Sivuston käyttötapa: Mobiili

Studentumin uutiskirje

Haluatko saada koulutusuutisia suoraan sähköpostiisi?

Studentum.fi-koulutussivuston kuukausittain ilmestyvä uutiskirje sisältää mielenkiintoisia koulutusuutisia ja vinkkejä opiskelusta kiinnostuneille.


Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi ja rekisteröidy käyttäjäksemme:
Rekisteröidy


Poistu postituslistalta
  Kirjaudu sisään  


Joulukuun 2012 uutiskirjeHiihtele uuteen vuoteen uuden koulutuksen parissa!

Joululoma häämöttää pian edessä päin, mutta ennen sitä on vielä hyvin aikaa pohtia tulevaisuuden koulutusjuttuja. Pääsivultamme  ja "Löydä koulutuksesi" -osiosta pystyt helposti ja nopeasti etsimään koulutuksia hakukoneemme avulla. Jos tulevaisuuden koulutuskuviot ovat jo selvillä, kannattaa tutustua "Kysy ja keskustele " -osioomme, jossa voit esimerkiksi vaihtaa ajatuksia muiden opiskelijoiden kanssa koulutusfoorumissa ja selailla koulutusarvosteluja!

Studentum.fi kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa monta täyttä kauhallista joulumieltä rauhallista!Marraskuun 2012 uutiskirjeViimeinen hetki ilmoittautua kevään aloituksiin

Studentumin marraskuun 2012 uutiskirje on nyt täällä. Tällä kertaa uutiskirje antaa viime hetken vinkkejä tammi- ja helmikuussa 2012 alkaviin koulutuksiin. Lisäksi löydät uutiskirjeestä infoa muun muassa Studia-messuista sekä siitä, miten voit säästää pitkän pennin kurssikirjojen suhteen.

Kiinnostaako sinua esimerkiksi lentäjän tai viittomakielen ohjaajan ammatti? Lue lisää!

Mainiota marraskuuta ja törmätään messuilla!Lokakuun 2012 uutiskirjeStudentum Roadshow alkoi!

Lokakuun ensimmäisenä päivänä starttasi Suomen ensimmäinen Studentum Roadshow. Roadshow on koulutuskiertue, jonka aikana vieraillaan 40 lukiossa, 3 suurimmalla kasarmilla sekä 5 koulutusmessuilla ympäri Suomen. Roadshow kestää lokakuusta 2012 tammikuuhun 2013. Lue lisää Roadshown aikataulusta ja yhteistyökouluista!

Lokakuun uutiskirjeestä löydät lisäksi mielenkiintoisia tammikuussa 2013 alkavia koulutusvaihtoehtoja.

Aurinkoista syksyn jatkoa!Syyskuun 2012 uutiskirjePian se alkaa - syksyn yhteishaku

Tähtäätkö ammatilliseen tai ammattikorkeakoulutukseen? Syyskuun uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa pian alkavasta syksyn 2012 yhteishausta sekä siinä mukana olevista koulutuksista.

Uutiskirje antaa vinkkejä muun muassa rakennuspiirtäjän, hiihdonopettajan, baarimestarin sekä sairaanhoitajan koulutuksista. Lue lisää ja löydä koulutuksesi!

Pirteää syyskuuta ja energisiä koulupäiviä!Elokuun 2012 uutiskirjeJäitkö ilman opiskelupaikkaa? Syksylle on vielä vapaita paikkoja!

Elokuun uutiskirje on pullollaan mielenkiintoisia koulutusvaihtoehtoja, joihin ehdit vielä hakea elokuun aikana. Voit siis aloittaa opiskelusi jo tänä syksynä!

Kiinnostaako sinua esimerkiksi kauneudenhoitoala, taideopinnot tai pelikoulu? Muun muassa näistä kouluksista voit lukea lisää elokuun uutiskirjeestämme.

Tsemppiä syksyn hakuihin ja mielekästä koulun alkua!Heinäkuun 2012 uutiskirjeVielä ehdit hakea syksyn koulutuksiin!

Heinäkuun uutiskirjeestä löydät ajankohtaista ja tärkeää tietoa kansanopistoista. Syksyllä alkaviin opintolinjoihin on haku käynnissä juuri nyt. Toimi nopeasti ja aloita opintosi jo ensi syksynä. Kansanopistovuoden aikana voit valmistautua pääsykokeisiin tai vain nauttia rakkaasta harrastuksestai.

Kansanopistojen lisäksi heinäkuujn uutiskirjeessä on juttua tämän vuoden täydennyshausta, uudesta testistämme sekä informatiivisista maaoppaista.

Aktiivista ja aurinkoista heinäkuuta!Kesäkuun 2012 uutiskirjeNyt on aika hakea syksyn koulutuksiin!

Uutiskirjeestä löydät tärkeää tietoa tämän vuoden täydennyshausta. Jos haluamasi opiskelupaikka jäi kevään yhteishaussa saamatta, voi ovi toivomaasi oppilaitokseen aueta täydennyshaun kautta. Täydennyshaussa on mukana sellaisia koulutusohjelmia, joihin on jäänyt vapaita aloituspaikkoja yhteishaussa.

Pohditko, mihin lähtisit opiskelemaan yläasteen jälkeen? Uusi testimme "Lukioon vai ammatilliseen oppilaitokseen?" näyttää sinulle suunnan.

Lue lisäksi uudet maaoppaamme!Toukokuun 2012 uutiskirje

Toukokuun uutiskirjeestä löydät vinkkejä syksyllä alkavista, vielä haussa olevista koulutuksista. Lue lisää ja valikoi omasi!

Kiinnostaako opiskelu esimerkiksi Ruotsissa, Virossa, Yhdysvalloissa tai Australiassa? Tutustu uusiin oppaihimme ulkomailla opiskelusta. Saat tärkeää tietoa opiskelusta ja asumisesta ulkomailla.

Pidätkö kirjoittamisesta? Studentum.fi -sivustolla voit aloittaa oman blogin kirjoittamisen. Kirjoita blogia elämästäsi opiskelijana ja jaa kokemuksiasi ystäviesi, perheesi ja muiden opiskelijoiden kanssa. Samalla inspiroit myös koulutustaan vielä etsiviä.Huhtikuun 2012 uutiskirje, Studentum.fiOletko opiskelupaikkaa vailla? Ei hätää, sillä ehdit vielä hakea! Ammattiopistot ja kansanopistot tarjoavat monipuolista koulutusta usealla eri alalla. Yksityisissä ammatillisissa oppilaitoksissa taas voit kouluttautua muun muassa hierojaksi tai parturi-kampaajaksi. Vai haluatko suorittaa lukiokoulutuksen?

Lisää tietoa tarjolla olevista koulutuksista ja hakuajoista saat huhtikuun uutiskirjeestämme. Oikeasta reunasta löydät lisäksi vinkkejä pääsykokeisiin valmistautumista varten. Tutustu myös erilaisiin valmennuskursseihin ja niiden järjestäjiin. Valmennuskurssilta saat neuvoja, tukea ja opastusta pääsykokeisiin pänttäämiseen.Nappaa talteen yhteishaun tärkeät päivämäärät!Maaliskuun 2012 uutiskirje, Studentum.fi

Hiihtoloma on nyt takana päin ja yhteishaku jyllää. Siirrä siis ajatuksesi ensi syksyyn ja mieti, missä haluaisit silloin opiskella. Kun tiedät vastauksen, voit aloittaa hakuprosessin. Nappaa talteen tämän hetken kuumimmat koulutusvinkkimme sekä yhteishaun tärkeät päivämäärät.

Kevättä kohti mennään kovaa vauhtia. Tsemppiä maaliskuuhun!Helmikuun 2012 uutiskirje - Studentum.fi

Helmikuuta mennään ja pakkaset paukkuvat joka puolella Suomea. Nyt onkin hyvä aika lämmitellä sisällä tietokoneenäärellä ja tutkailla koulutusvaihtoehtoja kaakaomuki kädessä.

Kevään yhteishakuhan on jo alkanut ammattikorkeakoulujen vieraskielisten koulutusohjelmien osalta. Tämän kuun lopulla starttaa myös haku ammatillisiin oppilaitoksiin ja lukioihin. Tarkemmat yhteishaun päivämäärät löydät tämän uutiskirjeen oikeasta alakulmasta.

Jollet vielä ollenkaan tiedä mitä
haluaisit opiskella, anna viisaan ammatinvalintatestimme auttaa sinua.Vinkkejä uuden vuoden koulutusvaihtoehdoistaTammikuun 2012 uutiskirje, Studentum.fi

Uusi vuosi on alkanut, ja nyt onkin loistava aika siirtää ajatukset ja katseet tulevaisuuden koulutusta kohti. Tästä uutiskirjeestä löydät muutaman mielenkiintoisen koulutusvaihtoehdon ja yli 3200 muuta vaihtoehtoa löydät Studentum.fi -sivustoltamme.

Iloa alkaneelle vuodelle ja tsemppiä oman koulutuksesi löytämiseen!
Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi