Sivuston käyttötapa: Mobiili

Linkittämällä koulutuksiinne saatte parhaan hyödyn oppilaitosprofiilistanne

Linkitä Studentum.fi:hin

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla:
Vahvista brändiänne ja tuloksianne linkittämällä omaan Studentum.fi-julkaisuunne


Teidän kannattaa linkittää omaan Studentum.fi-julkaisuunne omilta verkkosivuiltanne kahden yksinkertaisen syyn vuoksi:

 • Linkittämällä autat oppilaitoksenne julkaisua nousemaan korkeammalle hakutuloksissa (ulkoisissa hakukoneissa, kuten Googlessa)
 • Linkittämällä annat oppilaitoksellenne enemmän uskottavuutta.


Miten?

Linkittämiseen on erilaisia vaihtoehtoja. Valitse näistä vaihtoehdoista itsellesi helpoin:

 1. Mene asiakaskirjautumiseen ja klikkaa vasemmalla olevan valikon Linkitä meihin -kohtaa. Valitse joko yksinkertainen tekstilinkki tai linkkilaatikko, kopioi koodi ja liitä se haluamallesi sivulle verkkosivustollanne.
   
 2. Lataa Studentumin logo tämän sivun alalaidasta ja tee siitä linkki käyttämällä alla olevaa koodia:
  <a href="http://www.studentum.fi/oppilaitoksenne-tai-koulutuksenne-linkki" title="Löydä koulutuksemme Studentum.fi:stä">
   
 3. Ota meihin yhteyttä ja autamme sinua tekemään linkin: info@studentum.fi.


Miksi?

Linkittäminen kannattaa hakukoneoptimoinnin vuoksi

Työskentelemme joka päivä hakukoneoptimoinnin parissa ja tavoitteenamme on saada sivustomme nousemaan hakukoneiden hakutuloksissa mahdollisimman korkealle. Näin tuomme teidän koulutusesittelyihinne koulutusaiheistanne kiinnostuneita lukijoita. Tekemämme monen vuoden työ on tuonut meille hyvän näkyvyyden ulkoisissa hakukoneissa (kuten Google), mikä tuo teille asiakkaanamme yhä enemmän uusia kävijöitä.

Linkittämällä omaan Studentum.fi-julkaisuunne lisäätte esittelynne arvoa hakukoneiden silmissä ja luotte omille sivuillenne tätä kautta enemmän liikennettä. Tekemänne linkki toimii hakukoneiden näkökulmasta oman profiilinne suosittelijana, mikä puolestaan antaa sivulle arvoa ja tätä kautta parantaa sen näkyvyyttä mm. Googlen hakutuloksissa.

Linkittäminen korkealaatuiseen verkkosivustoon, kuten Studentum.fi, voi itse asiassa auttaa omia verkkosivujanne menestymään paremmin hakutuloksissa!


Linkittäminen kannattaa uskottavuuden vuoksi

Studentum.fi on Suomen suurin yksityinen koulutussivusto, joka tuo yhteen oppilaitokset ja koulutusta etsivät henkilöt. Autamme nuoria ja aikuisia löytämään tietoa koulutusmahdollisuuksista ja opiskelusta, mutta tarjoamme samalla myös oppilaitoksille mahdollisuuden päästä lähemmäksi opinnoista kiinnostuneita käyttäjiämme.

Enenevässä määrin käyttäjät löytävät sivustollemme suoraan, sillä he tuntevat jo brändimme ja luottavat palveluumme. Tästä syystä linkittäminen Studentum.fi:hin omilta verkkosivuiltanne luo enemmän luottamusta ja auttaa myös omaa oppilaitostanne saavuttamaan uskottavuutta. Vaikka teidän brändinne olisikin jo hyvin tunnettu, niin kolmannen osapuolen suosittelu palveluistanne kasvattaa pätevyyttänne ja me haluamme tehdä voitavamme tämän varmistamiseksi.

Me olemme ylpeitä saadessamme tehdä yhteistyötä teidän kanssanne ja siitä syystä olemme iloisia, että saamme suositella teidän palveluitanne sekä brändiänne. Toivomme, että te ajattelette samalla tavoin meistä.

Logomme ladattavassa muodossa

Viimeksi päivitetty: 14 kesä 2017

Markkinointi-yhteistyö

Edustatko oppilaitosta tai koulutusorganisaatiota? Täytä alla oleva lomake, niin kerromme miten Studentum.fi voi auttaa teitä koulutustenne markkinoinnissa.
This field is used for controlling automatic form submits. Please leave it blank:
Täytä tämä lomake, niin asiakasvastaavamme ottaa sinuun yhteyttä.