Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

Ammatilliset perustutkinnot

Talotekniikan perustutkinto | putkiasentaja

Ylä-Savon ammattiopisto, paikassa Iisalmi
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Talotekniikan perustutkinto | putkiasentaja

Putkiasentaja korjaa putkia

Putkiasentajan työympäristöt ja asiakkaat vaihtuvat lämpö-, vesi- ja ilmastointilaitteiden asennuksen ja korjauksen lomassa. Putkiasentajana voit erikoistua työssäsi vesi-, lämpöjohto-, ilmastointi- ja jäähdytyslaitteisiin tai lämpöpumppuihin.

Mielenkiintoinen ammatti edellyttää hyvää tekniikan tuntemusta, matkusteluhalukkuutta, tiimityöosaamista sekä erityistä tarkkuutta ja huolellisuutta. Putkiasentajan hommissa tärkeää on pitää kiinni aikatauluista ja asiakkaille annetuista lupauksista. Mikäli olet vastuullinen, suunnitelmallinen, asiakaspalvelutaitoinen sekä modernista teknologiasta kiinnostunut, tämä ammatti ja talotekniikan perustutkinto, putkiasentaja, on sopiva juuri sinulle.
Koulutuksen kesto on noin 2-3 vuotta

Perustutkinto on tarkoitettu henkilöille, joilla on vain vähän tai ei ollenkaan kokemusta ko. alasta. Sopii alanvaihtajille, perusosaamista vahvistaville tai ensimmäistä ammatillisista tutkintoa suorittaville. Perustutkinto antaa laaja-alaiset valmiudet alan työtehtäviin. Tutkinto antaa kelpoisuuden korkeakoulututkintoon johtaviin opintoihin ja yleisen kelpoisuuden ammattikorkeakouluopintoihin.

Koulutuksen toteutus

Koulutuksen aloitus ja kesto määräytyy opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet.

Kielitaitovaatimus B1.

Oppilaitoksesta otetaan sinuun yhteyttä 2 viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja selvitetään opiskelumahdollisuus. Opiskelijavalintaan vaikuttaa hakemukseen täyttämäsi tiedot sekä mahdolliset haastattelut ja/tai soveltuvuuskokeet.

Toteutusmuoto

Opinnot toteutetaan monimuotokoulutuksena ja ne koostuvat lähi-, teamstunneista sekä etäopetuksesta ja ohjatuista verkko-opinnoista sekä työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Opinnot voi suorittaa oppisopimuksella

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talotekniikan perustutkinto | putkiasentaja, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Koulutuksen kesto

Yhteishaussa hakevat: Koulutuksen kesto on 2–3 vuotta.

Jatkuvassa haussa hakevat: Koulutuksen laajuuteen vaikuttaa aikaisempi osaaminen ja koulutuksen kesto määritellään henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa.

Tutkinto / todistus

Talotekniikan perustutkinto

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talotekniikan perustutkinto | putkiasentaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.