Missasitko yhteishaun?
www.studentum.fi
Katsele nettiversiota www.studentum.fi
Etusivu   |    Koulutushaku   |    Löydä koulutuksesi   |    Koulutustyypit
Iloista pääsiäisen odotusta!
Kansainvälinen kauppatieteiden tutkinto Helsingissä
Estonian Business School
Estonian Business School Helsingin toimipisteessä pääset opiskelemaan kauppatieteitä englanniksi. Syksyllä tarjotaan pääaineiden Markkinointi ja PR sekä Rahoitus lisäksi myös uutta yrittäjyyteen painottuvaa kandidaattiohjelmaa. Opinnot käydään moduuleissa, joten osa-aikainen työnteko onnistuu hyvin opintojen ohessa.

Haku on alkanut! Tule tutustumaan yliopistoon torstaina 24.4. avoimien ovien päivänä! Keskustele opintokonsulttimme kanssa, tutustu tiloihin, voit jopa osallistua luennoille.
» Kiinnostuitko? Kysy rohkeasti lisätietoa!
» Tutustu Estonian Business Schoolin koulutustarjontaan
Välivuoden sijasta Tallinnaan!
Tallinn University of Technology
Miksi pitää turha välivuosi opiskelusta, kun voit hakea pääsykokeetta Tallinnan teknilliseen yliopistoon aina 21.elokuuta saakka?

Voit lukea englanniksi niin kauppa-, oikeus-, valtio- kuin insinööritieteitäkin! Kansainvälinen tutkinto avaa sinulle ovet minne tahansa! Tallinna on kuitenkin lähellä Suomea eikä koti-ikävä pääse yllättämään, sillä opiskelijahaalaritkin ovat jo löytäneet tiensä Suomenlahden etelärannalle.

Lue opiskelijan haastattelu!
» Kysy lisätietoa
» Lue lisää
Opiskele maan monipuolisimmassa liikuntaympäristössä
Vuokatin Urheiluopisto
Kouluttaudu liikunnan ammattiin Vuokatissa. Vuokatin Urheiluopisto on liikunta- ja perhelomakohde sekä hiihtolajien johtava valmennuskeskus keskellä monipuolista Vuokattia. Opiskelijoille on tarjolla sekä kokopäiväopiskelua että monimuoto-opiskelua, jolloin voit suorittaa tutkinnon työn tai muun opiskelun ohessa. Tutustu Vuokatin Urheiluopiston koulutuksiin!

Preppauskurssi liikunta-alalle | Liikunnan ammattitutkinto
Hierojan ammattitutkinto | Hierojan ammattitutkinto, monimuoto

» Ota yhteyttä ja kysy lisää
» Lue lisää Vuokatin Urheiluopiston koulutuksista
Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää
Amiedu
Amiedun koulutustarjonnasta löydät sopivan koulutuksen, kun haluat vaihtaa ammattia, edetä urallasi tai kehittää itseäsi. Voit valita mieleisesi useiden eri alojen tutkinnoista ja koulutuksista.

Muistathan, että Amiedu järjestää Tsekkaa Amiedu -tilaisuuksia, joissa pääset tutustumaan Amiedun työsaleihin ja oppimisympäristöihin. Samalla voit keskustella omista suunnitelmistasi tarkemmin ohjaajan kanssa.

Tutustu koulutustarjontaan ja ota yhteyttä jo tänään!
» Ota yhteyttä suoraan Amieduun!
» Lue lisää Amiedun tarjoamista mahdollisuuksista
Tule tutustumaan Tallinnan yliopistoon
Tallinn University
Tallinnan Yliopisto (TU) järjestää Open Doors -päivän Helsingissä 14.5.2014 klo 13:00–16:30.

Päivän aikana Tallinnan yliopisto esittelee Helsingin ja Tallinnan kampusten opiskelumahdollisuuksia. Tallinnan yliopiston useat tiedekunnat, kuten TU Law School, Baltic Film and Media School pitävät päivän aikana luentoja, jossa he kertovat toiminnastaan ja koulutusohjelmistaan.

Tapahtumaan ilmoittautuneiden kesken arvotaan Tallinnan kesäyliopiston kurssi!
» Kiinnostuitko? Kysy lisätietoa!
» Tutustu Tallinnan yliopiston koulutustarjontaan
Stick ut och säkra din framtid – välj Högskolan på Åland!
Högskolan på Åland
Högskolan på Åland utbildar sjökaptener, ingenjörer inom elektroteknik och maskinteknik, systemvetare, sjuksköterskor, ekonomer och experter inom Hospitality industrin.

Högskolan ger dig en internationellt erkänd kandidatexamen, något som gör att du kan känna dig trygg, kunnig och redo inför framtidens yrkesutmaningar.

Ta kontrollen över din framtid och kontakta skolan idag för mer information! Ansök innan 15 april via högskolans egen hemsida.
» Beställ information
» Läs mer
Haluatko eurooppalaisen oikeustieteen asiantuntijaksi?
Veridium
Veridium Education mahdollistaa kansainvälisen oikeustieteen alemman korkeakoulututkinnon opiskelun Tallinnan tai Helsingin kampuksella. Tutkinto tarjoaa laadukkaat tiedot ja taidot nopeasti muuttuvan ja globalisoituvan maailman tarpeisiin.

Tallinn University järjestää Open Doors -tapahtuman Helsingissä 14.5.2014. Käy kuuntelemassa Tallinnan yliopiston oikeustieteellisen vararehtorin luento. Klo 14.15-15.00 Legal Profession: Why is it important to study law?

» Kiinnostuitko? Kysy lisää!
» Lue lisää ja kouluttaudu alan ammattilaiseksi!
Opiskele ja työskentele ulkomailla – kokemus vailla vertaa
European Bartender School
EBS:n baarimikon koulutus antaa sinulle mahdollisuuden matkustaa ympäri maailmaa, saada uusia ystäviä, luoda tärkeitä verkostoja, tienata rahaa opintojesi ohessa ja – mikä tärkeintä – pitää hauskaa!

16 baarikoulua 12 eri maassa kouluttavat EBS-baarimikkoja ympäri maailmaa. EBS antaa sinulle parhaan mahdollisen baarimikon koulutuksen ja auttaa sinua löytämään työpaikan opintojen jälkeen. Koulutus avaa ovet tuhansiin baarimikon työpaikkoihin kaikkialla maailmassa. Mitä vielä odotat?
» Ota rohkeasti yhteyttä ja EBS vastaa sinulle!
» Lue lisää baarimikon opinnoista
Kauppatieteitä ja lääketiedettä Tarton yliopistossa
Tarton yliopisto
Tarton yliopisto on yksi Pohjois-Euroopan vanhimmista ja arvostetuimmista yliopistoista. Jos etsit kattavaa ja kansainvälistä kauppatieteiden koulutusta, Tarton yliopiston Business Administration -ohjelma on juuri sopiva sinulle.

Lääkärin urasta kiinnostuneille Tarton yliopistolla on tarjota kuusi vuotta kestävä lääketieteen ohjelma. Lisäksi yliopisto tarjoaa useita maisteri- ja tohtoritason opinto-ohjelmia.

Haku on jo alkanut, joten HAE NYT! Haku päättyy 16. huhtikuuta.
» Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää
» Lue lisää Tarton yliopiston koulutustarjonnasta
Suorita lukio- ja peruskouluopintoja netissä
Otavan opisto
Otavan Opiston nettilukiossa voit opiskella koko aikuislukion oppimäärän puhtaasti etäopiskeluna. Nettilukio ei ole sidoksissa lukukausiin, joten voit aloittaa opintosi mihin aikaan vuodesta tahansa sekä edetä siinä tahdissa ja järjestyksessä kuin se opiskelun ja muun elämäntilanteesi kannalta on mielekkäintä.

Nettiperuskoulussa sinulla on mahdollisuus opiskella perusopetuksen oppimäärä, mutta se on myös hyvä väylä kesken jääneiden perusopintojen suorittamiselle. Nettiperuskoulu on tarkoitettu niille oppivelvollisuusiän sivuuttaneille, joilla ei vielä ole peruskoulun päättötodistusta.
» Kiinnostuitko? Kysy rohkeasti lisätietoa!
» Lue lisää Otavan Opiston linjoista
Onnea voittajille!
Onnea voittajille!
Onnea Roadshow-arvonnan voittajille!

Eximian valmennuskurssilahjakortin voittivat:

100 € Tuovi Hämäläinen
300 € Emmi Wargh
500 € Minna Tiainen

Mikkelin AMK:n arpoman 200 € lahjakortin Stadiumille voitti Titta Tyni Minkiöstä.

Kouluskyselyymme vastanneiden kesken arvoimme leffaliput. Olemme lähettäneet sähköpostia onnelliselle voittajalle!
Studentum-diilit
Studentum-diilit
Studentum-diilit ovat hyödyllisiä etuja ja vinkkejä sinulle, joka haluat tehdä opiskelijan arjestasi rikkaamman.

Älä turhaan pinnistele tiukalla opiskelijabudjetilla, vaan löydä diili, jonka ansiosta maksat tärkeistä ja tarpeellisista palveluista vähemmän. Studentum-diileillä säästät enemmän siihen olennaiseen − iloisempaan arkeen ja sinulle tärkeistä asioista nauttimiseen.

» If Kotivakuutus –10 %

» Oppikirjat Suomalaisen Kirjakaupan kanta-asiakkaille vähintään –10 %
Lue lisää Studentum-diileistä
Seuraa meitä Twitterissä
Seuraa meitä Twitterissä
Tykkää meistä Facebookissa
Tykkää meistä Facebookissa
Nuorten aikuisten osaamisohjelma
Nuorten aikuisten osaamisohjelma
Hei sinä nuori aikuinen! Puuttuuko sinulta peruskoulun jälkeinen tutkinto? Suorita NAO-koulutus!

Nuorten aikuisten osaamisohjelma, NAO, on tarkoitettu juuri sinulle 20–29-vuotias nuori, jolta puuttuu peruskoulun jälkeinen tutkinto.
Tutustu NAO-koulutuksiin
Ulkomaille opiskelemaan?
Opiskele ulkomailla
Kansainvälinen opiskeluporukka, parempi kielitaito, muutto uuteen ympäristöön – haaveiletko opiskelusta Suomen rajojen ulkopuolella?

Opiskeleulkomailla.fi auttaa sinut kansainvälisten opintojen äärelle. Voit opiskella koko tutkinnon ulkomailla, osan siitä tai käydä kielikurssin.

Löydät tietoa koulutusvaihtoehdoista, koulutusten hakumenettelyistä ja opintojen rahoituksesta. Voit etsiä ja vertailla koulutusvaihtoehtoja ympäri maailmaa. Toteuta unelmasi!
Lue lisää opinnoista ulkomailla
//
Studentum Oy | Fredrikinkatu 34 A 10, 00100 Helsinki
Poistu postituslistalta