Opiskelusuunnitelmia ensi syksyksi?
Katsele nettiversiota Studentum.fi
ETUSIVU   |    LÖYDÄ KOULUTUKSESI   |    AMMATINVALINTATESTI   |    KYSY JA KESKUSTELE   |    TÄYDENNYSHAKU
Kesäkuun uutiskirje
Taideopintoja vai urheilua? Sinä päätät!
Kauhajoen opisto
Kauhajoen opisto tarjoaa monipuolisia taide- ja kulttuurialan opintolinjoja. Vietä vuosi kuvataiteen, graafisen suunnittelun, pop-jazzin tai vaikkapa mediataide-pelivision opinnoissa!

Lisäksi opiston urheiluhierojakoulu tarjoaa liikunta-alasta kiinnostuneille kolme eri opintosuuntaa:
Koulutetun hierojan/urheiluhierojan opinnot
Fysioterapian, hieronnan ja liikunnan opintosuunta
Personal Trainer -koulutus

Opiskelijahaku syksyllä alkaviin koulutuksiin on jo käynnissä!
Ota yhteyttä
Lue lisää
Sukella taiteiden maailmaan
Kymenlaakson Opisto
Haluatko hypätä kuvataiteiden maailmaan? Kiinnostaako sinua kuvataide, graafinen suunnittelu, sarjakuva tai valokuvaus? Haluatko vauhtia taidealan jatko-opintoihin tai syventyä välivuotenasi taideharrastukseesi?

Olet tervetullut opiskelemaan Kymenlaakson Opistoon!

Tutustu opintolinjoihin ja hae jo tänään! Hakuaika on käynnissä 8.8.2013 asti.
Ota yhteyttä
Lue lisää
Valmentaudu jatko-opintoihin tai hengähdä hetki
Västra Nylands folkhögskola
Västra Nylands folkhögskola järjestää vuoden kestäviä erikoisopintolinjoja sekä lyhytkursseja valmentaen sinua tulevia haasteita varten. VNF:ssa voit opiskella kieliä ja tieteellisiä aineita sekä eri taideaineita, kuvataiteesta tanssiin. Suomenkielisille opiston ruotsinkielinen ympäristö tarjoaa mainion mahdollisuuden kielikylpyyn.

Opiston yksivuotiset linjat valmentavat jatko-opintoja ja työelämää varten. Tutustu opintolinjoihin ja hae opistoon jo tänään! Hakuaika on käynnissä 5.8.2013 asti.
Ota yhteyttä
Lue lisää
Yksilöllisiä mahdollisuuksia Pohjois-Savon opistossa
Pohjois-Savon opisto
Oletko kiinnostunut kuvataiteesta tai sisustussuunnittelusta vai mietitkö vielä mihin suunnata? Tutustu opiston linjoihin:
Kuvataidelinja
Sisustussuunnittelun linja
Tulevaisuus käsillä -linja

Opisto kouluttaa myös viittomakielenohjaajia. Seuraa mahdollista täydennyshakua ja tutustu samalla lyhytkurssitarjontaan Pohjois-Savon opiston kotisivuilla!

Tartu mahdollisuuteen!
Ota yhteyttä
Lue lisää
Älä jää ilman opiskelupaikkaa – meillä on paikka sinulle
Länsi-Suomen opisto
Länsi-Suomen opiston lääketieteen linja tähtää opiskelijoiden hyvään menestykseen lääketieteen, hammaslääketieteen ja eläinlääketieteen yliopistollisissa pääsykokeissa. Opintolinjan suorittaneista keskimäärin yli 50 % on saanut opiskelupaikan yliopistosta.

Linjalla opetus on perusteellista ja asioita käydään läpi kaikessa rauhassa. Opintojen aikana tehdään myös vierailuja eri yliopistoihin ja seurataan vierailevien asiantuntijoiden luentoja. Opiskelu Länsi-Suomen opistossa on edullista ja siihen saa opintotukea.
Ota yhteyttä
Lue lisää
Lisäpisteitä yhteishakuun, valmiuksia jatko-opintoihin
Peräpohjolan Opisto
Hae Peräpohjolan Opiston kansanopistolinjoille! Suorittamalla vuoden kestävän opintolinjan hankit lisäpisteitä ja varmuutta yhteisvalintaan. Meillä voit myös korottaa peruskoulun arvosanoja! Tutustu linjoihimme:

Esiintymistaitojen ja ohjelmapalveluiden linja
Kasvatus- ja ohjausalan linja
Kohti ammattia -linja
Liikunnanohjauksen linja
Yliopistoarvosanojen linja
Ota yhteyttä
Lue lisää
Opiskele maskeeraaja-meikkaajaksi Espanjassa
AR Cosmetics Academy
AR Cosmetics Academyn noin viisi kuukautta kestävä meikkaaja-maskeeraajan koulutus tarjoaa perustiedot kauneudenhoidosta, meikkitaiteesta ja meikkauksesta, kampauksista ja maskeerauksesta. Lisäksi koulutukseen kuuluu muun muassa asiakasiltojen järjestelyä, espanjan kielen opiskelua, käytännön työharjoittelua ja yritystoiminnan opintoja. Opetus toteutetaan kokonaan suomen kielellä.

Seuraava meikkaaja-maskeerajan koulutus alkaa 5.8.2013. Kurssille kannattaa varata paikka heti, sillä niitä on rajoitetusti.
Ota yhteyttä
Lue lisää
Itä-Hämeen opisto – opisto opiskelijoita varten
Itä-Hämeen opistoon on helppo tulla ja kannattaakin. Opiskelet aluksi Hartolassa, mutta voit halutessasi suorittaa osan opinnoista Shanghaissa, Malagassa, Hatsinassa tai Manchesterissa.

Itä-Hämeen opiston oikeustieteen linjalla voit aloittaa hallintotieteiden kandidaatin tutkintoon johtavat opinnot sekä näin avata itsellesi väylän yliopistoon.

Opistossa voit myös suorittaa lukio-opintoja. Lukiolaisille opiskelu, ruokailu ja asuminen opistolla on veloituksetonta.
Ota yhteyttä
Lue lisää
Tässä uutiskirjeessä
Kauhajoen opisto

Kymenlaakson Opisto

Västra Nylands folkhögskola

Pohjois-Savon opisto

Länsi-Suomen opisto


Peräpohjolan Opisto

AR Cosmetics Academy

Itä-Hämeen opisto
Opiskele kauppatieteitä
Lue lisää kauppatieteiden opiskelusta
Kaupallisen alan koulutus valmistaa lukemattomiin ammatteihin. Myös koulutusvaihtoehtoja löytyy useita.

Kauppatieteiden ja liiketalouden koulutusta tarjotaan useissa eri ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa sekä Suomessa että ulkomailla.

Monet haluavat myös opiskella ulkomailla. Vaihtoehtoja on monia; voit joko lähteä opiskelijavaihtoon tai suorittaa koko kaupallisen alan koulutuksen ulkomailla!
Lue lisää kauppatieteiden opiskelusta
Kerro meille mistä olet kiinnostunut
Haluatko saada lisätietoa?
Haluatko saada lisätietoa ja vinkkejä juuri sinua kiinnostavista koulutusaloista? Rekisteröityneenä jäsenenämme voit ilmoittaa meille sinua kiinnostavat koulutusalakategoriat, jolloin tulet saamaan ajankohtaisia vinkkejä koulutusvaihtoehdoista, joista olet kiinnostunut. Oman jäsentilin luominen onnistuu helposti ja nopeasti. Jäsenyys on täysin ilmainen.

Oletko jo rekisteröitynyt jäseneksemme? Kirjaudu jäsensivuillesi, valitse sivun oikeasta palstasta "omat kategoriat" ja valitse sinua kiinnostavat koulutusalat. Näin osaamme antaa sinulle vinkkejä juuri sinua kiinnostavista koulutusvaihtoehdoista.
Luo uusi jäsentili tai kirjaudu sisään jäsensivullesi
Olethan huomannut arvostelumme?
Olethan huomannut arvostelumme?
Olethan huomannut, että löydät sivuiltamme myös koulutusarvosteluja, joita opiskelijat ovat kirjoittaneet oppilaitoksista sekä koulutuksen järjestäjistä.

Myös sinä voit kirjoittaa arvostelun omasta oppilaitoksestasi tai suorittamastasi koulutuksesta ja kommentoida muiden arvosteluja.
Lue arvosteluja
Alan ammattilaiseksi
Alan ammattilaiseksi
Studentum.fi:n uusi uutiskirje, Alan ammattilaiseksi, pureutuu kiinnostavien ammattialojen koulutus- ja uramahdollisuuksiin sekä eri alojen työllisyystilanteeseen. Uutiskirjeet ilmestyvät noin joka toinen kuukausi. Tervetuloa viihtymään ja oppimaan uutta kiinnostavien tietopakettiemme parissa!

Tervetuloa lukemaan ensimmäistä Alan ammattilaiseksi -uutiskirjettä ja tutustumaan tarkemmin sosiaali- ja terveysalaan ja lääketieteen alaan.

Seuraava Alan ammattilaiseksi -uutiskirje ilmestyy elokuussa, jolloin esittelyssä on matkailuala.
Tutustu Alan ammattilaiseksi -uutiskirjeeseen
Kesäisin terveisin
Kerro uutiskirjeestä kaverillesi:
Studentum Oy | Iso Roobertinkatu 21, 00120 Helsinki
Poistu postituslistalta
<