Sivuston käyttötapa: Mobiili

Studentumin uutiskirje

Haluatko saada koulutusuutisia suoraan sähköpostiisi?

Studentum.fi-koulutussivuston kuukausittain ilmestyvä uutiskirje sisältää mielenkiintoisia koulutusuutisia ja vinkkejä opiskelusta kiinnostuneille.


Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi ja rekisteröidy käyttäjäksemme:
Rekisteröidy


Poistu postituslistalta
  Kirjaudu sisään  


Uudeksi vuodeksi uusi koulutus!Joulukuun 2011 uutiskirje Studentum.fi

Joulukuun uutiskirjeestämme löydät tärkeää tietoa keväällä alkavista koulutuksista ja hakuajoista. Viimeiset hakupäivät lähenevät, joten toimi nopeasti mikäli haluat aloittaa opinnot ensi keväänä!

Lisäksi esittelemme uusia erikoissivustojamme sekä paljastamme lehtitilauksen voittajan. Klikkaa ja lue koko uutiskirje!

Studentum.fi toivottaa rauhallista joulua ja kiittää tästä vuodesta!Ilmaista kurssikirjallisuutta ja muita uutuuksia!Marraskuun 2011 uutiskirje Studentum.fi

Loppuvuodelle on tiedossa useammatkin koulutusmessut, joista Studentum.fi osallistuu kaksiin. Marraskuun puolessa välissä suuntaamme Rovaniemelle Eteenpäin-messuille ja marras-joulukuun vaihteessa otamme suunnaksi Helsingin ja Studia-messut.

Studentum.fi -sivustolle on ilmestynyt muutama uutuus-osio , joista uskomme olevan teille käyttäjille paljon hyötyä. Lisätietoa näistä uutuuksista voit lukea tämän uutiskirjeen oikeasta kolumnista.

Uusia tuulia puhaltaa myös blogisivullamme, jonne olemme lyhyessä ajassa saaneet kolme uutta bloggaria.Minne syksyn tuulet kuljettavat sinut?Lokakuun 2011 uutiskirje Studentum.fi

Lehdet ovat kellastuneet, aamut ovat kirpsakoita eikä enää tarkene kulkea pikkukengissä - syksy on saapunut!

Syksyn 2011 yhteishaku ammatilliseen- ja lukiokoulutukseen, ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin on käynnissä. Viimeinen hakupäivä on perjantaina 7.10.2011. Nyt siis kipin kapin hakemaan, mikäli mielit aloittaa opiskelun ensi vuoden alussa!

Älä kuitenkaan unohda, että myös useat yhteishaun ulkopuolella olevat oppilaitokset, kuten kansanopistot, hakevat parhaillaan uusia opiskelijoita koulutuksiinsa.Syksy on loistava aika hakea uusiin opintoihin!

Syksyn yhteishaku on pian käsillä, ja myös lukuisat yhteishaun ulkopuolella olevat oppilaitokset hakevat parhaillaan uusia opiskelijoita koulutuksiinsa. Nyt onkin siis loistava aika tehdä hyvä päätös ja hakea opiskelemaan.

Syyskuun koulutusuutisissa esittelemme parhaita paloja juuri nyt haussa olevista koulutuksista. Voit napata ylös myös syksyn yhteishaun tärkeät päivämäärät.

Lisää vaihtoehtoja ja tuoreimpia koulutusuutisia löydät Studentum.fi-
sivustolta, ja nyt myös Facebookista.elokuu2Kohti uusia opintoja!

Jos jäit tämän vuoden yhteishaussa ilman toivomaasi opiskelupaikkaa, ei silti kannata jäädä paikalleen murehtimaan.

Miltä kuulostaa vaikkapa koulutus liikunta- tai ilmailualalla tai kansainväliset opinnot taloustieteissä? Vai olisiko kenties hotelli- ja ravintola ala sinun juttusi? Elokuun uutiskirjeemme esittelee ajankohtaisia opiskelumahdollisuuksia Suomessa ja ulkomailla.

Lisää koulutusmahdollisuuksia löydät Studentum.fi -sivustolta.täydennyshaku

Täydennyshaku

Jäikö opiskelupaikka saamatta? Studentum.fi:stä löydät kesän ajan koulutuksia, joihin voit vielä hakea syksyksi 2011.

Muista myös varata baarimestarikoulutuksesi ennen 31. heinäkuuta, jolloin Barskolan i Barcelona tarjoaa lentolippusi Barcelonaan.

Aurinkoista kesää!Ammatillisten koulutusten esittely

Kesäkuun uutiskirje tuo uutisia alkavista koulutuksista joihin voit hakea uutiskirjeen ilmestymisen aikaan. Kesäkuun uutiskirjeessä olemme nostaneet esille ammatillisia opintoja, joihin voit hakea kesäkuussa.

Avaa kirje ja tutustu eläinkouluttajan, fysioterapeutin tai vaikkapa kalatalouden opintoihin. Jos tavoitteenasi ovat akateemiset opinnot aloita valmistautuminen jo syksyllä Eurajoen kristillisellä opistolla.studentumKansanopistojen haku kesällä

Jäikö kevään yhteishaku sinulta väliin? Tai etkö saanut haluamaasi opiskelupaikkaa? Kansanopistot tulevat pelastamaan! Kansanopistoihin voit hakea vielä kesällä ja aloittaa opinnot jo syksyllä.

Useissa kansanopistoissa voit opiskella haluamastasi aineista jo perusopinnot vuoden aikana, joten voit sitä kautta aloittaa jo korkeakouluopintosi kansanopistossa! Tutustu kansanopistoihin uutiskirjeessämme.studentumAmmatillisia ja AMK-koulutuksia

Tutustu uutiskirjeessä esiteltyihin ammatillisiin koulutuksiin ja ammattikorkeaopintoihin. Ehkä inspiroidut uudesta koulutuksesta ja alasta.

Nuori, kiinnostaako pyrähdys ulkomaille? Tutustu meikkaajan koulutukseen Fuengirolassa suomalaisessa koulussa ja baarimestarin koulutukseen Ibizalla.

Aikuisopiskelija, hyödyttääkö sinua työssäsi asiakirjahallinnon ja arkistotoimen ammattitutkinto? Tutustu tarkemmin koulutukseen uutiskirjeessämme.Missä olet ensi syksynä?

Yhteishaku on maaliskuussa meneillään ammatillisiin oppilaitoksiin, ja lukioihin sekä ammattikorkeakouluihin. Suunnittele jo syksyä ja hae sinua kiinnostaviin oppilaitoksiin!

Studentumin hakukone on oiva keino etsiä tietoa siitä, minkälaisia oppilaitoksia löytyy omalta alueeltasi tai sinua kiinnostavilta paikkakunnilta. Pääset myös katsomaan missä sinua kiinnostavaa opetetaan tai ehkä löydät sivuiltamme uuden sinua kiinnostavan opintolinjan.Opiskeluvinkkimme

Uutiskirjeestämme näet ajankohtaiset vinkit minne voi hakea. Näet koulutuksia, joissa on hakuaika meneillään tai alkamassa pian. Tilaa uutiskirjeemme ja saat vinkkejä opiskeluun. Voit löytää unelma-alasi tai saada vinkkejä esim. välivuoden varalle.Mikä on siirtosi tänä vuonna?

Päätätkö peruskoulun tai lukion tänä keväänä? Studentumin sivuilta saat tietoa valmennuskursseista tai hyödyllisistä opinnoista kansanopistossa. Tutustu sivuillamme itseäsi kiinnostaviin aloihin ammatillisissa oppilaitoksissa ja korkeakouluissa.

Aikuisopiskelijalle Studentum tarjoaa koko koulutuksen kirjon ammatillisten oppilaitosten aikuisille tarkoitetuista koulutuksista korkeakouluihin ja aikuisopistoihin.
Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi