Sivuston käyttötapa: Mobiili

Studentumin uutiskirje

Haluatko saada koulutusuutisia suoraan sähköpostiisi?

Studentum.fi-koulutussivuston kuukausittain ilmestyvä uutiskirje sisältää mielenkiintoisia koulutusuutisia ja vinkkejä opiskelusta kiinnostuneille.


Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi ja rekisteröidy käyttäjäksemme:
Rekisteröidy


Poistu postituslistalta
  Kirjaudu sisään  


Vuosi 2020 häämöttää jo horisontissa! Nyt on hyvä aika alkaa suunnitella ensi vuoden kuvioita. Minne hakisit jatko-opiskelemaan? Olisiko alanvaihto vihdoin ajankohtaista? Toteutatko viimein unelmasi?

» Tästä toteuttamaan opiskelu-unelmia

Joulukuun uutiskirjeTiesithän, että jatkuvan haun ansiosta voit hakea ammatillisiin opintoihin myös normaalien hakuaikojen ulkopuolella ja aloittaa opinnot silloin, kun itsellesi sopii? Eikä muuten kevään yhteishakukaan ole enää kaukana. Tutustuhan siis koulutuksiin ja löydä oma paikkasi – nyt haussa tammikuussa 2020 alkavat koulutukset!

» Tutustu mahdollisuuksiin!

Marraskuu 2019Etsinnässä opiskelupaikka? Lupaamme, että mielenkiintoisimmat opiskelumahdollisuudet uutiskirjeestämme. Etsitpä sitten ammatillista opetusta, kansanopistojen opiskelumahdollisuuksia tai korkeakoulupaikkaa, löydät sen meiltä!

» Löydä paikkasi!

Lokakuun uutiskirjeKesähelteet ovat ohi, ja syksy on täällä! Kesän jälkeen voisit istua alas ja suunnitella loppuvuoden kuviot. Vielä on mahdollista hakea ja aloittaa uudet opinnot tämän vuoden puolella.

» Katso syyskuun koulutusvalinnat

Syyskuu 2019Suuntaa syksyyn opiskelupaikan kautta! Koulumaailma on täynnä hämmentäviä termejä ja erilaisia lyhenteitä. Siksi koostimme sanaston, josta tarkistat helposti tärkeimmät käsitteet. Katso sanasto ja tutustu elokuun koulutuspoimintoihin!

» Katso elokuun koulutusnostot

Elokuu 2019Hae kouluun vaikka uimarannalta! Viimeistele kesäsi opiskelupaikalla, jonka löydät Studentum.fi:stä. Lisähaussa on paljon vapaita opiskelupaikkoja lukioihin, ammatillisiin oppilaitoksiin ja korkeakouluihin – nyt on sinun mahdollisuutesi napata opiskelupaikka!

» Klikkaa kirjeeseen

Heinäkuu 2019Opiskelupaikkoja on tarjolla vielä kesähelteilläkin! Lisähausta löydät vapaana olevia opiskelupaikkoja. Me kokosimme vapaat paikat yhdelle sivulle. Tsekkaa vaihtoehdot ja löydä oma paikkasi!

» Tsekkaa vapaat opiskelupaikat!

Kesäkuu 2019Koskaan ei ole liian myöhäistä opiskella! Uutiskirjeestämme löydät kuukauden koulutusnostot, joista löydät varmasti itsellesi sopivan koulutuksen. Tutustu vaihtoehtoihin ja ole opiskelija jo ensi syksynä!

» Löydä opiskelupaikkasi!

Toukokuu 2019Kevät on unelmien toteuttamista varten! Julkaisimme suuren oppaan ulkomailla opiskeluun, josta löytyy paljon tietoa ulkomailla opiskelusta ja opiskelijaelämästä. Jos ulkomailla opiskelu ei nappaa, löytyy kirjeestämme myös huikeita opiskelumahdollisuuksia kotimaassa.

» Ota askel kohti unelma-alaasi!

Huhtikuu 2019Maaliskuu 2019Taannoisilla Studia-messuilla kysyimme messukävijöiltä, mitä opiskeluun liittyviä unelmia ja huolenaiheita heillä on. Osalle vastanneista tulevaisuus on vielä suuri mysteeri, toisilla on sen varalle jo selkeä suunnitelma. Onko sinulla samoja huolia ja toiveita opiskelun suhteen?

» Aloita oma matkasi!Helmikuu 2019Tiedätkö jo, mitä aiot lähteä opiskelemaan? Vaihtoehtojen viidakossa voi välillä olla vaikea löytää juuri sitä omaa juttua. Jos turvallisuusalalla työskentely kiinnostaa, kannattaa kurkata juttu, johon olemme koonneet viiden turvallisuusalalla työskentelevän tarinat.

» Löydä opiskelupaikkasi!Tammikuu 2019Tee yksi lupaus vuodelle 2019: opiskelupaikka! Vuoden inspiroivimmat koulutukset löydät tammikuun uutiskirjeestämme. Jos opiskelupaikan valinta tuottaa harmaita hiuksia, lue kirjeestämme kuusi vinkkiä opiskelupaikan valintaan. 

» Klikkaa kirjeeseen!
Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi