Sivuston käyttötapa: Mobiili

Medianom (YH) | fotografi | dagstudier

Yrkeshögskolan Novia
Yhteenveto
4 vuotta
ruotsi
Hösten
Viimeinen hakuaika: Gemensam ansökan
   
Heltid
Pietarsaari
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Medianom (YH) | fotografi | dagstudier

Tavoite

Utbildningen till medianom inom fotografering ger studerande en bred kunskap inom fotografi. Fokus ligger på fotokonst, bildjournalistik och studiofotografering. Målet är att de studerande ska utveckla sitt personliga bildspråk, få goda tekniska kunskaper och förståelse för hur branschen ser ut och fungerar.

Utbildningen är intensiv och innehåller många olika arbetssätt, bland annat djupgående eget arbete, gruppuppgifter, kundprojekt, praktikperioder och en stor del individuell handledning. Samarbete med olika institutioner och företag är något som genomsyrar nästan all verksamhet inom utbildningen. Vår strävan är att ge studerande under studietiden  möjlighet att etablera sig i fotografbranschen och skapa förutsättningar för framtida jobb. Varje år producerar utbildningen flera utställningar i samarbete med olika gallerier och institutioner runt om i Norden. 

Koulutuksen sisältö

Fotokonst, bildjournalistik, studiofotografering och olika typer av kommersiell fotografering är de viktigaste delarna i studierna.

Genom olika former av utställningsprojekt, publikationer och kunduppdrag syftar utbildningen redan under studietiden till att skapa bilder och visuella helheter för verkliga sammanhang. Detta för att ge erfarenhet och skapa bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat arbetsliv.

Hakeminen

Ansökan via www.studieinfo.fi.

Tutkinto / todistus

Medianom (YH), Medianomi (AMK)

Yrkeshögskolan Novia

Yrkeshögskolan Novia

Yrkeshögskolan Novia

Yrkeshögskolan Novias verksamhetsområde finns längs den finlandssvenska kusten. Novia är verksam inom flera branscher, betydelsefull i Svenskfinland med verksamhet i Vasa, Åbo, Raseborg och Jakobstad. Med sina 4000 studerande och en personalstyrka som består av ca 300 personer är högskolan...


Lue lisää oppilaitoksesta Yrkeshögskolan Novia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Yrkeshögskolan Novia

Wolffskavägen 31
65200 Vasa


Arvioinnit

Medianom (YH) | fotografi | dagstudier ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.