Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kielimatkat

Kielimatkat ja kielikurssit ulkomaillaKielimatkat ja kielikurssit ulkomailla

Sujuvaa kielitaitoa arvostetaan ja se avaa ovet lukuisiin kansainvälisiin opiskelu- ja työmahdollisuuksiin. Kielimatka tai kielikurssi ulkomailla on unohtumaton kokemus ja loistava tilaisuus parantaa kielitaitoa nopeasti. Saat ystäviä ympäri maailmaa, tutustut vieraisiin kulttuureihin ja paikallisiin tapoihin samalla kun kartutat kielitaitoasi. 

Kielikursseja löytyy kaiken tasoisille opiskelijoille vasta-alkajasta kielen perusteet jo hyvin hallitseviin. Valinnanvaraa riittää myös matkakohteissa, matka-ajankohdissa kuin opiskeltavissa kielissäkin. » Lue lisää kielimatkoista


» Selaa kaikkia kielimatkavaihtoehtoja

Etsi alla olevasta hakukoneesta kielimatkoja. Voit selata kielimatkoja myös maakohtaisesti.

Koulutusala
Kielimatkat
Paikka
Etsi
 

Paikat

Usein kysyttyä kielimatkoista

Mietityttääkö sinua kielimatkalle lähteminen? Lue useimmiten kysytyt kysymykset!


Miten pitkiä kielimatkat ovat?
Kielimatkat voivat olla hyvinkin eri pituisia. Kielimatkan pituus riippuu matkan järjestäjästä, mutta useiden järjestäjien kautta voit opiskella joustavasti aina kahdesta viikosta niin moneen viikkoon kuin haluat.


Onko matkoille osallistumiselle ikärajaa?
Useilla matkanjärjestäjillä on kielimatkoja jopa 9-vuotiaasta lähtien, mutta tietyille matkoille vaaditaan 18 vuoden ikää. Lisätietoa kielimatkojen ehdoista saat valitsemaltasi matkanjärjestäjältä.


Pitääkö minun osata kieltä jo ennen matkaa?
Ehdottomasti ei! Ei ole parempaa paikkaa aloittaa kielenopiskelua kuin maassa, jossa kyseistä kieltä puhutaan. Aloittelijoiden ryhmissä käytetään runsaasti havainnollistavia kuvia ja materiaali on helposti ymmärrettävää. Suurin osa kielimatkojen ulkomaisista kouluista järjestää myös erityisiä aloituspäiviä vasta-alkajille. 


Kuinka monta opiskelijaa kielimatkalla on?
Ryhmien suuruus pyritään pitämään suhteellisen pienenä, usein noin 10-20 henkilössä matkanjärjestäjästä riippuen. Koulut ovat kansainvälisiä ja ryhmiin kuuluu opiskelijoita kaikkialta maailmasta.


Miten osaamistasoni määritellään?
Kielimatkasi ensimmäisenä koulupäivänäsi teet kielitasotestin, jonka perusteella sinut sijoitetaan kielitaitoasi vastaavaan ryhmään. Opettajasi seuraavat edistymistäsi ja mikäli ehdit kurssisi aikana saavuttaa uuden tason, voit siirtyä seuraavaan tasoryhmään.


Miten kielimatkalla asutaan?
Kielimatkoilla asutaan isäntäperheissä tai asuntoloissa. Kurssihintaan sisältyy lähes kaikilla matkanjärjestäjillä majoitus kahden hengen huoneessa, jolloin jaat huoneen toisen kansainvälisen opiskelijan kanssa. Halutessasi voit myös ilmoittaa varauksen yhteydessä jos haluat ystäväsi kanssa samaan isäntäperheeseen.


Miten paljon kielimatkalle osallistuminen maksaa?
Kielimatkojen kustannukset vaihtelevat eri matkanjärjestäjien kesken ja riippuvat kurssin kohteesta ja kestosta. Sinun kannattaa ottaa yhteyttä sinua kiinnostavaan matkanjärjestäjään saadaksesi eri kurssien hinnat ja aloituspäivät.

» Lue lisää kielimatkoista ja selaa koulutusvaihtoehtoja


Lue lisää muista koulutustyypeistä:

» Aikuiskoulutus  

» Nuorten aikuisten osaamisohjelma  

» Yliopistot ja korkeakoulut 

» Ammattikorkeakoulut

» Kansanopistot

» Etäopiskelu

» Opiskelu ulkomailla

» Lukiot ja erikoislukiot

» Ammatilliset opinnot


» Palaa sivun alkuun

Kielimatkalle!