Uutiskirje lokakuu 2014
www.studentum.fi
Katsele nettiversiota www.studentum.fi
Etusivu   |    Löydä koulutuksesi   |    Koulutushaku   |    Hakijalle   |    Opiskelijalle
Studentum.fi
Aloita yliopisto- tai amk-opintosi ilman pääsykokeita!
Alkio-opisto
Tiiviissä yhteisössä on hyvä opiskella ja valmentautua pääsy-kokeisiin. Ikimuistoinen Alkio-aika on täynnä oivalluksia, omaa elämää ja ystäviä. Tsekkaa tammikuussa alkavat opintolinjat:

Kasvatus- ja opetusalan valmennus, VAKAVAMediapolitiikka
Sosiaali- ja terveysalan valmennus, AMKSosiaali- ja hoivatyö

Kevään aikana suorittamiasi tutkinnon osia voit myöhemmin sisällyttää korkeakoulututkintoon. Aloita sinäkin opintopolkusi Alkio-opistossa tammikuussa 2015. Hae nyt!
» Ota yhteyttä ja kysy lisää
» Tutustu tarkemmin Alkio-opistoon
Reissaa ja työskentele ulkomailla – The ultimate experience
European Bartender School EBS
Baarimikon koulutus European Bartender Schoolissa antaa sinulle mahdollisuuden reissata ympäri maailmaa, rahoittaa opintoja, saada uusia kavereita, luoda tärkeitä verkostoja, tehdä rahaa ja mikä tärkeintä: pitää hauskaa!

Suorita baarimikon koulutus Barcelonassa, Lontoossa, Sydneyssä, Phuketissa tai jossakin muussa 12 EBS:n kouluista eri puolilla maailmaa. EBS:lta löydät myös opiskelijoille tarkoitetun työpaikkaverkoston, josta löytyy viikoittain jopa 30–40 työpaikkaa ympäri maailman! Mitä vielä odotat?
» Kiinnostuitko? Ota yhteyttä
» Lue lisää
Aikuisopiskele itsellesi uusi suunta
Stadin aikuisopisto
Haluatko ammatin, uuden tutkinnon vai kiinnostaako sinua kehittyminen nykyisessä työssäsi? Aikuisopiskelu avaa sinulle uusia mahdollisuuksia. Hakuaika Stadin aikuisopistoon on 6.10–7.11. Valittavanasi on perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja lähes 50 eri alalta. Voit napakoittaa osaamistasi myös lyhyt- ja lupakorttikoulutuksissa.

Uutena koulutuksena aikuisopistossa alkaa Ensihoidon osaamisala, jossa sosiaali- ja terveysalan perustutkinto painottuu nykyistä enemmän ensihoidon osaamiseen.
» Tutustu Stadin aikuisopiston koulutuksiin ja hae!
» Lue lisää Stadin aikuisopistosta
Tee unelmistasi totta EF Kielikurssilla
EF Education First
Yhdistä huvi ja hyöty EF Kielikurssilla yhdessä 41 maailmanluokan kohteista. Kursseja alkaa vuoden jokaisena maanantaina ja pituuden voit päättää itse. EF takaa, että edistyt kieliopinnoissasi nopeasti samalla, kun luot maailmanlaajuisen ystäväverkoston. Valitse oma unelmakohteesi ja valmistaudu seikkailuun!

Varaa paikkasi nyt!
» Tilaa ilmainen esite
» Kysy lisää ulkomailla opiskelusta
» Tutustu tarkemmin EF:n tarjontaan
Ilman opiskelupaikkaa – Yliopistoon Havaijille?
Explorius
Exploriuksen yhteistyöyliopistot tarjoavat huimia stipendejä suomalaisille opiskelijoille USA:ssa ja Kanadassa. Seikkailemallakin voi löytää oman alansa – opiskele yhteistyökouluissa mitä vain teatteritaiteesta astronomiaan ja siirry lukukaudeksi Havaijille / Kaliforniaan / Australiaan & Uuteen-Seelantiin!

Olitpa sitten lukion päättötodistusta, väli- tai vaihtovuotta, kandidaatin tai maisterin tutkintoa vailla – vaihtoehtoja löytyy, jopa edullisemmin kuin Suomessa! Explorius räätälöi juuri sinulle sopivan opintokokonaisuuden. Voit aloittaa unelmiesi yliopistossa jo tammikuussa 2015!
» Kysy lisää kovatasoisten tiedekuntien tarjonnasta
» Tutustu tarkemmin Exploriukseen
Hierojaksi Joensuussa!
Joensuun Hierojakoulu
Oletko aina haaveillut hierojan ammatista? Opiskele itsellesi hierojan ammattitutkinto joko kokopäiväisenä opiskelijana tai työn ohessa Joensuun Hierojakoulussa. Seuraavien koulutusten alustava aloitusaika on tammikuussa 2015. Voit hakea jo nyt, sillä hierojakoulutuksiin on jatkuva haku!

Tarjolla olevat koulutukset:
Hierojakoulutus
Hierojakoulutus työn ohessa
Urheiluhierojakoulutus
» Kysy lisää hierojaksi opiskelusta
» Tutustu tarkemmin Joensuun Hierojakouluun
Kauppatieteiden kandidaatiksi englantilaisesta yliopistosta Suomessa opiskellen
HELBUS Helsinki School of Business
Uudessa yksityisessä kauppakorkeakoulussa HELBUS Helsinki School of Busineksessa voit suorittaa kauppatieteen kandidaatin tutkinnon niin, että saat tutkintotodistuksesi (Bachelor of Arts in Business and Management) tunnetusta ulkomaisesta yliopistosta.

Voit valita joko päivisin luokkaopetuksena tapahtuvan opiskelun tai iltaisin Internetin yli toteutettavan etäopiskelulinjan.

HELBUS valitsee opiskelijansa kartoittamalla hakijoiden motivaatiota hakulomakkeen kysymyksillä ja hakijoiden haastattelulla.
» Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!
» Tutustu tarkemmin HELBUSiin
Aikuiskoulutusta ammattitaitosi kehittämiseksi – hae nyt!
Kainuun ammattiopisto
Oletko vaihtamassa ammattia, haluatko täydentää osaamistasi vai jäikö opinnot kesken?
Kainuun ammattiopistossa on monipuolisia vaihtoehtoja ammattitaitosi kehittämiseen ja osaamisen päivittämiseen. Useissa tutkintokoulutuksissa voit suorittaa opinnot osin tai jopa kokonaan verkko-opintoina.

Syksyn aikuiskoulutushaku on parhaillaan käynnissä. Hae nyt, nosta osaamisesi uudelle tasolle ja paranna mahdollisuuksiasi työmarkkinoilla.
» Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!
» Tutustu Kainuun ammattiopiston koulutustarjontaan
Studentum Roadshow
Studentum Roadshow on startannut jälleen ja jatkuu tammikuun loppuun saakka. Koko Suomen kattavan koulutuskiertueen aikana vieraillaan lukioissa, varuskunnissa ja koulutusmessuilla ympäri maan.

Piipahda rohkeasti ständillämme, mikäli bongaat meidät lukiosta, varuskunnasta tai messuilta. Lue myös blogiamme, josta löydät tuoreimmat kuulumiset Roadshown liittyen.
» Lue lisää ja kurkkaa aikataulu!
Arvostele koulutuksesi!
Ammattilaisten haastatteluja
Nuorten aikuisten osaamisohjelma
Hei sinä nuori aikuinen! Puuttuuko sinulta peruskoulun jälkeinen tutkinto? Suorita NAO-koulutus!

Nuorten aikuisten osaamisohjelma, NAO, on tarkoitettu juuri sinulle 20–29-vuotias nuori, jolta puuttuu peruskoulun jälkeinen tutkinto.
» Tutustu NAO-koulutuksiin
Studentum Facebookissa
Studentum Twitterissä
Ammatinvalintatesti
Onko sinulla vaikeuksia päättää mikä ammatti sopisi parhaiten juuri sinulle? Tai etkö tiedä mitä eri koulutusvaihtoehtoja unelma-alallasi on?

Ei hätää! Tee Studentumin ammatinvalintatesti, niin näet, mille alalle voisit mahdollisesti sopia.
» Tee ammatinvalintatesti
Studentum.fi
Studentum Oy | Fredrikinkatu 34 A 10, 00100 Helsinki
Poistu postituslistalta