Sivuston käyttötapa: Mobiili

Studentumin uutiskirje

Haluatko saada koulutusuutisia suoraan sähköpostiisi?

Studentum.fi-koulutussivuston kuukausittain ilmestyvä uutiskirje sisältää mielenkiintoisia koulutusuutisia ja vinkkejä opiskelusta kiinnostuneille.


Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi ja rekisteröidy käyttäjäksemme:
Rekisteröidy


Poistu postituslistalta
  Kirjaudu sisään  


Joulukuun uutiskirjeLiiketaloutta, matkailualaa, vartijakoulutusta, teknilliseen korkeakouluun valmennusta... Joulukuun uutiskirje on taas täynnä mitä mielenkiintoisempia koulutusvaihtoehtoja. Käy kurkkaamassa ja hanki itsellesi paras joululahja: uusi koulutus!

» Uusi vuosi, uusi koulutus?Marraskuun uutiskirjeTammikuuksi koulunpenkille – mutta mitä opiskelemaan? Kasvatustieteitä, taidetta,kauppatieteitä, jalometallialaa...? Kurkkaa marraskuun kuumimmat koulutusvinkit täältä ja hae apua valinnanvaikeuteen!

» Tammikuuksi koulunpenkille? Kurkkaa koulutusvinkit!Lokakuun uutiskirjeMitä tehdä, kun illat pimenevät? Tee suunnitelmat syksyksi lokakuun uutiskirjeemme avulla ja lähde opiskelemaan! Tarjolla jälleen viimeisimmät koulutusvinkit ajankohtaisista koulutuksista.

» Hanki lokakuun kunniaksi uusi koulutus!Syyskuun uutiskirjeTuoreimmat koulutusvinkit syksyksi löydät syyskuun uutiskirjeestämme. Tarjolla on muun muassa ammatillisia tutkintoja, ulkomailla opiskelua, kauneudenhoidon ammatteja, etäopiskelua sekä lukio-opintoja.

» Kaikenlaisia koulutuksia tarjolla!Elokuun uutiskirjeLuo itsellesi elämäsi paras syksy ja löydä oma unelma-alasi elokuun uutiskirjeestämme. Voit esimerkiksi etsiä itsellesi sopivan valmennuskurssin, lähteä ulkomaille opiskelemaan tai suorittaa lukion loppuun.

» Katsasta tuoreimmat koulutusvinkitHeinäkuun uutiskirjeOletko valmis syksyyn? Heinäkuun uutiskirjeessä esitellään koulutuksia, joihin on mahdollista päästä vielä syksyksi opiskelemaan. Lisäksi löydät muita hyödyllisiä vinkkejä kouluttautumiseen.

» Valmistaudu syksyyn ja tutki eri koulutusvaihtoehtojaKesäkuun uutiskirjeKesälomat tekevät tuloaan, mutta vielä ehdit etsiä opiskelupaikan ensi syksylle! Kesäkuun uutiskirjeestä löydät joukon kiinnostavia kansanopistolinjoja ja mahdollisuuksia ulkomailla opiskeluun. 

» Katso kesäkuun kiinnostavimmat koulutusvaihtoehdotToukokuun uutiskirjeKevät on täällä ja oppilaitosten pääsykokeet lähestyvät! Joko sinä hait koulupaikkaa vai mietitkö vielä minne lähtisit opiskelemaan. Moniin kouluihin ehtii vielä hakea, etsi vaihtoehtoja toukokuun uutiskirjeestä.

» Kurkkaa toukokuun uutiskirjeestä kevään koulutusvinkit!Huhtikuun 2015 uutiskirjeKevään yhteishaun viimeiset hetket ovat käsillä. Yhteishaku syksyn koulutuksiin loppuu 9.4.2015 – oletko jo hakenut haluamaasi koulutukseen? Ota loppukiri ja suunnista kohti unelmiesi ammattia!

» Kerää talteen huhtikuun koulutusvinkit!Maaliskuun 2015 uutiskirjeKevään yhteishaku on käynnissä, mutta tiedätkö sinä missä opiskelet ensi syksynä? Lukioihin ja ammattikorkekouluihin haetaan jo, ja haku korkeakouluihin alkaa 17.3. Maaliskuun uutiskirje esittelee joukon kiinnostavia koulutusvaihtoehtoja.

» Katso maaliskuun koulutusvinkit ja löydä oma opiskelupaikkasi!Helmikuun 2015 uutiskirjeHelmikuun 2015 uutiskirjeestä löydät mielenkiintoisen valikoiman eri koulutusmahdollisuuksista. Kevään yhteishaku on jo alkanut ammattikorkeakoulujen vieraskielisten koulutusohjelmien osalta. Lähtölaskenta toisen asteen yhteishakuun on alkanut!

» Nappaa opiskelupaikka ensi syksylle ja kurkista helmikuun uutiskirjeeseenTammikuun 2015 uutiskirjeTammikuun 2015 uutiskirje kokoaa yhteen värikkään joukon mielenkiintoisia koulutuksia. Voit tutustua mm. ammattikorkeakoulujen englanninkielisiin koulutuksiin, ihastua ulkomaan opintoihin, suunnata muotialalle tai ilmoittautua kevään valmennuskurssille.

» Kurkista tammikuun uutiskirjeeseen ja ota uusi vuosi avosylin vastaan
Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi