Studentum Digi-Roadshow 2022–23

Studentum Roadshow on koko Suomen kattava koulutuskiertue, jonka aikana tiedotamme jatko-opinnoista lukioissa, varuskunnissa sekä koulutusmessuilla. Kiertue ajoittuu loka-tammikuulle. Täältä löydät kiertueaikataulun.


 

🔥 Mikä Digi-Roadshow? 🔥

 

Kaikkialla emme ehdi vierailla, vaikka haluaisimmekin! Tämän takia olemme luoneet Digi-Roadshow -virtuaalitapahtuman, jossa kuka tahansa voi vierailla itselleen sopivana ajankohtana ja tutustua sekä kiertueella mukana oleviin yhteistyökumppaneihin ja -oppilaitoksiimme sekä saada lisätietoa jatkokouluttautumisesta ja opiskelusta.

  

👾

Osallistu omalta koneeltasi tai yhdessä ryhmänä!

🗓️

Tapahtuma-alusta on auki kahtena eri ajankohtana: 7.–20.11.2022 sekä 16.–29.1.2023

 

Digi-Roadshow'n järjestää studentum.fi. Mukana kiertueella on 15 yhteistyökumppania: Ahlman-Edu, Alkio-opisto, Blueberry Education Abroad, Eezy Valmennuskeskus, Jyväskylän yliopisto, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Laajasalon opisto, Lapin ammattikorkeakoulu, Maanpuolustuskorkeakoulu, MilkWorks, Moocy.fi & Nelli Orell, Opetushallitus & Euroopan nuorison teemavuosi, Suomen Hierojakoulut, Tallinnan yliopisto ja Teknologiateollisuus.

  Yhteistyökumppaneihin voit tutustua tarkemmin täällä.


 

🌟 Kenelle Digi-Roadshow on suunnattu?

Digi-Roadshow on suunnattu erityisesti toisen asteen opiskelijoille, jotka pohtivat jatko-opiskeluvaihtoehtoja. Tapahtuma-alustalla voi liikkua itse omalla koneella tai yhdessä luokassa/auditoriosta yhden yhteyden kautta.


 

🗓️ Ajankohdat

Digi-Roadshow on auki kahtena eri ajankohtana, molempina kahden viikon ajan

Ajankohdat ovat:

  • ma 7.11. klo 09:00 – su 20.11.2022 klo 23:59
  • ma 16.1. klo 09:00 – su 29.1.2023 klo 23:59

 


🎧 Toteutus

Virtuaalialustalle pääsee kirjautumaan sisälle tapahtuman ollessa avoinna. Alustalla voi liikkua omaan tahtiin. Suosittelemme osallistumista tietokoneelta, mutta myös mobiililaitteella osallistuminen onnistuu.


 

🙋 Kysyttävää?

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse: linda.leinonen@studentum.fi / 040 751 4156. 

Viimeksi päivitetty: 07 marras 2022