Uutiskirje marraskuu 2013
Katsele nettiversiota Studentum.fi
KOULUTUSHAKU   |    OLETKO 20–29-VUOTIAS ILMAN PERUSKOULUN JÄLKEISTÄ TUTKINTOA?   |    AMMATINVALINTATESTI
Oletko valmis ensi vuoteen?
Aloita opiskelu Loimaan ammatti- ja aikuisopistossa tammikuussa!
Älä missaa Loimaan ammatti- ja aikuisopiston tammikuussa 2014 alkavia aikuisten tutkintoon johtavia koulutuksia.

Tee unelmistasi nyt totta!

» Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto, artesaani
» Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja
» Tekstiilialan ammattitutkinto
» Tuotantoeläinten hoidon ja hyvinvoinnin ammattitutkinto
» Kysy lisää Loimaan ammatti- ja aikuisopistolta
» Lue lisää opiskelutarjonnasta!
Opiskele ja työskentele ulkomailla – kokemus vailla vertaa
Sinustako baarimikko?
EBS:n baarimikon koulutus antaa sinulle mahdollisuuden matkustaa ympäri maailmaa, saada uusia ystäviä, luoda tärkeitä verkostoja, tienata rahaa opintojesi ohessa ja – mikä tärkeintä – pitää hauskaa!

16 baarikoulua 12 eri maassa kouluttavat EBS-baarimikkoja ympäri maailmaa. EBS antaa sinulle parhaan mahdollisen baarimikon koulutuksen ja auttaa sinua löytämään työpaikan opintojen jälkeen. Koulutus avaa ovet tuhansiin baarimikon työpaikkoihin kaikkialla maailmassa. Mitä vielä odotat?
» Ota rohkeasti yhteyttä ja EBS vastaa sinulle!
» Lue lisää baarimikon opinnoista
Katse valokuvaukseen
Opiskele valokuvausta, kuvaitaidetta tai kuvittamista!
Kiinnostaako sinua valokuvaus? Haluatko vauhtia valokuvauksen jatko-opintoihin, syventyä taideharrastukseesi tai prepata itseäsi pääsykokeita varten?

Tule opiskelemaan Kouvolaan, Kymenlaakson Opistoon!
Tutustu myös kuvataidelinjaan sekä sarjakuvan ja kuvittamisen linjaan.

Tammikuussa 2014 alkaville linjoille linjalle hakuaika on käynnissä 13.12.2013 asti. Tervetuloa viihtymään ja oppimaan!
» Kysy ja Kymenlaakson Opisto kertoo lisää!
» Lue lisää valokuvausalan opinnoista
Opiskele viittomakieltä ja tee arvokasta työtä ihmisten parissa
"Olen saanut lisää rohkeutta ja heittäytymiskykyä. Mukava pieni koulu rauhallisessa ympäristössä. Rento ja hyvä ilmapiiri."

Opiskele itsellesi ihmisläheinen ammatti ja suorita viittomakielisen ohjauksen perustutkinto Pohjois-Savon opistossa. Sinulta ei vaadita aikaisempaa viittomakielen osaamista.

Viittomakielen ohjaajan koulutukseen haetaan yhteishaussa 24.2.–14.3.2014. Ole ajoissa, ja päätä jo nyt minne haet ensi vuoden alussa!
» Ota yhteyttä – Pohjois-Savon opisto kertoo lisää!
» Lue lisää viittomakielen ohjaajan opinnoista
Toteuta haaveesi – ota siivet allesi
SL Flight Training on yksityinen suomalainen lentokoulu, joka tarjoaa monipuolista ja yksilöllistä lentokoulutusta aina liikennelentäjätasolle asti.

Ammattilentäjän Opintolinjalta valmistuneet saavat kelpoisuuden perämiehen tehtäviin kaupallisessa lentoliikenteessä ja he voivat työskennellä missä tahansa Euroopan alueen lentoyhtiössä.

Hae Ammattilentäjän Opintolinjalle 20.12.2013 mennessä! Seuraava koulutus alkaa helmikuussa 2014.
» Kysy rohkeasti lisää SL Fight Trainingilta!
» Lue lisää ammattilentäjän opinnoista
Kouluttaudu kauneusalan huipulle
Great Cut Academyn 9 kk parturikampaaja- ja 11 kk parturikampaaja-kauneusmeikkaajakoulutus alkavat 13.1.2014. Sinulla on luovuttaa ja motivaatiota – Great Cut Academy opettaa loput!

Make-Up Artist Academy -meikkaaja-maskeeraajakoulun jaksot alkavat 10.2.2014. Voit valita 3, 6 tai 9 kk:n päivä- tai iltakoulun. Opiskele lumoavaan ja kansainväliseen ammattiin!
Opinnot oikeuttavat Kelan opintotukeen. Voit opiskella myös työttömyysetuudella. Koulut sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella.
» Koulutus-Center kertoo lisää! Kysy rohkeasti!
» Lue lisää kauneudenhoitoalan koulutuksista
Hanki itsellesi kansainvälinen lääkärin tutkinto
Veridium Educationin kautta voit opiskella lääketiedettä kolmessa eri yliopistossa Unkarissa. Englanninkielinen lääketieteen lisensiaatin tutkinto kestää kuusi vuotta ja suomalainen opiskelija saa automaattisesti pätevyyden toimia valmistuttuaan lääkärinä Suomessa.

Jos et läpäise lääketieteen pääsykoetta, voit suorittaa Unkarissa myös lääketieteen esiopintoja. Jopa 95 % kaikista esiopinnot suorittaneista on suoriutunut pääsykokeesta ja saanut haluamansa opiskelupaikan!
» Ota rohkeasti yhteyttä Veridiumiin ja kysy lisää!
» Lue lisää lääketieteen opinnoista
Erotu joukosta – Tsekkaa Amiedu
Amiedun aikuiskoulutustarjonnasta löydät sopivan koulutuksen, kun haluat vaihtaa ammattia, edetä urallasi tai kehittää itseäsi.

Amiedu järjestää hakijoille syksyllä Tsekkaa Amiedu -tilaisuuksia, joissa tehdään kierrokset Amiedun työsaleissa ja oppimisympäristöissä. Kierrosten jälkeen hakijalla on mahdollisuus keskustella omista suunnitelmistaan tarkemmin ohjaajan kanssa. Seuraava Tsekkaa Amiedu -tilaisuus on keskiviikkona 13.11!

Tutustu koulutustarjontaan ja ota yhteyttä jo tänään!
» Ota rohkeasti yhteyttä suoraan Amieduun!
» Lue lisää Amiedun tarjoamista mahdollisuuksista
Tässä uutiskirjeessä
Muista Studia-messut joulukuussa
Helsingissä järjestettävillä messuilla ovat mukana kaikki kotimaiset yliopistot, ammattikorkeakouluja, kansanopistoja ja toisen asteen oppilaitoksia.

Studia-messuilla voit tutustua ura- ja opiskeluvaihtoehtoihin sekä keskustella oppilaitoksissa opiskelevien nuorten kanssa henkilökohtaisesti. Messuilta saat tietoa myös kansainvälisistä opinahjoista ja vaihto-opiskelumahdollisuuksista.
» Tutustu tarkemmin Studiaan!
Tiedätkö jo mikä on NAO?
Nuorten aikuisten osaamisohjelman NAO:n tarkoitus on kannustaa pelkän perustutkinnon suorittaneita 20–29-vuotiaita nuoria opiskelemaan lisää.

Ohjelmassa voi suorittaa ammatillisen perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon nopeasti ja joustavasti näyttötutkintona.
» Lue lisää NAO:sta!
Haasta itsesi ja opiskele ulkomailla
Kansainvälinen opiskeluporukka, parempi kielitaito, muutto uuteen ympäristöön – haaveiletko opiskelusta Suomen rajojen ulkopuolella?

Opiskeleulkomailla.fi auttaa sinut kansainvälisten opintojen äärelle. Voit opiskella koko tutkinnon ulkomailla, osan siitä tai käydä kielikurssin.

Löydät tietoa koulutusvaihtoehdoista, koulutusten hakumenettelyistä ja opintojen rahoituksesta. Voit etsiä ja vertailla koulutusvaihtoehtoja ympäri maailmaa. Toteuta unelmasi!
» Selaa kansainvälistä koulutustarjontaa
Vierailemmeko paikkakunnallasi?
Mikä ala sopii minulle? Mitä koulutuksia on olemassa?

Roadshow-koulutuskiertue on startannut! Veera ja Suvi Studentumilta kiertävät lukioissa, varuskunnilla ja koulutusmessuilla. Tarkoituksena on auttaa nuoria löytämään oma opiskelupaikkansa.
» Tsekkaa Roadshown aikataulu
» Lue Veeran ja Suvin Roadshow-blogia!
/
Studentum Oy | Iso Roobertinkatu 21, 00120 Helsinki
Poistu postituslistalta