Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oletko hakemassa korkeakouluun? Osallistu Hae korkeakouluun! -digimessuille 17.3.! Tapahtuma on maksuton.

Haavi – Digitaaliset koulutusmessut 2020

Koulutusmessut

Koulutusmessut ovat loistava tapa saada käytännöllistä tietoa, vinkkejä ja neuvoja suoraan oppilaitoksilta, työelämästä, järjestöiltä ja muilta asiantuntijatahoilta.


Haavi – Digitaaliset koulutusmessut verkossa! 

Me studentum.fi:ssä järjestimme tänä marraskuussa 2020 ensimmäistä kertaa täysin digitaaliset koulutusmessut. Haluamme luoda uudenlaisen mahdollisuuden tutustua erityyppisiin koulutusvaihtoehtoihin kaikille, paikasta riippumatta.

Haavi – Digitaaliset koulutusmessut on kokonaan digitaalinen tapa tutustua oppilaitoksiin, opiskelualoihin ja opiskelumaailman mahdollisuuksiin. 

Messuilla voi esimerkiksi chattailla oppilaitosten edustajien kanssa, katsoa videoita ja livewebinaareja sekä ladata talteen oppilaitosten materiaaleja.

Siirry tapahtumasivulle


Alla olemme esitelleet muutamia kiinnostavia paloja tulevasta koulutusmessutarjonnasta.

Myös studentum.fi osallistuu aktiivisesti Suomessa järjestettäville koulutusmessuille. Ehkä oletkin jo tavannut iloisen messutiimimme – jos et, tulethan rohkeasti moikkaamaan meitä ensi kerralla.

Alta löydät tietoa lukuvuoden 2020–2021 aikana järjestettävistä koulutusmessuista.

» Studia
» WORK
» Opinlakeus
» Edu+Job


Studia 2020

Suomen suurin jatkokoulutustapahtuma

Studia-messut keräävät marras-joulukuun taitteessa oppilaitokset sekä koulutuspaikanetsijät yhteen. Studia on Suomen suurin jatko-opiskelumahdollisuuksia esittelevä koulutustapahtuma.

Studia-messuilla ovat mukana kaikki kotimaiset yliopistot, ammattikorkeakouluja, kansanopistoja sekä toisen asteen oppilaitoksia. Lisäksi messuilla voi tutustua kansainvälisiin oppilaitoksiin ja vaihto-opiskelumahdollisuuksiin. Oppilaitosten lisäksi Studiassa esittäytyvät valmennuskursseja järjestävät yritykset, monet järjestöt ja liitot sekä muutamat tulevaisuuden mahdolliset työpaikat. Kävijä pääsee tutustumaan ura- ja opiskeluvaihtoehtoihin ja keskustelemaan eri oppilaitoksissa opiskelevien nuorten kanssa kasvokkain.

Missä ja milloin?

Messukeskus, Helsinki 25.–26.11.2020

Vuoden 2020 messut järjestetään verkkotapahtumana.

Seuraavat fyysiset messut järjestetään 23.11.–24.11.2021.


WORK 2020

Koulutus- ja työelämämessut Oulussa

Oulussa lokakuussa järjestettävä WORK on työelämä- ja koulutustapahtuma, joka kokoaa yhteen työelämän ja rekrytoinnin, kouluttautumisen ja yrittäjyyden teemoja. WORK tarjoaa tietoa ja ideoita sinulle, joka etsit uusia työtehtäviä tai koulutuspaikkaa.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Missä ja milloin?

Vuoden 2020 messut on peruttu koronavirustilanteen takia.Opinlakeus 2021

Portti tulevaisuuteen

Opinlakeus-messut järjestetään perinteisesti Seinäjoki Areenalla tammikuussa. Opinlakeus-messut ovat erinomainen tilaisuus koulutuksentarjoajille ja työnantajille kohdata tulevaisuuttaan miettivät nuoret ja aikuiset koko Etelä-Pohjanmaan maakunnasta.

Koulutusvaihtoehtojen lisäksi messuilla on esillä alueen yrityksiä, jotka etsivät kesätyöntekijöitä juuri sopivasti tammikuussa messujen aikaan.

Opinlakeus-messuille on vapaa pääsy.

Missä ja milloin?

20.–21.1.2021

Vuonna 2021 tapahtuma siirretään koronavirustilanteen takia verkkotapahtumaksi. Lisää tietoa seuraa myöhemmin.


Edu+Job 2021

Kesätyö-, rekry- ja koulutustapahtuma

Kokkolassa ja Vaasassa järjestetään tammikuussa Edu+Job -tapahtuma. Edu+Job on tehokas messutapahtuma nuorille ja aikuisille, jotka hakevat opiskelu-, kesätyö- ja työpaikkoja.

Missä ja milloin?

Kampushalli, Kokkola 19.1.2021 klo 10–16

Vaasan kaupungintalo, Vaasa 21.1.2021 klo 10–16


studentum.fi kiittää messuista!

Kiitos kaikille, jotka olette vierailleet messuosastollamme – toivottavasti onnistuimme auttamaan mahdollisimman monia löytämään oman unelmakoulutuksensa! Tulethan tervehtimään meitä myös tulevilla koulutusmessuilla.

Koulutusmessut

Koulutusmessut

Koulutusmessut

Koulutusmessut

Koulutusmessut

Koulutusmessut

Koulutusmessut

Koulutusmessut

Viimeksi päivitetty: 07 joulu 2020

Nämäkin voisivat kiinnostaa sinua:

Viimeksi päivitetty 25.3.2019

Ylioppilastutkinto

Mikä on ylioppilastutkinto? Milloin ilmoittautuminen täytyy tehdä? Kuinka monta koetta minuun tulee suorittaa? Näihin ylioppilastutkintoon liittyviin kysymyksiin löydät vastauksen tältä sivulta!

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 31.8.2018

Yliopisto-opiskelun parhaat puolet

Yliopistossa opiskelu on teoreettista ja itsenäistä, ja opintojen etenemistä tulee seurata itse. Mitkä ovat yliopisto-opiskelun parhaat puolet?

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 15.2.2021

Tukea opiskeluun

Kaipaatko apua tai tukea opiskeluusi? Onko sinulla erityistarpeita, jotka pitäisi ottaa huomioon opiskelutaipaleellasi? Olemme koonneet tietopankin erilaisista opiskelua tukevista palveluista.

Lue lisää
Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi