Ponnista kohti unelmauraasi!
Katsele nettiversiota Studentum.fi
ETUSIVU   |    LÖYDÄ KOULUTUKSESI   |    OPISKELU   |    KYSY JA KESKUSTELE 
Mikä minusta voisi tulla isona?
Ponnahduslauta tulevaisuuden urallesi
Tallinnan teknillinen yliopisto (TUT
Tallinnan teknillinen yliopisto (TUT) antaa erinomaiset mahdollisuudet tulevaisuuden uratavoitteidesi seuraamiseen. TUT:n koulutustarjonnassa on 21 kansainvälistä koulutusohjelmaa, jotka toteutetaan täysin englannin kielellä.

Tallinnan teknillinen yliopisto tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden suorittaa laadukas yliopistotason koulutus ja ponnistaa kohti urahaaveitasi!

Lue miksi Juliane Jokinen valitsi juuri Tallinnan teknillisen yliopiston!
» Ota yhteyttä
» Lue lisää
Aikuiskoulutusta käytännön tekijöille
Ahlman-instituutissa opiskellaan aktiivisesti nykyaikaisin menetelmin, vaalien yli satavuotiaan oppilaitoksen perusarvoja, joita ovat oppimisen, kasvun ja kehityksen rinnalla kestävä kehitys, laatu, maaseutu kaupunkiympäristössä, suomalaisten alkuperäiskansojen säilyttäminen, lähiruoka ja paikallinen pienyrittäjyys. Ota yhteyttä ja kysy vapaita opiskelupaikkoja.

Erä- ja luonto-oppaan ammattitutkinto
Yrittäjän ammattitutkinto
Tuotantoeläinten hoidon ja hyvinvoinnin ammattitutkinto
» Ota yhteyttä
» Lue lisää
Suuntautumisopintoja vuodeksi
Pohjois-Savon opisto
Pohjois-Savon opistossa on vielä vapaita opiskelupaikkoja – kansanopistossa alkaa nyt syksyllä kolme pitkää opintolinjaa!

Kuvataidelinja
Sisustussuunnittelun linja
Tulevaisuus käsillä -linja

Muistathan, että kansanopiston lukuvuoden mittaiselta linjalta saat toisen asteen yhteishakuun itsellesi kuusi lisäpistettä! Haku- lomakkeet löytyvät opiston verkkosivuilta. Hakuaika 16.8. asti.
» Ota yhteyttä
» Lue lisää
Opiskele ympäri vuoden mistä päin maailmaa tahansa
Otavan Opisto
Otavan Opiston nettilukiossa voit opiskella koko aikuislukion oppimäärän etäopiskeluna. Voit edetä opinnoissa siinä tahdissa kuin se opiskelun ja muun elämäntilanteesi kannalta on mielekkäintä. Opinnot voit aloittaa mihin aikaan vuodesta tahansa.

Etäopiskeluna suoritettava nettiperuskoulu tarjoaa aikuisopiskelijalle mahdollisuuden suorittaa perusopetuksen oppimäärän. Linja on myös hyvä väylä keskenjääneiden perusopintojen suorittamiselle. Opiskele ympäri vuoden mistä päin maailmaa tahansa!
» Ota yhteyttä
» Lue lisää
Kouluttaudu liikunnan ammattiin Vuokatissa
Vuokatin Urheiluopisto
Vuokatin Urheiluopisto on liikuntalomakohde sekä hiihdon johtava valmennuskeskus keskellä monipuolista Vuokattia. Opiskelet keskellä liikunta- ja huippu-urheiluympäristöä.

Tutustu Vuokatin Urheiluopiston koulutustarjontaan. Tarjolla on sekä kokopäiväopiskelua että monimuotoista aikuiskoulutusta, jolloin voit suorittaa tutkinnon työn tai muun opiskelun ohessa.

Liikunnanohjauksen perustutkinto, Urheiluhierojakoulutus, Hiihdonopettajatutkinto sekä Aikuisliikunnan ammattitutkinto + Personal Trainer -koulutusohjelma.
» Ota yhteyttä
» Lue lisää
Lopeta joutokäynti ja innostu oppimaan!
Loimaan ammatti- ja aikuisopisto tarjoaa useita mahdollisuuksia päivittää osaamista tai opiskella uusi ammatti.

Syksyllä alkavat aikuisille suunnatut perustutkinnot: artesaani, maaseutuyrittäjä/tilanpidonjatkaja, merkonomi, auton-/linja-auton-/yhdistelmäajoneuvonkuljettaja ja lähihoitaja/vammaistyön osaamisala. Lisäksi voit suorittaa tekstiilialan, koulunkäynnin ja koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen, perhepäivähoitajan tai sähköasentajan ammattitutkinnon.

Lisäksi tarjolla on lukuisia lyhyt- ja lupakursseja.
» Ota yhteyttä
» Lue lisää
Valmentaudu opintoihin ja opi uutta Loimaalla
Loimaan evankelinen kansanopisto
Loimaan evankelisen kansanopiston opintolinjoilla opit uutta ja valmentaudut samalla tehokkaasti alan jatko-opintoihin.

Pitkillä opintolinjoilla voit opiskella fysioterapiaa, kasvatustiedettä ja psykologiaa, oikeustiedettä sekä hoitoalaa. Opiston peruskoululinjalla sinulla on mahdollisuus korottaa arvosanojasi, suorittaa loppuun kesken jäänyt peruskoulu tai suorittaa peruskoulututkinto kokonaisuudessaan. Kolme kuukautta kestävillä linjoilla pääset tutustumaan taide- ja tekstiilialoihin.

Löydä ja toteuta tavoitteesi kansanopistossa!
» Ota yhteyttä
» Lue lisää
Opiskele ja työskentele ulkomailla – kokemus vailla vertaa
European Bartender School | EBS
EBS:n baarimikon koulutus antaa sinulle mahdollisuuden matkustaa ympäri maailmaa, saada uusia ystäviä, luoda tärkeitä verkostoja, tienata rahaa opintojesi ohessa ja – mikä tärkeintä – pitää hauskaa!

16 baarikoulua 12 eri maassa kouluttavat EBS-baarimikkoja ympäri maailmaa. EBS antaa sinulle parhaan mahdollisen baarimikon koulutuksen ja auttaa sinua löytämään työpaikan opintojen jälkeen. Koulutus avaa ovet tuhansiin baarimikon työpaikkoihin kaikkialla maailmassa. Mitä vielä odotat?
» Ota yhteyttä
» Lue lisää
Tässä uutiskirjeessä
Tallinnan teknillinen yliopisto

Ahlman-instituutti

Pohjois-Savon opisto

Otavan Opisto

Vuokatin Urheiluopisto

Loimaan ammatti- ja aikuisopisto

Loimaan evankelinen opisto

European Bartender School | EBS
Muotoilu ja käsityö
Muotoilu ja käsityö
Kiinnostaako sinua muotoilu? Tai oletko kiinnostunut ompelusta, kudonnasta ja muista käsitöistä? Muotoilu- ja käsityöala tarjoaa erittäin monipuolisia koulutusvaihtoehtoja. Yhteistä kaikille muotoilu- ja käsityöalan koulutuksille ovat luovuus, tuottavuus ja ennakkoluulottomuus.

Muotoilua ja käsitöitä voit opiskella niin kansanopistoissa, ammattikorkeakouluissa, yliopistoissa kuin aikuiskoulutuksena ammattikouluissa!
» Lue lisää
Tee Studentumin ammatinvalintatesti
Mikä sinusta tulee isona?
Ilmainen kurssikirjallisuus
Ilmainen kurssikirjallisuus
Oletko jo huomannut, että Studentum.fi tarjoaa sinulle ilmaista kurssikirjallisuutta BookBoonin välityksellä? Täältä löydät kirjallisuutta useilta eri koulutusaloilta. Voit ladata PDF-tiedostot täysin kustannuksitta.

Onnea opintoihisi!
» Lue lisää
Löydä koulutuksesi
Löydä koulutuksesi
Studentum.fi-koulutussivustolta löydät tietoa koulutusvaihtoehdoista Suomessa ja ulkomailla. Mahdollisuuksia on monia, mutta mikä olisi sinulle sopivin? Etsi mielenkiintoisia koulutusvaihtoehtoja koulutusalakategorian, koulutustyypin ja opiskelupaikkakunnan perusteella tai käyttäen vapaata sanahakua.

Onnea koulutuksesi löytämiseen!
» Lue lisää
Opintojen rahoitus
Opintojen rahoitus
Koulutus on loistava sijoitus tulevaisuuteen, mutta opiskelijan on hyvä ottaa selvää opintojen rahoitusvaihtoehdoista hyvissä ajoin ennen opintojen alkua. Opiskeluun voi saada monenlaista rahoitusta, joista tyypillisin on Kelan myöntämä opintotuki.

Studentum.fi:n "Opintojen rahoitus"-sivulta löydät tietoa opintojen rahoituksesta ja opintotuesta sekä rahoitusvaihtoehdoista ammatilliseen koulutukseen ja lukio-opintoihin, korkeakouluopintoihin, aikuiskoulutukseen, muihin opintoihin ja opiskeluun ulkomailla.
» Lue lisää
Elokuisin terveisin
Elokuisin terveisin
Studentum Oy | Iso Roobertinkatu 21, 00120 Helsinki
Poistu postituslistalta
<