Sivuston käyttötapa: Mobiili

Studentumin uutiskirje

Haluatko saada koulutusuutisia suoraan sähköpostiisi?

Studentum.fi-koulutussivuston kuukausittain ilmestyvä uutiskirje sisältää mielenkiintoisia koulutusuutisia ja vinkkejä opiskelusta kiinnostuneille.


Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi ja rekisteröidy käyttäjäksemme:
Rekisteröidy


Poistu postituslistalta
  Kirjaudu sisään  


Joulukuu 2018

Mikä voisi olla parempi joululahja kuin opiskelupaikka? Ainakin se olisi täydellinen päätös vuodelle 2018. Katso nyt kuukauden top 10 koulutukset uutiskirjeestämme!

» Joululahjaksi opiskelupaikka!Marraskuu 2018

Valmistaudu hyvissä ajoin ensi vuoteen ja katso vuoden 2019 opiskelutärpit uutiskirjeestämme! Kirjeestä löydät myös artikkelin opiskelutekniikoista.

» Vuoden 2019 opiskelupaikat ovat haussa nyt!Lokakuu 2018Mitä sitä tekisi lähestyvänä talvena? Lokakuun uutiskirjeessämme on monta hyvää vinkkiä, miten talven voisi viettää opiskellen!

» Toiko syysmyrsky mukanaan opiskelumotivaation?Syyskuu 2018

Iskikö syksyn tullen koulukaipuu? Syksyn yhteishauku korkeakouluihin on käynnissä syyskuun 19. päviään saakka. Muistathan myös, että ammatillisiin opintoihin voi hakea jatkuvassa haussa ympäri vuoden!

» Löydä unelmiesi koulupaikka!Elokuu 2018Helteinen heinäkuu on hikoiltu. Syksy lähestyy – joko tiedät, mitä teet syksyllä? Jos sinulla ei vielä ole syksyksi opiskelupaikkaa, ei hätää. Vaihtoehtoja on edelleen tarjolla.

» Tänä syksynä kohti unelmia?Heinäkuu 2018Yhteishaku on ohi ja valintatulokset ovat tulleet julki. Jäikö opiskelupaikka saamatta? Katso nyt lisähaussa olevat koulutukset ja paljon muuta heinäkuun uutiskirjeestämme!

» Katso vapaat opiskelupaikatKesäkuu 2018Aurinko paistaa jo neljättä viikkoa putkeen ja kesän lomakausi lähestyy. Nyt onkin hyvä hetki pysähtyä miettimään, mitä Sinä tekisit syksyllä? Kesäkuun uutiskirjeestämme löydät monta vinkkiä pohdintaan!

» Kuinka sinä aiot viettää syksysi?Toukokuu 2018Toukokuu tietää sitä, että kesä on jo melkein ovella. Se tarkoittaa myös sitä, että koulutuksiin ei ole liian myöhäistä hakea. Toukokuun uutiskirjeestämme löydätkin monta hyvää vaihtoehtoa ensi syksylle sekä kesälle.

» Ole oman onnesi seppä – hae nyt!Maaliskuu 2018Yhteishaku korkeakouluihin on loppunut, mutta syksyksi on edelleen mahdollista hakea koulutuspaikkaa. Tarjolla on esimerkiksi hierojan, rajavartijan ja kansanopistokoulutuksia. Katso huhtikuun uutiskirjeemme!

» Meillä on pari juttua sinulle...Maaliskuu 2018Yhteishaku ammatillisiin oppilaitoksiin ja lukioihin on käynnissä. Haku korkeakouluopintoihin starttaa myös maaliskuussa. Tutustu siis maaliskuun uutiskirjeeseemme ja katso mihin koulutukseen juuri Sinä voisit hakea.

» pssst…avaa tämäHelmikuu 2018Yhteishaku korkeakouluihin ja toisen asteen koulutuksiin lähestyy. Nappaa viimeisimmät vinkit yhteishakuun helmikuun uutiskirjeestämme ja hanki opiskelupaikka syksyksi!

» Jos klikkaat yhtä linkkiä tällä viikolla, klikkaa tätä!Tammikuu 2018Tammikuun uutiskirjeemme tarjoaa mahdollisuuden lunastaa uuden vuoden lupauksia. Uutiskirjeestä löydät monta hyvää koulutusvinkkiä, joilla voit tehdä vuodestasi täysin erilaisen mitä olit suunnitellut.

» Ihmeiden aika ei ole ohi!
Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi