Sivuston käyttötapa: Mobiili

Korkeakoulujen kevään 1. yhteishaku on käynnissä 7.1. klo 8 – 20.1. klo 15. Katso haussa olevat ammattikorkeakoulu- ja yliopistokoulutukset ja hae!

Töissä Euroopassa

Töissä Euroopassa

 

  

EU:n kansalaisena sinulla on oikeus työskennellä toisen palveluksessa tai itsenäisenä ammatinharjoittajana missä tahansa EU-maassa ilman erillistä työlupaa. Työssäkäyntiä varten sinulla on myös oikeus asua toisessa EU-maassa tietyin ehdoin. Lisätietoa työskentelystä toisessa EU-maassa löydät täältä.

Töissä Saksassa Euresin kautta

Lue haastattelu


Europass

Etsitkö uutta työpaikkaa? Europass-sivuston avulla voit etsiä työpaikkoja koko Euroopasta.

Voit luoda sivustolle profiilin ja saada työpaikkaehdotuksia profiilisi ja kiinnostuksen kohteidesi perusteella! Laadi ansioluetteloita, saatekirjeitä ja työpaikkahakemuksia ja löydä artikkeleita urasuunnittelusta sekä työnteosta ulkomailla.


EURES

EURES on työllisyyspalvelujen eurooppalainen yhteistyöverkosto, jonka tarkoituksena on helpottaa työntekijöiden vapaata liikkuvuutta. Sivustolta löydät työpaikkojen lisäksi tietoa elämisestä ja työskentelystä Euroopassa. Eka EURES-työpaikka - ohjelma on 18–35-vuotiaille suunnattu ohjelma, joka auttaa nuoria EU-kansalaisia löytämään työ-, harjoittelu- tai oppisopimuspaikan toisesta EU-maasta, Norjasta tai Islannista.


Töihin Euroopan unionille?

Euroopan unionin toimielimissä työskentelee yhteensä yli 40 000 henkilöä erilaisissa tehtävissä. Vakituisten työntekijöiden lisäksi EU-toimielimissä työskentelee myös sopimussuhteisia ja määräaikaisia työntekijöitä sekä harjoittelijoita. Koulutusvaatimukset vaihtelevat tehtäväkohtaisesti. Avoimista tehtävistä ilmoitetaan EU Careers -sivustolla sekä toimielinten ja virastojen omilla sivuilla.


Palaa pääsivulle »

Yhteistyössä:

Euroopan komissio

Viimeksi päivitetty: 19 marras 2020

Nämäkin voisivat kiinnostaa sinua:

Viimeksi päivitetty 9.11.2020

Opiskelijavaihtoon Eurooppaan?

Lue Aino Suorannan kokemuksia Erasmus-vaihdosta Pohjois-Walesissa.

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 8.9.2020

Euroopan unioni tutuksi!

Täällä voit tutustua EU:n eri ohjelmiin ja niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin aina opiskelijavaihdosta ja työharjoittelusta matkustamiseen ja vapaaehtoistyöhön Euroopassa. Lue lisää!

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 23.10.2020

Viestintäharjoittelijana Euroopan parlamentin Suomen-toimistolla

Lue Eeva Kallaksen viestintäharjoittelusta Euroopan parlamentin Suomen-toimistolla.

Lue lisää