Palveluhenkinen

Palveluhenkinen

Palveluhenkinen

Olet palveluhenkinen, joustava ja sinulla on hyvä tilannetaju. Sinulle laatu on määrää tärkeämpää, ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Onko sinulla myös hyvä stressinsietokyky? Kykenetkö selviytymään kiireisistä ja joskus hankalistakin tilanteista? Pidätkö tapahtumien järjestämisestä ja haluat kuunnella muiden toiveita? Siinä tapauksessa esimerkiksi hotelli- ja ravintola-ala, myyntityö tai johdon assistentin opinnot saattaisivat sopia sinulle.

Hae Palveluhenkiselle sopivia koulutuksia

Alta löydät Palveluhenkiselle sopivia ammatteja sekä koulutuksia!


Matkailu

Matkailualalla työskentely on sekä jännittävää että sosiaalista. Ala sopii sinulle, joka haluat hauskan, aktiivisen ja vaihtelevan työn. Matkailualalla tarvitaan hyviä asiakaspalvelutaitoja, avoimuutta ja suvaitsevaisuutta, joustavuutta, hyvää kielitaitoa sekä ymmärrystä vieraista kulttuureista. Matkailu onkin monen matkustelua rakastavan unelma-ala!

Matkailualalla voit työskennellä esimerkiksi matkailujohtajana, ohjelmapalvelupäällikkönä tai matkailukoordinaattorina.

Hae matkailualan koulutuksia

Hotelli- ja ravintola-ala

Hotelli- ja ravintola-alalla löytyy lukuisia eri ammattivaihtoehtoja, kuten tarjoilija, kokki, ravintolapäällikkö, hovimestari tai hotellijohtaja. Työskentely on hauskaa ja vaihtelevaa, mutta myös samalla intensiivistä ja fyysisesti vaativaa. Alan työntekijöiltä edellytetäänkin korkeaa stressinsietokykyä, sosiaalisuutta ja palvelualttiutta. Jos haluat saada ihmiset viihtymään ja luoda elämyksiä, hotelli- ja ravintola-ala voi olla sinun juttusi!

Hae hotelli- ja ravintola-alan koulutuksia

Liiketalouden ala

Liiketalous on muutakin kuin lukujen pyörittelyä ja kolikoiden laskemista. Liiketalouden koulutus antaa mahdollisuuden toimia esimerkiksi yrittäjänä, jossa palveluhenkisyys on usein välttämätön ominaisuus. Liiketalouden alalla voi kouluttautua myös esimerkiksi johdon assistentiksi. Liiketaloudessa vain taivas on rajana, sillä koulutus antaa satoja mahdollisuuksia työelämään!

Hae liiketalouden koulutuksia

Markkinoinnin ja myynnin koulutus

Markkinoinnin ja myynnin koulutus ei rajaudu vain yhteen kauppatieteiden alueeseen, vaan opinnoissa yhdistyy usein useampi eri näkökulma. Markkinoinnin opinnoissa syvennytään muun muassa markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen. Myynnin koulutuksessa painottuvat erilaiset myyntistrategiat ja asiakaspalvelu. Etenkin myynnin töissä palveluhenkisyys on avain menestykseen!

Hae markkinoinnin ja myynnin koulutuksia

Palvelumuotoilija

Palvelumuotoilijan työnä on kehittää käyttäjän näkökulmasta sujuvia palveluja, tiloja tai tuotteita. Palvelumuotoilijan tehtävänä on varmsitaa, että asiakaskokemus on kaikin puolin miellyttävä ja mutkaton.

Palvelumuotoilijoita tarvitaan monille aloihin ja monenlaisiin tehtäviin, kuten verkkokauppojen, sovellusten, pelien ja kaupunkisuunnittelun ratkaisuihin.

Jos olet kiinnostunut luovasta ongelmanratkaisusta sekä ihmisläheisestä suunnittelusta, tämä voisi olla sinun juttusi!

Palvelumuotoilijaksi voit opiskella esimerkiksi  suorittamalla Muotoilijan AMK- tai YAMK-tutkinnon.

Hae palvelumuotoilun koulutuksia


MUUT VASTAAJATYYPIT

Jakautuivatko tuloksesi useamman eri vastaajatyypin välille? Kiinnostaako sinua useampi eri ala? Tutustu myös muihin vastaajatyyppeihin:

Viimeksi päivitetty: 09 joulu 2022

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi