Nyt on haku päällä!
Katsele nettiversiota Studentum.fi
ETUSIVU   |    LÖYDÄ KOULUTUKSESI   |    AMMATINVALINTATESTI   |    KYSY JA KESKUSTELE   |    YHTEISHAKU
Maaliskuun uutiskirje
Yhteishaku 2013
Nyt on haku päällä! Eikä muuten ihan mikä tahansa haku, vaan vuoden tärkein haku: kevään 2013 yhteishaku! Lukioiden ja ammatillisten oppilaitosten yhteishaku pyörähti käyntiin jo viime viikolla ja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen suomen- ja ruotsinkielisten koulutuksien hakuaika alkoi eilen. Oletko sinä päättänyt minne haet opiskelemaan? Etsi ja vertaa koulutuksia Studentumin sivuilla ja löydä unelmiesi koulutus!
Kutsu kasvatus- ja taidealalle
Snellman-korkeakoulu
Snellman-korkeakoulu tarjoaa steinerpedagogista, yleissivistävää ja ammatillista aikuiskoulutusta Helsingin Jollaksessa. Kampuksen luonnonmukainen arkkitehtuuri, vahva yhteisöllinen toiminta ja oman keittiön luomukasvisruoka luovat opiskelulle ainutlaatuiset puitteet. Yleisopintojen ja steinerpedagogisten opintojen lisäksi on mahdollista hakea myös puhe- ja draamataiteen sekä kuvataiteen opintoihin. Tervetuloa tutustumaan opintoihimme avoimien ovien päivänä lauantaina 16.3!
Ota yhteyttä
Lue lisää
Snellman-korkeakoulu
Pelialan ammattilaiseksi
Kajaanin ammattikorkeakoulu
Tiesitkö, että Kajaanin ammattikorkeakoulu tarjoaa ainoana korkeakouluna Suomessa opinnot kaikille pelin tekemisen osa-aluille. Pelialan opinnoissa voit erikoistua kiinnostuksesi mukaan mm. peliohjelmointiin, grafiikkaan, suunnitteluun ja tuottamiseen tai vaikkapa äänituotantoon.

Ota oikea suunta tulevaisuuteen ja hae Kajaanin AMKiin yhteishaussa 4.3–3.4.2013.
Ota yhteyttä
Lue lisää
Kajaanin ammattikorkeakoulu
Tekemisen laatua ja osaamisen iloa!
Kainuun ammattiopisto
Kainuun ammattiopisto tarjoaa mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen ja ammattitaidon täydentämiseen tai uuden ammatin ammattitaidon hankkimiseen. Opiston aikuiskoulutuksen monipuolinen ja -alainen tarjonta sekä erilaiset koulutusmahdollisuudet muodostavat toimivan kokonaisuuden opiskeltavaksi työssä, työn ohessa ja vapaa-ajalla. Keväällä 2013 haussa on mukana lähes viisikymmentä ammatilliseen tutkintoon johtavaa koulutusta!
Ota yhteyttä
Lue lisää
Kainuun ammattiopisto
Koulutusohjelmia moneen makuun!
Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Kymenlaakson ammattikorkeakoulu tarjoaa laajasti koulutusohjelmia monelta alalta. Tekniikasta kiinnostuneille tarjoamme useita erilaisia koulutusohjelmia – tutustu esimerkiksi monimuotokoulutuksena järjestettävään nuorten veneteknologian koulutusohjelmaan! Kulttuurinnälkäisille tarjoamme ainoana oppilaitoksena Suomessa restauroinnin AMK-koulutusta. Löydä oma koulutuksesi kulttuurin, sosiaali- ja terveysalan, tekniikan ja liikenteen tai liiketalouden ja hallinnon parista!
Ota yhteyttä
Lue lisää
Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Inarin vilkas matkailu tarvitsee osaajia
Saamelaisalueen koulutuskeskus
Matkailu on kansainvälistä toimintaa! Saamelaisalueen koulutuskeskuksessa voit suorittaa matkailualan perustutkinnon aikuiskoulutuksena kahdessa vuodessa.
Perustutkinnon suorittanut matkailupalvelujen tuottaja voi työllistyä matkailuyrityksiin ja -organisaatioihin, joissa asiakkaille tarjotaan elämyksiin, seikkailuihin, vesistöön, tunturiin tai muuhun luontoon liittyviä matkailupalveluja.
Ota yhteyttä
Lue lisää
Saamelaisalueen koulutuskeskus
Tarton yliopiston lääketieteen koulutusohjelma uudistuu
Tarton yliopisto
Suomalaisten opiskelijoiden keskuudessa hyvin suosittu Tarton yliopiston lääketieteen koulutusohjelma uudistuu! Koulutusohjelma opetetaan nyt täysin englanniksi ja myös pääsyvaatimuksiin on tullut uudistuksia - opiskelijat valitaan koulutukseen SAT-testin sekä motivaatiokirjeen perusteella. Lukuvuosimaksu on 11 500 EUR. Hakuaika päättyy 16. huhtikuuta 2013. Tutustu koulutukseen ja heitä hakupaperit menemään jo tänään!
Ota yhteyttä
Lue lisää
Tarton yliopisto
Mikä sinua koskettaa – mikä työnantajia kiinnostaa?
Centria ammattikorkeakoulu
Pidätkö tutuista asioista vai heittäydytkö ennakkoluulottomasti uuteen? Kiehtovatko ihmiset sinua vai viehätytkö vimpaimista ja vempeleistä? Tutustu Centrian monipuoliseen koulutustarjontaan ja sukella Centrian omilta nettisivuilta löytyvän Touchboxin syvyyksiin ja katso mitkä AMK-opinnot sinulle parhaiten soveltuvat! Touchboxissa yritysten toimitusjohtajat kertovat myös millaisesta osaamisesta ja millaisista tyypeistä yritykset ovat juuri nyt kiinnostuneita.
Ota yhteyttä
Lue lisää
Centria ammattikorkeakoulu
Opiskele hiusmuotoilijaksi Espanjan auringon alla!
Stailauskoulu
Hiusmuotoilijan ammattiin valmistava koulutus on kestoltaan n. 9kk ja opiskeluympäristö vertaansa vailla: aurinkoa, lämpöä ja iloisia ihmisiä Espanjan aurinkorannikolla, Fuengirolassa! Koulutus sisältää tavallista laajemman meikkausosuuden ja opiskelijoiden on myös mahdollista osallistua elämäntaito- sekä yrittäjävalmennukseen. Koulutus alkaa syyskuussa 2013 ja haku koulutukseen on käynnissä NYT.
Ota yhteyttä
Lue lisää
Stailauskoulu
Tässä uutiskirjeessä
Snellman-korkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kainuun ammattiopisto


Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Saamelaisalueen koulutuskeskus

Tarton yliopisto

Centria ammattikorkeakoulu

Stailauskoulu
Valmentaudu valmennuskurssilla!
Valmentaudu valmennuskurssilla!
Valmistautuminen pääsykokeeseen on kokopäiväistä työtä. Valmennuskurssit ovat erinomainen vaihtoehto, mikäli haluat neuvoja, tukea ja opastusta pääsykokeisiin. Valmennuskurssit muodostuvat useimmiten lähiopetustilanteista, itsenäisestä opiskelusta sekä välikokeista ja testeistä, joiden avulla pystyt jatkuvasti seuraamaan kehittymistäsi.

Tutustu esimerkiksi seuraavien valmennuskurssijärjestäjien tarjontaan:

Enterno ART
Eximia
Joen Valmennus
Juristivalmennus
Kandiakatemia
LexKurssit
Teho-Opisto
Valmennuskeskus
Lue lisää valmennuskursseista
Ammatinvalintatesti
Ammatinvalintatesti
Yhteishaku alkoi, muttet vieläkään tiedä minne hakisit opiskelemaan? Vaivaako sinuakin valinnan vaikeus? Onko sinulla vaikeuksia päättää mikä ammatti sopisi parhaiten juuri sinulle? Älä panikoi, tee Studentumin ammatinvalintatesti!

Studentum auttaa sinua löytämään juuri sinulle itsellesi sopivan ammatin ja koulutuksen. Testin tehtyäsi voit myös lukea lisää eri ammattialoista ja koulutusvaihtoehdoista.
Tee ammatinvalintatesti
Lukio vai ammatillinen koulutus?
Lukio vai ammatillinen koulutus?
Haku lukioon ja ammatilliseen koulutukseen on jo käynnissä! Puntaroitko edelleen lähteäkö ammatilliseen oppilaitokseen vai lukioon? Vai miltä kuulostaisi kaksoistutkinto? Vuosi vuodelta yhä useampi nuori valitsee yhdistää sekä ammattikoulun että lukion opintoja ja suorittaa kaksoistutkinnon.

Studentumin testi opastaa sinua löytämään tiesi vaihtoehtojen viidakossa. Joka puolelta tulvii tietoa toinen toistaan kiinnostavammista koulutuksista, mutta mikä on se juuri sinulle sopivin vaihtoehto?
Lukio vai ammatillinen koulutus?
Ylioppilaskirjoitukset
Ylioppilaskirjoitukset
Rakkaalla lapsella on monta nimeä – ylppärit, ylioppilaskirjoitukset, kirjoitukset, ylioppilaskokeet, YO-kokeet! Helmikuussa alkaneet ylioppilaskirjoitukset jatkuvat maaliskuussa kirjallisilla kokeilla. Tsekkaa koepäivät tästä! Maaliviiva häämöttää jo edessä!
Lue lisää
Koulutusterveisin
Studentum Oy | Iso Roobertinkatu 21, 00120 Helsinki
Poistu postituslistalta
<