Nyt on aika innostua – hae opiskelemaan!
Katsele nettiversiota Studentum.fi
ETUSIVU   |    LÖYDÄ KOULUTUKSESI   |    KYSY JA KESKUSTELE   |    MAAOPPAAT  
Huhtikuun uutiskirje
Huhtikuun uutiskirje

Olethan muistanut hakea jatko-opiskelupaikkaa kevään yhteishaussa? Jos et, niin laitahan toimeksi – sinulla on enää muutama päivä aikaa, sillä haku loppuu 3.4.2013.

Lukioiden ja ammatillisten oppilaitosten haku loppui maaliskuun puolivälissä ja hieman yli viikko sitten käytiin myös ylioppilaskirjoitusten viimeinen rutistus. Seuraavana onkin monella edessä pääsykokeisiin pänttäys. Pääsykoekokemuksista voit lukea esimerkiksi foorumimme kautta tai jos mieltäsi askarruttaa jokin asia jatko-opiskelun osalta, kannattaa tutustua FAQ-osioomme.

Muistathan myös rohkeasti ottaa yhteyttä oppilaitoksiin täyttämällä yhteydenottopyyntölomakeen, joka löytyy koulutusesittelyjen oikeasta yläkulmasta ja esittelyn lopusta.
Aurinkoisia ajatuksia kevätpäiviin!
Aloita urheiluhierojan opinnot Vuokatissa elokuussa 2013
Vuokatin Urheiluopiston hierojakoulutuksen ehdoton vahvuus on se, että jo opiskeluaikana hierojaksi valmistuvalla on mahdollisuus hankkia kokemuksia hyvin erilaisista asiakasryhmistä. Opintojesi aikana näet huippu-urheilijoita ja valmentajia työssään ja voit päästä solmimaan kontakteja tulevaisuuttasi varten. Hae koulutukseen NYT ja vietä ikimuistoinen opiskeluvuosi Suomen monipuolisimmassa lomakeskuksessa Vuokatissa!
Ota yhteyttä
Lue lisää
Kouluttaudu kauneusalan huipulle – aloita keväällä tai syksyllä
Koulutus-Center on johtava kauneusalan yksityiskoulu, jossa voit koulun jälkeen suorittaa teatterialan ammattitutkinnon, osaamisalana maskeeraus (Make-Up Artist Academy) tai hiusalan perustutkinnon (Great Cut Academy). Maskeerausalan koulutukset alkavat 15.4., 27.5. ja 9.9. ja parturikampaajan koulutukset 27.5. ja 2.9. Koulutus-Center on 28 vuotta toiminut tunnettu, arvostettu ja luotettava oppilaitos, jossa unelmat muuttuvat uraksi.
Ota yhteyttä
Lue lisää
Tee rakkaasta harrastuksesta ammatti
Oletko kyllästynyt nykyisen työsi mukanaan tuomiin rutiineihin? Harkitsetko alan vaihtoa? Rakkaat Haukut ja Dog-Oriented Institute kouluttaa niin koiranomistajia, alan ammattilaisia kuin alalle aikoviakin. Mikäli haaveilet ammatista koirien ja koirien koulutustyön parissa, nämä tutkinnot ovat juuri sinua varten. Koulutukset sopivat niin nuorille kuin aikuisillekin. Voit opiskella koirien koulutusohjaajaksi tai ongelmakoirakouluttajaksi.
Ota yhteyttä
Lue lisää
Nuori aikuinen, uusi ammatti tai jatkokoulutus mielessä?
Oikea ratkaisu voi olla aikuiskoulutus, joka on joustava tapa hankkia ammatti, vaihtaa alaa tai päivittää ammattitaitoa. Oulun seudun ammattiopisto OSAO tarjoaa sinulle useita vaihtoehtoja kehittää osaamistasi. Opinnot ovat aina työelämälähtöisiä ja opiskella voit kokopäiväisesti tai työn ohessa.

Tutustu mahdollisuuksiisi!
Ota yhteyttä
Lue lisää
EBS on maailman suurin ja ammattimaisin baarikoulu
Haluatko matkustaa ympäri maailmaa, pitää hauskaa sekä tavata uusia ja mielenkiintoisia ihmisiä samalla kun tienaat rahaa? Eurooppalaisella Baarimestarikoululla on 16 koulua ympäri maailmaa. EBS antaa sinulle parhaan mahdollisen baarimestarikoulutuksen ja auttaa sinua löytämään työpaikan opintojen jälkeen. Baarimikoksi kouluttautumisesta tekee mielenkiintoista se, että uskomme siihen, että opit nopeammin mikäli sinulla on hauskaa oppiessasi. Have fun while doing it!
Ota yhteyttä
Lue lisää
Vaihtoehto kauppatieteiden opiskeluun
Estonian Business School tarjoaa kauppatieteen kandiopintoja Tallinnan lisäksi myös Helsingissä. Opinnot ovat moduuliopintoja eli intensiiviluentoja pidetään joka toinen viikko kolmen päivän jaksoina. Syksyn haku on käynnistynyt ja seuraavat valintahaastattelut järjestetään 4.–5.6.2013. Hakupapereiden tulisi olla EBS Helsingin toimistolla viimeistään 31.5.2013. EBS Helsingin kautta voi hakea myös EBS Tallinnaan. Lisätietoja hakuprosessista löydät EBS:n nettisivuilta pääsyvaatimukset-osiosta.
Ota yhteyttä
Lue lisää
Branscher som erbjuder dig världen som arbetsfält
Hospitality Management är utbildningen för dig som vill lägga grunden för en karriär inom servicesektorn. Utbildningen riktar sig till dig som vill arbeta med värdskap och ledarskap inom hospitality, vilket inkluderar bland annat turism, evenemang och kryssningsindustrin.
För dig som vill få ett spännande och internationellt yrke är maskinbefäl till sjöss och utbildningsprogrammet för maskinteknik ett givet val! Utbildningen är internationellt godkänd och har ett gott rykte.
Beställ information
Läs mer
Tässä uutiskirjeessä
Vuokatin Urheiluopisto

Koulutus-Center

Rakkaat Haukut

Oulun seudun ammattiopisto


Eurooppalainen Baarimestarikoulu

Estonian Business School


Högskolan på Åland
Ilmainen kurssikirjallisuus
Ilmainen kurssikirjallisuus
Studentum.fi tarjoaa sinulle ilmaista kurssikirjallisuutta BookBoonin välityksellä. Täältä löydät kirjallisuutta useilta eri koulutusaloilta. Voit ladata PDF-tiedostot täysin kustannuksitta.
Kurssikirjallisuuteen
Lähde kielimatkalle
Lähde kielimatkalle!
Onko sinulla jo suunnitelmia kesäksi? Mitäpä jos lähtisit kielikurssille?

Kielimatkat sisältävät paljon muutakin kuin pelkkää opiskelua. Tulet matkustamaan, kokemaan paikallista elämää ja samalla kartuttamaan kielitaitoasi. Kursseja löytyy kaiken tasoisille olitpa sitten vasta-alkaja tai jo kielen perusteet hyvin hallitseva – valinnanvaraa riittää matkakohteissa, ajankohdissa ja opiskeltavissa kielissä!

Tutustu esimerkiksi seuraavien kielimatkajärjestäjien tarjontaan:

EF Education First

INSTED – Institute of Foreign Education

LISA! Kielimatkat

TR-Kielimatkat

Lue lisää kielimatkoista
Perusta blogi!
Perusta opiskelijablogi!
Haluaisitko sinä olla Studentumin uusi opiskelijabloggaaja?

Blogin pitäminen on helppoa ja hauskaa! Studentum.fi:ssä voit vapaasti aloittaa oman opiskelijablogisi ja kirjoittaa niistä asioista, joita sinä pidät tärkeinä. Aiheen valitset sinä itse.
Lue lisää
Kysy ja keskustele
Kysy ja keskustele
Foorumissamme voit keskustella koulutuksista, oppilaitoksista, opiskelijoiden asumisesta ym. opiskeluun liittyvistä aiheista muiden jo opiskelevien tai tulevien opiskelijoiden kanssa.

Muistathan myös, että tiettyihin tavallisimpiin kysymyksiin voit löytää vastauksen FAQ-osiosta!
Lue lisää
Keväisin koulutusterveisin
Keväisin koulutusterveisin
Studentum Oy | Iso Roobertinkatu 21, 00120 Helsinki
Poistu postituslistalta
<