Sivuston käyttötapa: Mobiili

Studentumin uutiskirje

Haluatko saada koulutusuutisia suoraan sähköpostiisi?

Studentum.fi-koulutussivuston kuukausittain ilmestyvä uutiskirje sisältää mielenkiintoisia koulutusuutisia ja vinkkejä opiskelusta kiinnostuneille.


Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi ja rekisteröidy käyttäjäksemme:
Rekisteröidy


Poistu postituslistalta
  Kirjaudu sisään  


Joulukuun uutiskirjeSiitä ei voi erehtyä. Katukuvan täyttävät kauniit jouluvalot, kulman kuppilassa myydään piparkakkulattea ja Michael Bubblé näyttää vuoden hiljaiselon jälkeen jälleen vallanneen soittolistat tunnelmallisilla joululauluillaan. Joulukuu on täällä!

Joululahjoja saamme jännittää vielä hetkisen, mutta sitä ennen jännittävää avattavaa löytyy joulukuun uutiskirjeestämme. Opiskelu on lahja, joka ei kulu, menetä merkitystään tai vanhene.

» Etsi oma koulutuksesi!Studentum uutiskirjeMarraskuu on se aika vuodesta, jolloin monet alkavat tositarkoituksella pohtia seuraavaa askeltaan omalla opinpolullaan. Siksi tämän kuukauden uutiskirjeestä löytyykin 11 mahtavaa oppilaitosta ja koulutustapahtumaa, joiden toivomme inspiroivan sinua. Oli sitten mielelläsi yhteishaku, ulkomailla opiskelu, uran vaihto, aikuislukio tai -koulutus, löytyy sinulle jotakin tästä kirjeestä!

» Löydä itsellesi sopiva koulutus!Lokakuu 2016Syksyllä on aika hakeutua keväällä 2017 alkaviin koulutuksiin. Näistä koulutuksista sekä monista muista löydät lisätietoa lokakuun uutiskirjeestämme. Olisiko haaveammattinasi esimerkiksi lentäjä, eläintenkouluttaja tai liikuntaohjaaja? Tutustu uutiskirjeeseen ja löydä itsesi tulevaisuudessa työskentelemässä esimerkiksi joissakin näistä ammateista.

» Löydä haaveammattisi!Syyskuu 2016Korkeakoulujen yhteishaku alkaa 7.9., jolloin haussa ovat esimerkiksi ammattikorkeakoulujen keväällä 2017 alkavat koulutukset. Näistä ja muista mielenkiintoisista opinnoista löydät lisätietoa syyskuun uutiskirjeestämme. Klikkaa sisään, tutustu koulutuksiin ja löydä omasi!

» Löydä koulutuksesi!Elokuu 2016Elokuun uutiskirjeestämme löydät mm. lisätietoa valmennuskursseista, lukiokoulutuksista, ulkomaan opinnoista sekä ammatillisista koulutuksista. Lähde suorittamaan esimerkiksi nettilukiota, kynsiteknikon koulutusta tai ulkomaille hotelli- ja ravintola-alan koulutusta!

» Elokuun kuumat koulutusvinkitHeinäkuu 2016Lisähaku koulutuksiin on edelleen käynnissä heinäkuun aikana. Jos jostain syystä missasit opiskelupaikan kevään yhteishaussa, on nyt hyvä tilaisuus vielä päästä opiskelemaan syksyksi. Lue heinäkuun koulutusvinkkimme ja tartu tilaisuuteen!

» Tutustu heinäkuun uutiskirjeen tarjontaanKesäkuu 2016Kesäkuun uutiskirjeestämme löydät muun muassa lisähaussa olevia koulutuksia. Hae nyt koulutukseen ja aloita opintosi jo syksyllä! Paikkoja on vielä vapaana. Tutustu myös muihin koulutusvinkkeihin.

» Katso kesäkuun uutiskirjeen tarjontaHuhtikuu 2016Syksyllä alkaviin koulutuksiin on vielä runsaasti paikkoja jäljellä. Hae nyt ja nappaa opiskelupaikka alalta, joka sinua kiinnostaa. Miltä kuulostaisi esimerkiksi lentäjän koulutus, media-ala tai meikkaajan opinnot? Nämä ja paljon muuta löydät toukokuun uutiskirjeestämme.

» Ota lähtölaukaus unelma-alallesi!Huhtikuu 2016Miltä kuulostaisi esimerkiksi kellomyyjän ammatti, oikeustieteellinen ilman pääsykoetta tai matkaopaskoulutus? Nämä ja paljon muita hyviä koulutusvinkkejä löydät huhtikuun uutiskirjeestämme. Ota ensimmäinen askel kohti unelma-ammattiasi!

» Tsekkaa huhtikuun uutiskirjeemme!Maaliskuu 2016Ammattioppilaitosten ja lukioiden yhteishaku on hyvässä käynnissä. Seuraavana tulossa on korkeakoulujen yhteishaku, oletko valmis? Katso uutiskirjeestämme, minkä opiskelupaikan juuri sinä voisit napata ensi syksyksi!

» Lue maaliskuun uutiskirjeHelmikuu 2016Vuosi on hyvällä alulla ja helmikuu on jo lähtenyt käyntiin. Tässä kuussa tulossa muun muassa yhteishaku ammatilliseen koulutukseen sekä lukio-opintoihin. Edessä siintää myös korkeakoulujen yhteishaku. Nyt onkin siis hyvä aika tutustua kiinnostaviin koulutusvaihtoehtoihin ja löytää itselle se sopivin! 

» Katso helmikuun koulutusvinkit!Tammikuu 2016Tammikuu on uuden alun aikaa – myös koulutuksen suhteen. Kevään ensimmäinen yhteishaku käynnistyi tammikuussa, ja muut haut ovat vielä edessä. Nyt on siis korkea aika tutustua eri vaihtoehtoihin. Tarjolla on mielenkiintoisia koulutuksia eri tutkintoasteilta: klikkaa sisään, etsi, tutustu ja löydä omasi! 

» Kevään hakuajat pärähtäneet käyntiin!
Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi