

Talonrakentajan ammatissa ei hommat lopu kesken. Laaja-alaiseen työkenttään mahtuu niin muurarin, kirves- tai betonimiehen, raudoittajan kuin elementtityöntekijänkin työtehtäviä. Työnkuvaan voi kuulua myös maanrakennustyötä, tie- ja vesirakennus- sekä muita yhdyskuntateknisiä töitä.

Mikäli sinulta ei mene sormi suuhun vaativimmissakaan tilanteissa, osaat toimia vastuullisesti, tehokkaasti ja oma-aloitteisesti niin tiimissä kuin itsenäisesti, haluat kehittyä koko ajan ammatissasi paremmaksi ja osaat ajatella taloudellisesti, talonrakentajan ammatti on kuin nakutettu juuri sinulle! Rakenna vankka pohja tulevaisuudellesi ja hae talonrakentajaksi!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakennusalan perustutkinto | talonrakennuksen osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Peruskoulun 9.luokkalaiset ja ilman tutkintoa olevat hakevat yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Rakennusalan perustutkinto | talonrakentaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakennusalan perustutkinto | talonrakennuksen osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopisto

YSAO avaa ovet työelämään, tänään ja huomenna. Ylä-Savon ammattiopisto on alueen, yritysten ja taidon kehittäjä, joka tekee työtä osaavamman maailman puolesta. YSAO tarjoaa nuorille ja aikuisille ammatillista koulutusta ja järjestää lyhytkoulutuksia. Opiskelijoina on nuoria ja aikuisia yli 4000 noin 150...


Lue lisää oppilaitoksesta Ylä-Savon ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ylä-Savon ammattiopisto

Asevelikatu 4
74100 Iisalmi

 Näytä puhelinnumero
www.ysao.fi

Arvoinnit
Rakennusalan perustutkinto | talonrakennuksen osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: