Sivuston käyttötapa: Mobiili

Studentumin uutiskirje

Haluatko saada koulutusuutisia suoraan sähköpostiisi?

Studentum.fi-koulutussivuston kuukausittain ilmestyvä uutiskirje sisältää mielenkiintoisia koulutusuutisia ja vinkkejä opiskelusta kiinnostuneille.


Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi ja rekisteröidy käyttäjäksemme:
Rekisteröidy


Poistu postituslistalta
  Kirjaudu sisään  


Iloista joulua!

Joulu lähestyy vauhdilla, mutta ajatuksesi pyörivät ehkä vielä opiskelupaikan valinnassa?

Studentum.fi:n joulukuun uutiskirje sisältää tietoa eri koulutusvaihtoehdoista ja hakuajoista, joiden toivomme inspiroivan sinua ja auttavan päätöksenteossa!Kysy suoraan oppilaitoksilta

Studentum tarjoaa mahdollisuuden ottaa yhteyttä sinua kiinnostavaan kouluun yhteydenottolomakkeen kautta, jonka löydät sivustolta koulun ja koulutusten esittelyjen alta. Käytä hyväksesi mahdollisuus esittää mieltäsi askarruttavat kysymykset Studentum.fi:n välityksellä ja löydä itsellesi sopiva koulutus!Syksyn tilanne

Syyskuussa on hyvä aika alkaa miettimään omaa opiskelutilannetta ja mahdollisuutta aloittaa opinnot ensi syksyn sijaan vasta tammikuussa. Syyskuun uutiskirjeeseemme olemme keränneet tietoa eri koulutusalojen hakumenettelyistä ja hakuajoista. Katso hakuajat tarkkaan, jotta et menetä tilaisuutta aloittaa opinnot keväällä.Aloita opiskelijablogi!

Olisiko sinusta Suomen suosituimmaksi opiskelijabloggaajaksi?
Aloita blogin kirjoittaminen Studentum.fi:ssä ja jaa arkesi esimerkiksi opiskelijana, pääsykokeisiin valmistujana tai opiskelusta haaveilevana!
Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi