Toukokuun tuoreet koulutusvinkit
www.studentum.fi
Katsele nettiversiota www.studentum.fi
Löydä koulutuksesi   |    Hakijalle   |    Opiskelijalle   |    Etusivu
Aloita yliopisto-opintosi ilman pääsykokeita!
Alkio-opisto
Tiiviissä yhteisössä on hyvä opiskella, asua ja nauttia yhdessäolosta. Ikimuistoinen Alkio-aika on täynnä oivalluksia, omaa elämää ja ystäviä. Ja lopussa monelle ovat auenneet yliopiston ovet. Tutustu monipuoliseen opintotarjontaan:

• Historia ja kielet • Kasvatus ja psykologia
• Terveys- ja luonnontieteet • Yhteiskunta ja talous


Lukuvuoden aikana voit suorittaa tutkinnon osia, jotka voi myöhemmin liittää osaksi korkeakoulututkintoa. Hae nyt!
» Ota yhteyttä ja kysy lisää!
» Lue lisää
Opiskele maan monipuolisimmassa liikuntaympäristössä
Vuokatin Urheiluopisto
Kouluttaudu liikunnan ammattiin Vuokatissa. Vuokatin Urheiluopisto on liikunta- ja perhelomakohde sekä hiihtolajien johtava valmennuskeskus keskellä monipuolista Vuokattia. Opiskelijoille on tarjolla sekä kokopäiväopiskelua että monimuoto-opiskelua, jolloin voit suorittaa tutkinnon työn tai muun opiskelun ohessa. Tutustu Vuokatin Urheiluopiston koulutuksiin!

Preppauskurssi liikunta-alalle | Liikunnan ammattitutkinto
Hierojan ammattitutkinto | Hierojan ammattitutkinto, monimuoto

» Ota yhteyttä ja kysy lisää!
» Lue lisää Vuokatin Urheiluopiston koulutuksista
Löydä paikkasi media-alalta
Voionmaan opisto
Lähde unelmien löytöretkelle ja vietä vuosi media-alan opintojen parissa, alan jatko-opintoihin valmistautuen. Haku Voionmaan opiston kansanopistolinjoille on alkanut! Lue lisää ja valitse omasi:

Elokuva ja TV | Dokumentti | Elokuvanäytteleminen
Valokuvaus | Toimittajan työ | TV- ja radiotoimittajan työ

Opinnot kansanopistolinjoilla alkavat 11.8.2014 ja päättyvät 29.5.2015. Opinnot oikeuttavat opintotukeen ja voit saada niistä lisäpisteitä jatko-opintoihin hakeutuessasi.
» Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää!
» Lue lisää Voionmaan opiston medialinjoista
Puutarhuriksi Kokemäellä!
Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistossa Kokemäen yksikössä voit opiskella puutarhuriksi puutarhatuotannon- sekä kukka- ja puutarhakaupan koulutusohjelmassa. Opiskella voit peruskoulupohjaisessa tai ylioppilaspohjaisessa ryhmässä sekä aikuisten näyttötutkintoon valmistavassa ryhmässä. Koulutusaika on 2–3 vuotta. Haku on käynnissä!

Tule tutustumaan puutarha-alan koulutukseen 23.–24.5.2014 Puutarhapäiville. Pääset tutustumaan tiloihin ja saat lisätietoa koulutuksesta. Lisätietoa www.sasky.fi
» Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä!
» Lue lisää!
Kansainvälistä opiskelua ja tutkinto jopa kahdessa vuodessa
HELBUS Helsinki School of Business
Haluatko opiskella englanniksi ja valmistua nopeasti? Mietitkö opintoja ulkomailla? Tutustu HELBUSiin! Yhdistämällä opinnot Suomessa ja ulkomailla voit saada kauppatieteen kandidaatin tutkinnon jopa 2 vuodessa, 9 maasta tulevien professorien mielenkiintoisessa ohjauksessa. Hakeminen on helppoa: opiskelijavalinnat tehdään esseekysymysten ja haastattelujen perusteella. Unohda pääsykoerumba – Hae HELBUSiin!

Osallistu HELBUS-päivään 14.5. ja kuule tuoreimmat kuulumiset opiskelijoilta, proffilta ja henkilökunnalta. Ilmoittaudu tapahtumaan!
» Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää!
» Tutustu HELBUSin koulutustarjontaan
Eväitä tulevaisuuteen
Jaakkiman kristillinen opisto sijaitsee Ruokolahdella, luonnonkauniilla paikalla Saimaan niemessä. Opistossa voit opiskella muun muassa seuraavissa koulutuksissa:

Lapsi- ja perhetyön perustutkinto
Sosiaalialan amk-opintoihin valmentava linja
Kirjoittajalinja

Tule oppimaan, harrastamaan ja hankkimaan eväitä tulevaisuuttasi varten!
» Kysy rohkeasti lisätietoa opintolinjoista
» Tutustu Jaakkiman kristilliseen opistoon
Meikkaaja-maskeeraajan koulutusohjelma
MAKE UP FOR EVER Academy
MAKE UP FOR EVER Academy:ssä saavutat meikkaajan/ maskeeraajan kansainväliseen tutkintoon ja teatterialan ammattitutkintoon vaadittavan pätevyyden. MAKE UP FOR EVER Academy antaa opetusta kaikissa meikkitaiteen osa-alueissa aina kauneudesta bodypaintingiin. Kaikki kursseilta valmistuneet liitetään MAKE UP FOR EVER Academyn yhteiseen alumni- ohjelmaan, jonka kautta kansainväliset työmahdollisuudet muuttuvat todeksi. Academy:sta valmistuneiden opiskelijoiden ammattitaito on saanut arvostusta ja he ovat sijoittuneet hyvin työelämään eri aloille.
Seuraava kurssi alkaa 11.8.2014, kesto 8 kk
» Kiinnostuitko? Kysy rohkeasti lisätietoa!
» Lue lisää MAKE UP FOR EVER Academy:stä
Haluaisitko työskennellä kello- ja jalometallialalla?
Kelloseppäkoulu
Kelloseppäkoulun järjestämä erikoismyyjäkoulutus antaa valmiuksia kello- ja jalometallialan vaativiin asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviin.

Neljä kuukautta kestävä koulutus käynnistyy kaksi kertaa vuodessa. Koulutus tapahtuu tehokkaassa pienryhmässä ja on kokopäiväopiskelua. Koulutukseen sisältyy yhteensä kuuden viikon työharjoittelujakso alan liikkeessä.

Seuraava kurssi alkaa 1.9.2014 ja hakea voit 23.5.2014 asti.
» Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää
» Lue lisää erikoismyyjäkoulutuksesta
Opiskele lukio-opintoja oman aikataulusi mukaisesti!
Eiran aikuislukio
Eiran aikuislukiossa voit opiskella koko lukiotutkinnon, korottaa arvosanojasi tai opiskella kursseja mielenkiintosi mukaisesti. Oppilaitoksessa opintoja voi suorittaa lähiopetuksena, verkkokursseina tai lähi- ja verkko-opetusta yhdistäen. Ilmoittautuminen kesä- ja abikursseille alkaa 15.5!

Eiran aikuislukiossa voi opiskella maahanmuuttajan peruskoulussa eli First Steps in Finland -ohjelmassa. Oppilaitoksessa on myös laaja valikoima suomi toisena kielenä -opintoja. Haku First Steps in Finland -opintoihin ja suomen kielen kursseille alkaa 12.5!
» Kysy lisää koulutustarjonnasta!
» Lue lisää Eiran aikuislukiosta
Valitse kansainvälinen tulevaisuus!
EF Education First
EF Opintovuosi ulkomailla yhdistää kieli- ja aineopinnot tehokkaaksi paketiksi. Ohjelma on tarkoitettu sinulle, joka haaveilet sujuvasta kielitaidosta ja kansainvälisestä tulevaisuudesta. Vietät 6, 9 tai 11 kuukautta unelmiesi kohteessa oppien kieltä ja tutustuen uuteen kulttuuriin. Haaveilitpa sitten kansainvälisestä urasta tai jatko-opinnoista ulkomailla, EF:ltä löydät sopivan ohjelmavaihtoehdon tavoitteidesi saavuttamiseen.

Ilmoittautuminen on nyt alkanut!
» Tilaa maksuton esite
» Kysy lisätietoja ulkomailla opiskelusta
» Lue lisää EF:n koulutustarjonnasta
Huipputarjous Esportista
Huipputarjous Esportista
Studentum-diilit

Huipputarjous Esportista: Etujesi arvo 306 euroa!

Esport on Pohjoismaiden suurin sisäliikuntakeskus, joka tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman fitness-palveluita sekä Espoossa, että Helsingissä.

Liittyessäsi Esportin Fitness Card -jäseneksi, saat määräaikaiseen 12 kuukauden sopimukseen kaksi ilmaista kuukautta kaupan päälle! Lisäksi saat Personal Trainer -tapaamisen sekä liittymismaksun veloituksetta. Etujesi arvo 306 euroa!
» Lue lisää Esport Fitnessin diilistä!
Seuraa meitä Facebookissa
Seuraa meitä facebookissa
Studentum.fi on myös Twitterissä
Studentum.fi on myös Twitterissä
Ulkomaille opiskelemaan?
Ulkomaille opiskelemaan?
Kansainvälinen opiskeluporukka, parempi kielitaito, muutto uuteen ympäristöön – haaveiletko opiskelusta Suomen rajojen ulkopuolella?

Opiskeleulkomailla.fi auttaa sinut kansainvälisten opintojen äärelle. Voit opiskella koko tutkinnon ulkomailla, osan siitä tai käydä kielikurssin.

Toteuta unelmasi!
» Lue lisää opinnoista ulkomailla
Studentum-diilit
Studentum-diilit
Studentum-diilit ovat hyödyllisiä etuja ja vinkkejä sinulle, joka haluat tehdä opiskelijan arjestasi rikkaamman.

Älä turhaan pinnistele tiukalla opiskelijabudjetilla, vaan löydä diili, jonka ansiosta maksat tärkeistä ja tarpeellisista palveluista vähemmän. Studentum-diileillä säästät enemmän siihen olennaiseen − iloisempaan arkeen ja sinulle tärkeistä asioista nauttimiseen.

» If Kotivakuutus –10 %

» Oppikirjat Suomalaisen Kirjakaupan kanta-asiakkaille vähintään –10 %

» Esport Fitness, etusi 306 euroa
» Tutustu diileihin
Arvostele koulutuksesi!
Haluaisitko tietää, mitä mieltä opiskelijat ovat suorittamastaan koulutuksesta tai oppilaitoksesta, jossa he opiskelevat? Mitä haluaisit kertoa muille omasta oppilaitoksestasi? Anna arvosana suorittamallesi koulutukselle ja katso samalla mitä mieltä muut ovat!
» Lue koulutusarvosteluja ja tee oma arviointisi!
//
Studentum Oy | Fredrikinkatu 34 A 10, 00100 Helsinki
Poistu postituslistalta