Sivuston käyttötapa: Mobiili

Studentumin uutiskirje

Haluatko saada koulutusuutisia suoraan sähköpostiisi?

Studentum.fi-koulutussivuston kuukausittain ilmestyvä uutiskirje sisältää mielenkiintoisia koulutusuutisia ja vinkkejä opiskelusta kiinnostuneille.


Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi ja rekisteröidy käyttäjäksemme:
Rekisteröidy


Poistu postituslistalta
  Kirjaudu sisään  


Joulukuun 2013 uutiskirje

Vuosi 2013 alkaa hiljalleen vaihtua uudeksi vuodeksi 2014. Miltä uusi vuosi näyttää sinulle? Mitä suunnitelmia sinulla on esimerkiksi opintojen suhteen?

Studentum.fi:n joulukuun uutiskirjeestä nappaat hyviä koulutusvinkkejä – moneen koulutusohjelmaan on vielä hakuaika käynnissä ja voit aloittaa opintosi jo tammikuussa 2014!Marraskuun uutiskirjeOnnistumisia, oivalluksia, oppimista – aloita opiskelu! 

Pari kuukautta vuotta 2013 jäljellä ja aika suunnata katseet ensi vuoteen. Haluatko haastaa itsesi oppimaan ja kehittää taitojasi? Ota suunta ensi vuodelle ja hae opiskelemaan!

Tsekkaa marraskuun uutiskirjeestä koulutusmaailman kuulumiset. Lue lisää ja innostu!Missä sinä olet kolmen kuukauden päästä?

Syyskuu jäi taakse ja lokakuu huristi käyntiin vauhdilla! Syksyn yhteishakukin alkaa pian olla ohi, mutta monien yksityisten oppilaitosten hakuajat ovat vielä käynnissä. Missä sinä siis opiskelet tammikuussa?

Kurkkaa lokakuun koulutusuutiset Studentum.fi:n tuoreesta uutiskirjeestä!Yhdessä yhteishakuun!

Syksyn yhteishaku pyörähti jälleen käyntiin! Oletko sinä jo löytänyt oman koulutusalasi? Kurkkaa syyskuun koulutusvinkit tuoreesta uutiskirjeestämme!

Studentumin uutiskirje sisältää joka kuukausi uutta ja ajankohtaista tietoa, kuten vinkkejä uusista koulutuksista. Tutustu ja lue lisää!Elokuun uutiskirje

Ponnista kohti unelmauraasi!

Kurkkaa kuukauden koulutusvinkit uunituoreesta elokuun uutiskirjeestä. Huomaathan myös, että moniin oppilaitoksiin on vielä haku käynnissä nyt syksyllä alkavaan koulutukseen.

Onnea opintojen etsintään!Heinäkuun uutiskirje

Jos haluamasi opiskelupaikka jää kevään yhteishaussa saamatta, voi ovi toivomaasi oppilaitokseen aueta täydennyshaun kautta.

Täydennyshaussa on mukana koulutusohjelmia, joihin on jäänyt vapaita aloituspaikkoja.

Tsekkaa täydennyshaku-sivumme ja lue myös lisää koulutuksista uutiskirjeestämme!Kesäkuun uutiskirje

Onko sinulla jo opiskelusuunnitelmia ensi syksyksi?

Vai haluatko saada lisätietoa ja vinkkejä juuri sinua kiinnostavista koulutusaloista? Rekisteröityneenä jäsenenämme voit ilmoittaa meille sinua kiinnostavat koulutusalakategoriat, jolloin tulet saamaan ajankohtaisia vinkkejä koulutusvaihtoehdoista, joista olet kiinnostunut. Kurkkaa lisätietoja uutiskirjeestämme!Toukokuu 2013Aurinkoiset ja lämpivät ilmat tekevät vihdoin tuloaan! Moni varmasti odottelee jo jännityksellä pääsykokeita tai mahdollisesti opiskelijavalinnan tuloksia. Jos hakupaperit eivät kuitenkaan lähteneet liikkeelle kevään yhteishaussa, sinulla on vielä mahdollisuus hakea koulutuksiin esimerkiksi täydennyshaussa!

Ethän ole myöskään unohtanut, että kansanopistolinja voi olla oiva vaihtoehto esimerkiksi välivuodelle tai pääsykokeisiin preppaukseen.

Iloa ja intoa aurinkoisiin päiviin!Uutiskirje huhtikuu 2013Olethan muistanut hakea jatko-opiskelupaikkaa kevään yhteishaussa? Jos et, niin laitahan toimeksi – sinulla on enää muutama päivä aikaa, sillä haku loppuu 3.4.2013. Lukioiden ja ammatillisten oppilaitosten haku loppui maaliskuun puolivälissä ja hieman yli viikko sitten käytiin myös ylioppilaskirjoitusten viimeinen rutistus. Seuraavana onkin monella edessä pääsykokeisiin pänttäys. Pääsykoekokemuksista voit lukea esimerkiksi foorumimme kautta tai jos mieltäsi askarruttaa jokin asia jatko-opiskelun osalta, kannattaa tutustua FAQ-osioomme.

Aurinkoisia ajatuksia kevätpäiviin!Maaliskuu 2013 - Yhteishaku 2013

Nyt on haku päällä! Eikä muuten ihan mikä tahansa haku, vaan vuoden tärkein haku: kevään 2013 yhteishaku! Lukioiden ja ammatillisten oppilaitosten yhteishaku pyörähti käyntiin jo viime viikolla ja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen suomen- ja ruotsinkielisten koulutuksien hakuaika alkoi eilen.

Oletko sinä päättänyt minne haet opiskelemaan? Etsi ja vertaa koulutuksia Studentumin sivuilla ja löydä unelmiesi koulutus!Helmikuun uutiskirje

Helmikuu tuo tullessaan abeille jännittäviä hetkiä kirjoitusten parissa. Tarkista koepäivät täältä ja ole ajoissa paikalla kynä teroitettuna! Ethän ole myöskään unohtanut, että vuoden tärkeimmät hakuajat lähestyvät jo hurjaa vauhtia – laiva näkyy jo! Hyppää siis kyytiin ja opiskele itsellesi huippuhyvä ammatti!

Energisiä ja iloisia pakkaspäivä, sekä abeille hurjasti tsemppiä kirjoituksiin!Tammikuun uutiskirje

Aurinkoista uutta vuotta!

Mikä olisikaan parempaa kuin aloittaa uusi vuosi uuden koulutuksen parissa! Nyt kannattaakin olla valppaana, sillä hakuajat lähenevät hurjaa vauhtia – ammattikorkeakoulujen vieraskielisen koulutuksen hakuaika pyörähti käyntiin jo eilen! Joko sinulla on mielessä unelma-alasi?

Raikkaita tammikuun talvipäiviä ja tsemppiä koulutuksen etsintään!
Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi