Missä olet kolmen kuukauden päästä?
Katsele nettiversiota Studentum.fi
LÖYDÄ KOULUTUKSESI   |    AMMATINVALINTATESTI   |    NAO   |    ROADSHOW
Lokakuun koulutusvinkit!
Lahden hierojakoulusta hieronnan ammattilaiseksi
Lahden hierojakoulu
Hierojakoulutus Lahden hierojakoulussa on ammattiin valmistavaa koulutusta. Koulutukseen sisältyy hierojan ammattitutkinnon näyttö sekä ammattivaatimusten lisäksi kurssilla opetetaan erikoishierontoja, triggerpistehoitoja ja jäsenkorjausta. Opinnot on mahdollista suorittaa myös työn ohessa.

Hierojakoulutuksen lisäksi hierojakoulussa voi opiskella myös urheiluhierojaksi.

Seuraavat kurssit alkavat tammikuussa 2014. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti! Ilmoittaudu kursseille siis jo tänään!
» Ota yhteyttä
» Lue lisää
Tee rakkaasta koiraharrastuksesta ammatti
Rakkaat Haukut / Dog-Oriented Institute
Harkitsetko alan vaihtoa? Rakkaat Haukut ja Dog-Oriented Institute kouluttaa koiralähtöisiä koira-alan ammattilaisia.

Mikäli haaveilet ammatista koirien ja koirien koulutustyön parissa, nämä tutkinnot ovat juuri sinua varten. Koulutukset sopivat niin nuorille kuin aikuisillekin.

Voit opiskella
ensin koirien koulutusohjaajaksi ja jatkaa sen jälkeen ongelmakoirakouluttajaksi / käyttäytymisneuvojaksi.
» Ota yhteyttä
» Lue lisää
Aloita yliopisto-opintosi tammikuussa
Alkio-opisto
Alkio-opisto on Suomen laajimmin avoimia yliopisto- ja AMK-opintoja tarjoava kansanopisto. Tiiviissä yhteisössä on hyvä opiskella, juhlia, nauraa ja nauttia yhdessäolosta. Alkio-aika on ikimuistoinen: oivalluksia, omaa elämää, ystäviä... Ja lopussa monelle ovat auenneet yliopiston ovet.

Tutustu monipuoliseen opintotarjontaan:

Kasvatustiede, VAKAVA-valmennus | Mediapolitiikka
Sosiaali- ja terveysalan valmennus | Sosiaali- ja hoivatyö
» Ota yhteyttä
» Lue lisää
Ulkomaille opiskelemaan – varaa aika opintoneuvontaan
KILROY education
Kiinnostaako opiskelu ulkomailla, mutta käytännön järjestelyt ja unelmien opiskelupaikan löytäminen aiheuttavat päänvaivaa? KILROY education on apunasi, kun opiskelu ulkomailla kiinnostaa.

Australia - Dubai - Englanti - Irlanti - Japani - Kanada - Kiina - Singapore - Uusi-Seelanti - Vietnam - Yhdysvallat

Tutustu koulutustarjontaan, varaa aika KILROYn opintoneuvontaan ja tule juttelemaan lisää mahdollisuuksista opiskella ulkomailla.
» Ota yhteyttä
» Lue lisää
Haluatko työskennellä kello- ja jalometallialalla?
Kelloseppäkoulu
Kelloseppäkoulu Espoon Leppävaarassa järjestää ainoana kouluna Suomessa alan myyjäkoulutusta.

Neljä kuukautta kestävä koulutus antaa valmiudet erikoisalan vaativiin myyjän tehtäviin.

Koulutus käynnistyy kaksi kertaa vuodessa: tammi- ja elokuussa.

Seuraava kurssi alkaa 13.1.2014 ja hakuaika päättyy 15.11.2013. Hae koulutukseen jo tänään!
» Ota yhteyttä
» Lue lisää
Opiskele maskeeraaja-meikkaajaksi Espanjassa
AR Cosmetics Academyn noin viisi kuukautta kestävä meikkaaja-maskeeraajan koulutus tarjoaa perustiedot kauneudenhoidosta, meikkitaiteesta ja meikkauksesta, kampauksista ja maskeerauksesta. Lisäksi koulutukseen kuuluu muun muassa asiakasiltojen järjestelyä, espanjan kielen opiskelua, käytännön työharjoittelua ja yritystoiminnan opintoja.

Opetus toteutetaan kokonaan suomen kielellä.

Tutustu koulutukseen ja ota rohkeasti yhteyttä oppilaitokseen!
» Ota yhteyttä
» Lue lisää
Make up your future!
Make Up Forever Academy
Make Up For Ever Academy Helsinki on kansainvälinen meikkaus- ja maskeerauskoulu. Opetussuunnitelma on laadittu kansainvälisen Make Up For Ever Academyn sekä teatterialan ammattitutkinnon (osaamisalana maskeeraus) mukaisesti. Koulutus on tuntimäärältään Suomen pisin ja laajin ja kuuluu opintotuen piiriin.

Seuraava meikkaajan ilta- & viikonloppukoulutus alkaa 10.1.2013. Koulutus kestää 15 viikonloppua ja päättyy 24.5.2013. A two month make-up artist course in English begins on April 14th lasting until June 6th. Make up your future!
» Ota yhteyttä
» Lue lisää
Yliopistoon Yhdysvaltoihin?
Explorius
Haaveena amerikkalainen college-elämä? Tiesitkö, että amerikkalaiset yliopistot tarjoavat tuntuvia stipendejä suomalaisille opiskelijoille?

Explorius työskentelee yli 120 korkeakoulun kanssa USA:ssa. Stipendiohjelman kautta saat 10 eri yliopiston stipenditarjoukset!

Select College -ohjelmassa valitset suoraan oman koulusi ja Explorius auttaa sinua alusta kouluun saakka. Opiskele Kalifornian auringossa, Manhattanilla New Yorkissa tai esimerkiksi Havaijilla!
» Aloita tammikuussa 2014 tai elokuussa 2014 - HAE NYT!
» Lue lisää
Tässä uutiskirjeessä
Tässä uutiskirjeessäAlkio-opistoAR Cosmetics AcademyExploriusKelloseppäkouluKILROY educationLahden hierojakouluMake Up Forever AcademyRakkaat haukut
Nuorten aikuisten osaamisohjelma
NAO, nuorten aikuisten osaamisohjelma
Nuorten aikuisten osaamisohjelma, NAO, kannustaa pelkän perustutkinnon suorittaneita 20–29-vuotiaita nuoria opiskelemaan lisää. Ohjelmassa voi suorittaa ammatillisen perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon nopeasti ja joustavasti näyttötutkintona.
Lue lisää!
Roadshow alkaa!
Studentum.fi Roadshow alkaa!
Studentum.fi:n järjestämä Roadshow-koulutuskiertue starttaa lokakuuussa ja liikkuu tien päällä tammikuuhun 2014 asti. Kiertueen aikana vieraillaan Suomen suurimmissa lukioissa, varuskunnissa ja koulutusmessuilla tavoitteena auttaa nuoria löytämään itselleen sopiva koulutus.
Lue lisää ja pysy mukana kiertueen menossa!
Arvostele koulutuksesi!
Arvostele koulutuksesi!
Tiesitkö, että sivuillamme voit tehdä arvostelun omasta koulutuksestasi tai oppilaitoksestasi? Voit myös katsoa mitä mieltä muut ovat ja millaiset arviot muut koulutukset ja oppilaitokset ovat saaneet.
Kirjoita ja lue arvosteluja!
Hei sinä Gmailin käyttäjä!
Gmail uudistui!
Oletko huomannut, että Gmail uudistui hetki sitten? Jotta et missaa tärkeitä koulutusuutisia, siirrä Studentumilta tulevat mailit saapumaan suoraan ensisijaiseen sähköpostiisi!

1. Vedä Studentumilta saamasi sähköposti "Tarjoukset"-kansiosta "Ensisijaiset"-kansioon
2. Klikkaa "kyllä" tallentaaksesi muutokset
Kerro meille mistä olet kiinnostunut!
Kerro meille mistä olet kiinnostunut!
Haluatko saada lisätietoa juuri sinua kiinnostavista koulutusaloista? Rekisteröityneenä jäsenenämme voit ilmoittaa meille sinua kiinnostavat koulutusalakategoriat, jolloin tulet saamaan ajankohtaisia vinkkejä kiinnostuksenkohteistasi. Jäsentilin luominen on täysin ilmaista.

Jos olet jo rekisteröitynyt jäsen, kirjaudu jäsensivuillesi, valitse sivun oikeasta palstasta "omat kategoriat" ja valitse sinua kiinnostavat koulutusalat. Näin osaamme antaa sinulle vinkkejä juuri sinua kiinnostavista koulutusvaihtoehdoista.
Luo uusi tili tai kirjaudu sisään tilillesi
/
Studentum Oy | Iso Roobertinkatu 21, 00120 Helsinki
Poistu postituslistalta